• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Çok şükür kızlar, bebeği ve kalp atışını gördük. 🥰
Çok küçük henüz, 6+3 bugün.
Dinletmedi o yüzden ama gördük pıt pıt atıyordu. ❤️❤️❤️
İnşallah sağlıkla devam eder. 🙏

Maaşallah canım çok sevindim🧿🧿🧿
Sağlıkla ilerlesin inşallah kucağında görmek nasip olsun❣️

Kızlar ben de dün trabsfer olabildim sonunda .dualarınızda beni de unutmayın 😘🙏

hadi hayırlısı olsun canımm
Şimdi güzelce stressiz bekleme zamanı lütfen test falan yapma bebeğini de kendini de stresle üzme bu defa ben inanıyorum olacağına sen de inan ve bekle sadece bol dua ile🤲🙏🧿❣️ Olacakkkk olacakkkk🥳

Pozitifi görenler transfer sonrası test gününe kadar sürekli adet sancısı çektiler mi?Benim rahmin üstünde bir sancı var, geldi gelecek gibi adetim.
Merhaba adaşım 🙄 tıpkı senin gibiyim transferin 2 gününden beri sanki adet oldum olucam... Bugün 9 günumdeyim perşembe kanda baktircam.3. Tedavim benim de. Sormak istediğim idrar testinde hic pozitifi gördün mü gördüysen hangi gün gördün? Insan bi umut arıyor işte.. Gebeliğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin 😍😊

P Purple07 ne durumdasın hiç göbek çıktı mı ufacık da olsa😇 benim dümdüz hâlâ

Cnm iyiyim şükür bikaç gndür kusmuyorum niyeyse😁 herşey dert yaaa ama bulantı var yine. Sen ne durumdasınnn nasıl gidiyor? Göbeğim çıktı bence var yani bu kdr degildim asla ikincilerde çbk büyür deyip duruyo herkes bilmiyorum ilkinde çok geç çıkmştı benim kimse anlamıyodu hamile oldugumu sinir oluyodum🤣 senin de öyle mi olacak acabaaa 😬
Benim yarın kontrolüm çook meraktayım🙏

Bide çok saçma biliyorum ama 2 gündür karnımın içinde gıdıklanma hissediyorum sol tarafımda yarın 10. Haftaya giricez bu kdr erken asla hissedilmez hareket ama ne gıdıklıyor beni içeride anlamadım aynı ilk hareketi hissetmeler gibi böyle kelebek kanat çırpar gibi bi his😬

Cnm iyiyim şükür bikaç gndür kusmuyorum niyeyse😁 herşey dert yaaa ama bulantı var yine. Sen ne durumdasınnn nasıl gidiyor? Göbeğim çıktı bence var yani bu kdr degildim asla ikincilerde çbk büyür deyip duruyo herkes bilmiyorum ilkinde çok geç çıkmştı benim kimse anlamıyodu hamile oldugumu sinir oluyodum🤣 senin de öyle mi olacak acabaaa 😬
Benim yarın kontrolüm çook meraktayım🙏

evet tahmin etmiştim daha önce doğum yapanlarda daha erken karın çıkmaya başlıyomuş🧡

benim koku hassasiyetim devam ediyo, kusmadım 2 gündür çünkü biraz nabzıma göre gitmeye başladım o an canım ayva istiyosa, bu beni kusturmaz deyip, onu diyorum, çok yemekle aram yok şu an kusmamak için kendimi dinliyorum o an ne iyi gelirse hep onu yemeye çalışıyorum😇 biraz çözdüm gibi fındık, ceviz badem zaten hep var, onun dışında çoğunlukla nabza göre meyve

bende karın yok ama olsun istiyorum😂

ayy yarın belki de el kol sallar artık eller kollar falan hepsi oluştu🧡 videoya almayı unutma🚀

Bide çok saçma biliyorum ama 2 gündür karnımın içinde gıdıklanma hissediyorum sol tarafımda yarın 10. Haftaya giricez bu kdr erken asla hissedilmez hareket ama ne gıdıklıyor beni içeride anlamadım aynı ilk hareketi hissetmeler gibi böyle kelebek kanat çırpar gibi bi his😬

ben ne yaptım🙈 gittim steteskop aldım🙈 ama daha sadece karnındaki gurultuları duyabiliyorum ahahaaa

yaa ama belli olmaz 2. hamileliklerin biraz daha ileride gidiyo, belki de hissediyosundur🙏

evet tahmin etmiştim daha önce doğum yapanlarda daha erken karın çıkmaya başlıyomuş🧡

benim koku hassasiyetim devam ediyo, kusmadım 2 gündür çünkü biraz nabzıma göre gitmeye başladım o an canım ayva istiyosa, bu beni kusturmaz deyip, onu diyorum, çok yemekle aram yok şu an kusmamak için kendimi dinliyorum o an ne iyi gelirse hep onu yemeye çalışıyorum😇 biraz çözdüm gibi fındık, ceviz badem zaten hep var, onun dışında çoğunlukla nabza göre meyve

bende karın yok ama olsun istiyorum😂

ayy yarın belki de el kol sallar artık eller kollar falan hepsi oluştu🧡 videoya almayı unutma🚀

Evet dimi belkide ondan daha iyiyiz öğrendik artk ne iyi geliyor ne gelmiyor zorlamayınca iyi böyle 😆
Çıksın göbüşler inşallah hemencik🥳
Evet eller kollar görünüyormuş artık inşallah görürüz heyecanlıyım🤲

Back