- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
Canım çok şükür, inşallah sesini de duyarsın gelecek haftalarda
buraya da bi hoş geldin bırakayım seni göremeyince özel mesaj atayım demiştim ona izin vermeyince seni çok merak etmiştim neyse her şey yolunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok şükür, inşallah sesini de duyarsın gelecek haftalarda
Garip özel mesajlaşmaya izin vermemesi.Neyse sonunda görüştükburaya da bi hoş geldin bırakayım seni göremeyince özel mesaj atayım demiştim ona izin vermeyince seni çok merak etmiştim neyse her şey yolunda
Cnm dün transferim oldu beklemedeyim .sende durumlar nasıl?Cnm nasılsın? Transfer tarihin belli oldu mu?
Kızlar ben de dün trabsfer olabildim sonunda .dualarınızda beni de unutmayınGarip özel mesajlaşmaya izin vermemesi.Neyse sonunda görüştük
Çok sevindim canımBen de kısmetse yarın transfer olacağım, inşallah arka arkaya pozitifleri görelimBu transferini hangi doktor gerçekleştirdi cnm?Cnm dün transferim oldu beklemedeyim .sende durumlar nasıl?
Sımsıkı tutunsun bebişin Allahın izniyleKızlar ben de dün trabsfer olabildim sonunda .dualarınızda beni de unutmayın
Çok şükür kızlar, bebeği ve kalp atışını gördük.
Çok küçük henüz, 6+3 bugün.
Dinletmedi o yüzden ama gördük pıt pıt atıyordu.
İnşallah sağlıkla devam eder.
Kızlar ben de dün trabsfer olabildim sonunda .dualarınızda beni de unutmayın
Cnm dün transferim oldu beklemedeyim .sende durumlar nasıl?
Merhaba adaşım tıpkı senin gibiyim transferin 2 gününden beri sanki adet oldum olucam... Bugün 9 günumdeyim perşembe kanda baktircam.3. Tedavim benim de. Sormak istediğim idrar testinde hic pozitifi gördün mü gördüysen hangi gün gördün? Insan bi umut arıyor işte.. Gebeliğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsinPozitifi görenler transfer sonrası test gününe kadar sürekli adet sancısı çektiler mi?Benim rahmin üstünde bir sancı var, geldi gelecek gibi adetim.
Amiiiiin, inşallah canım.Maaşallah canım çok sevindim
Sağlıkla ilerlesin inşallah kucağında görmek nasip olsun
Hayırlı olsun canım.Kızlar ben de dün trabsfer olabildim sonunda .dualarınızda beni de unutmayın
Hayırlı olsun canım.
Bebeğin sımsıkı tutunsun sana.
Amiiiiiiin canım, inşallah hepimizinki sağlıkla devam etsin.seninki de sana tutunsun sımsıkı
Cnm iyiyim şükür bikaç gndür kusmuyorum niyeyse herşey dert yaaa ama bulantı var yine. Sen ne durumdasınnn nasıl gidiyor? Göbeğim çıktı bence var yani bu kdr degildim asla ikincilerde çbk büyür deyip duruyo herkes bilmiyorum ilkinde çok geç çıkmştı benim kimse anlamıyodu hamile oldugumu sinir oluyodum senin de öyle mi olacak acabaaa
Benim yarın kontrolüm çook meraktayım
Bide çok saçma biliyorum ama 2 gündür karnımın içinde gıdıklanma hissediyorum sol tarafımda yarın 10. Haftaya giricez bu kdr erken asla hissedilmez hareket ama ne gıdıklıyor beni içeride anlamadım aynı ilk hareketi hissetmeler gibi böyle kelebek kanat çırpar gibi bi his
evet tahmin etmiştim daha önce doğum yapanlarda daha erken karın çıkmaya başlıyomuş
benim koku hassasiyetim devam ediyo, kusmadım 2 gündür çünkü biraz nabzıma göre gitmeye başladım o an canım ayva istiyosa, bu beni kusturmaz deyip, onu diyorum, çok yemekle aram yok şu an kusmamak için kendimi dinliyorum o an ne iyi gelirse hep onu yemeye çalışıyorum biraz çözdüm gibi fındık, ceviz badem zaten hep var, onun dışında çoğunlukla nabza göre meyve
bende karın yok ama olsun istiyorum
ayy yarın belki de el kol sallar artık eller kollar falan hepsi oluştu videoya almayı unutma
ben ne yaptım gittim steteskop aldım ama daha sadece karnındaki gurultuları duyabiliyorum ahahaaa
yaa ama belli olmaz 2. hamileliklerin biraz daha ileride gidiyo, belki de hissediyosundur