• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Canım önümüzdeki Perşembe günü. Senin ne zamandı kalp atışı için randevun?Ben hoca biraz geç verdiği için randevuyu ancak 28’inde gidebileceğim. 7+0 oldum bugün 🥰🧿🧿🤲🤲🤲İnşallah devam eder ya 🤲🤲🧿🧿💜❤️Hepimizin yüzünü güldürsün rabbim.
Ben geçen cumartesi gitmiştim canım, 10 gün sonra gel demişti.
Hafta içi eşim çalışıyo bahanesiyle bugüne aldım randevuyu. 🙈
Yoldayız, gidiyoruz. 🥰

Ben geçen cumartesi gitmiştim canım, 10 gün sonra gel demişti.
Hafta içi eşim çalışıyo bahanesiyle bugüne aldım randevuyu. 🙈
Yoldayız, gidiyoruz. 🥰
Ayyy çok heyecanlı.😍🤩Sen kaç oldun canım Sat’a göre?En geç ben gidiyorum galiba kalp atışı duymaya.Neyse Perşembe çabuk gelir çünkü önümüzdeki hafta da epey yoğunum.Canım inşallah gümbür gümbür duyarsın sesini bugün ❤️❤️🧿🧿🧿❤️❤️❤️🤲🤲🤲

Ya hanımlar bu ultrason çıktıklarında yazan FR ne oluyor? Kalp atış hızı mi acaba? 3

Arkadaşlar buradan birbirimize destek olalım 🐣🤩🙃🙏🎣.benım transfer agustosta idi histeroskopi ve çizik atılması gerektıgınden Eylule ertelendi.Sizler de yazarsanız güzel olur :
İlk deneme
Şişli Memorial tüp bebek merkezi
Pgt yapılmış 6ab kalitede tek embriyo transfer edilecek
Cnm nasılsın? Transfer tarihin belli oldu mu?

Kızlar aynı anda dondurulmuş embriyonun cinsiyetleri farklı olabilir değil mi. Benım 5 yıl önce oğlum oldu kalan embriyo dondurulmuştu şimdi cinsiyet yine erkek mi olur yoksa kız olma ihtimali varmıdır

Kızlar aynı anda dondurulmuş embriyonun cinsiyetleri farklı olabilir değil mi. Benım 5 yıl önce oğlum oldu kalan embriyo dondurulmuştu şimdi cinsiyet yine erkek mi olur yoksa kız olma ihtimali varmıdır
Tabii ki farklı olabilir canım.
Yoksa kız-erkek ikizi olanlar nasıl olsun? 😉

Back