ozlemgundogdu kürtaj en kolay kısmı .2 defa oldum birinde kalp atışı durmuştu 7.haftada .hıc korkma eskisi gibi kuretaj artık .vakumla yapılıyor ,operasyon sonrası 1-2saat dinlenip çıkıyorsun agrı sızı hıc olmuyor .antıbıyotık verıyorlar sonrasında ki enfeksiyon kapmayasınCanım ben de ilk kez oldum. Çok şükür sadece hafif regl ağrısı vardı ağrı kesici yaptılar geçti. Bi de reçete yazdılar ağrı kesici ağrım oldukça içicekmişim Bir zorluğu yok şimdilik. Kanama 1hafta kadar olurmuş 1hafta sonra kontrole çağırdı ayaklandım bile ben. Kürtajdan önce bir hap bir de makattan fitil yaptılar bana sana da yaparlarsa hazırlıklı ol
canım eğer imkanın varsa pes etme imkan bitene kadar dene derim Rabbimin ne zaman ne nasip edeceği hiç belli olmaz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️
- Konu Sahibi epoh34
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tup bebek 2021
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eskısı gibi degıl artık diyecektimozlemgundogdu kürtaj en kolay kısmı .2 defa oldum birinde kalp atışı durmuştu 7.haftada .hıc korkma eskisi gibi kuretaj artık .vakumla yapılıyor ,operasyon sonrası 1-2saat dinlenip çıkıyorsun agrı sızı hıc olmuyor .antıbıyotık verıyorlar sonrasında ki enfeksiyon kapmayasın
- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
Sağol canım.Benim ilk 4 denememde tutmayınca 5. Denememi yaparken bir arkadaş forumda bu kadar tutmamasına rağmen neden pgt ya da NGS yapmadın diye eleştirmişti. Bilmiyorum, doktorum önermemişti eşim ve benim genetik testlerimizde sıkıntı çıkmayınca ama forumda anne baba genetik açıdan sağlıklı olsa bile embriyo anomalili olabiliyormuş diye yazıyorlar.Bir yandan da dediğin gibi genetiğe gidip dönen ve tutmayan var. Çok zor yaşanılanlar .Hayır, yaptırmadım canım.
Çooooook araştırdım ilk kaybımdan sonra.
Tekrar OPU bile düşündüm pgt için.
Sonra pgt’ye rağmen sağlıksız doğan bebekler duydum.
Embriyo rahimde sürekli başkalaşıyormuş, hiçbir garantisi yok yani.
Hatta önceki gün televizyonda bir doktor, tarama testlerinden sonra bile bebeğin gelişiminin devam ettiğini, her şey olabileceğini söyledi.
Onun için Rabbim’e teslim olduk.
Hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin diye dua ediyoruz.
Yapacak başka bir şey yok.
- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
Canım sağol Bir gün sonra işe gideceğim de ondan sonra.Ağır bir işim yok ama yürüyüp rahat hareket edebiliyorum değil mi?ozlemgundogdu kürtaj en kolay kısmı .2 defa oldum birinde kalp atışı durmuştu 7.haftada .hıc korkma eskisi gibi kuretaj artık .vakumla yapılıyor ,operasyon sonrası 1-2saat dinlenip çıkıyorsun agrı sızı hıc olmuyor .antıbıyotık verıyorlar sonrasında ki enfeksiyon kapmayasın
- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
Gerçekten öyle, çok zor canım.Sağol canım.Benim ilk 4 denememde tutmayınca 5. Denememi yaparken bir arkadaş forumda bu kadar tutmamasına rağmen neden pgt ya da NGS yapmadın diye eleştirmişti. Bilmiyorum, doktorum önermemişti eşim ve benim genetik testlerimizde sıkıntı çıkmayınca ama forumda anne baba genetik açıdan sağlıklı olsa bile embriyo anomalili olabiliyormuş diye yazıyorlar.Bir yandan da dediğin gibi genetiğe gidip dönen ve tutmayan var. Çok zor yaşanılanlar .
Birbirimizi çok iyi anlıyoruz çünkü hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.
Ben Nisan transfer grubundaydım, hala takip ediyorum orayı.
3 arkadaş var, 1 tanesi 40 yaşında, hepsinin de 5.denemesinde tuttu ve şu an 30.haftalarındalar.
1 arkadaş 40 yaşında, 3.denemesinde aynen o da 30.haftasında.
Yani bunlar sadece benim gruptan tanıdığım, tüm hamilelik süreçlerini bildiğim kızlar.
Onun için umudunu kaybetme lütfen.
Elbet vardır vakti zamanı.
Tabi çok rahat gidersin .aynı gün Bile ayaktasın çok net kuzum .bir de bunu takma kafana .işe gitmene sevındım evde zaman geçmıyor kafan dağılırCanım sağol Bir gün sonra işe gideceğim de ondan sonra.Ağır bir işim yok ama yürüyüp rahat hareket edebiliyorum değil mi?
Hem de nasıl zor .benım de sürekli gebeliklerimde sorun olunca bizde genetık sorun olmamasına rağmen pgt yaptırdık .2 sağlıklı embriyom kalmıştı ilki tutmadı mesela 2.de henüz belirsiz .yani evet garantısı yok ama en azından denemeye değer .defalarca denemiş hamıle kalamamıs ama pgt den sonra hamıle kalan çok kısı var bizzat takıpteyim onları .insallah biraz kendine gel Özlemim kafanı dinle de pgt yi de araştırınSağol canım.Benim ilk 4 denememde tutmayınca 5. Denememi yaparken bir arkadaş forumda bu kadar tutmamasına rağmen neden pgt ya da NGS yapmadın diye eleştirmişti. Bilmiyorum, doktorum önermemişti eşim ve benim genetik testlerimizde sıkıntı çıkmayınca ama forumda anne baba genetik açıdan sağlıklı olsa bile embriyo anomalili olabiliyormuş diye yazıyorlar.Bir yandan da dediğin gibi genetiğe gidip dönen ve tutmayan var. Çok zor yaşanılanlar .
Sizin NGS’den gelen embriyonuz mu tutmadı?Hem de nasıl zor .benım de sürekli gebeliklerimde sorun olunca bizde genetık sorun olmamasına rağmen pgt yaptırdık .2 sağlıklı embriyom kalmıştı ilki tutmadı mesela 2.de henüz belirsiz .yani evet garantısı yok ama en azından denemeye değer .defalarca denemiş hamıle kalamamıs ama pgt den sonra hamıle kalan çok kısı var bizzat takıpteyim onları .insallah biraz kendine gel Özlemim kafanı dinle de pgt yi de araştırın
Kızlar maalesef kalp atışını göremedik.Kese çok büyümüş ama fetüs gelişmemiş, hatta uzun bir süre fetüsü göremedi.En sonunda gördüm dedi ama kalp atışı yoktu.Gördüm dediğinde ben birşey göremedim.Kese görünüyordu sadece.Yaş 40 ,5. Denemede tuttu derken kısmet değilmiş.Keşke biraz erken yaşlarda denemeye başlasaydım.
İsteyen herkesin sağlıklı bebişleri olur inşallah.Cumartesi aç karna gideceğim ve kürtaj yapacak doktor.
Canım ben çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum çok ama çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin sana o gücü tekrar versin inşallah ne denir inan bilmiyorum
- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
Hiç gücüm yok Purple inan.2 gündür ağlamaktan helak oldum.Hayat demekki bu kadar zor ve boş gelecekmiş bana.Keşke yaşamasaydım.Tutmamasına alışmıştım.Artık olmaz bence çünkü 40 yaşında zaten 5. Zor tutmuştu, artık tutması zor.Yoruldum.Size Allah sağlıklı bebişler versinCanım ben çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum çok ama çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin sana o gücü tekrar versin inşallah ne denir inan bilmiyorum
Hiç gücüm yok Purple inan.2 gündür ağlamaktan helak oldum.Hayat demekki bu kadar zor ve boş gelecekmiş bana.Keşke yaşamasaydım.Tutmamasına alışmıştım.Artık olmaz bence çünkü 40 yaşında zaten 5. Zor tutmuştu, artık tutması zor.Yoruldum.Size Allah sağlıklı bebişler versin
O kadar haklısınnki.. günlerdir onu içinde hissedip şimdi bir anda vedalaşmak zorunda kalmak nasıl kolay olabilir ki.. allah düşmanıma bile vermesin evlat sınavı çok zor. Şuan bunları düşünmek zaten mümkün değil ama zamanla o gücü bulacağına inanıyorum ben. 40 yaş artık o kadar büyük ve imkansız bir yaş değil bunu unutma lütfen inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım hep duamda olacaksın
- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
O kadar haklısınnki.. günlerdir onu içinde hissedip şimdi bir anda vedalaşmak zorunda kalmak nasıl kolay olabilir ki.. allah düşmanıma bile vermesin evlat sınavı çok zor. Şuan bunları düşünmek zaten mümkün değil ama zamanla o gücü bulacağına inanıyorum ben. 40 yaş artık o kadar büyük ve imkansız bir yaş değil bunu unutma lütfen inşallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım hep duamda olacaksın
ben de bu kadar yürekten dileklerin evrende karşılıksız olacağına inanmıyorum
inşallah tekrar gücünü toplayacaksın ozlemgundogdu benim de duamdasın
- 28 Mart 2017
- 545
- 865
- 103
- 33
Sana bakmak için girmiştim canım Rabbim sabır versin kolay bi durum değil ne yazacağımı bilemedim inanki ama umutsuzluğa kapılma bide yaşına neden bu kadar takıldın insanlar artık o yaşlarda evleniyor yada çocuk düşünmeye başlıyor kendine bu kadar yüklenme Rabbim senin hakkında en hayırlı şekilde tez vakitte kalbindeki nasip etsin sana ❤Kızlar maalesef kalp atışını göremedik.Kese çok büyümüş ama fetüs gelişmemiş, hatta uzun bir süre fetüsü göremedi.En sonunda gördüm dedi ama kalp atışı yoktu.Gördüm dediğinde ben birşey göremedim.Kese görünüyordu sadece.Yaş 40 ,5. Denemede tuttu derken kısmet değilmiş.Keşke biraz erken yaşlarda denemeye başlasaydım.
İsteyen herkesin sağlıklı bebişleri olur inşallah.Cumartesi aç karna gideceğim ve kürtaj yapacak doktor.
- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
Yok canım haftaya Cumartesi olacak.Ben Cumartesi yazınca galiba siz dün diye düşündünüz , önümüzdeki Cumartesi yapacak doktor. 7+5’te görülmediği için kalp atışı artık görülmez ama son kez bakalım dedi.Sen aç karına gel kürtaj yaparız dedi.Hayırlısı olsun.Umarım sen iyisindir canım .Kendine dikkat et Allah’ım korusun bebişini ve sağlıkla gelsin
- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
Ay evet canım, ben dün sanıyordum.Yok canım haftaya Cumartesi olacak.Ben Cumartesi yazınca galiba siz dün diye düşündünüz , önümüzdeki Cumartesi yapacak doktor. 7+5’te görülmediği için kalp atışı artık görülmez ama son kez bakalım dedi.Sen aç karına gel kürtaj yaparız dedi.Hayırlısı olsun.Umarım sen iyisindir canım .Kendine dikkat et Allah’ım korusun bebişini ve sağlıkla gelsin
Evet, hayırlısı olsun canım.
Çok şükür, iiyim ben.
Sadece kese yakınlarında kanama alanı gördü doktor.
Her an kanama olabilirmiş.
Yatıyorum onun için.
- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
Canım İçini rahat tut, inşallah birşey olmaz Dinlen bol bol .Allah’ım inşallah senin bari yüzünü güldürür , az değil yaşadıklarımız.Bakalım ben de yavaş yavaş atlatmaya çalışıyorum.Gücüm olduğunda yeniden başlayacağım .Önce şu kürtajı atlatayım da. ÖpüyorumAy evet canım, ben dün sanıyordum.
Evet, hayırlısı olsun canım.
Çok şükür, iiyim ben.
Sadece kese yakınlarında kanama alanı gördü doktor.
Her an kanama olabilirmiş.
Yatıyorum onun için.
- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
İnşallah canım, inşallah bir şey olmaz.Canım İçini rahat tut, inşallah birşey olmaz Dinlen bol bol .Allah’ım inşallah senin bari yüzünü güldürür , az değil yaşadıklarımız.Bakalım ben de yavaş yavaş atlatmaya çalışıyorum.Gücüm olduğunda yeniden başlayacağım .Önce şu kürtajı atlatayım da. Öpüyorum
Gerçekten hiç kolay değil yaşadıklarımız.
Çok sevindim yeniden başlama kararı aldığına.
Önce sağlıkla atlat, sonra ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla canım.
Ben de çok öpüyorum, dualarım seninle.
Benimde öyle olmuştu iki olumsuz denemeden sonra düşük yapar gibi sancı ve parça parça dönük kanAyrıca cok merak etıgım bir şey daha var : 37 yaşındayım bu yaşıma kadar hıc bir regl öncesi adet sancısı yaşamamıştım .bugün öyle bir sancı ki nöbetçiydim ayakta durmakta zorlandım hep iki büklüm gezdım .alt karın bölgemde gaz sancısı gibi bir agrım var .sureklı degıl ara ara gıırıyor .ben bu ay tüp bebek transferi oldum diye mi böyle acaba ? Sizler başarısız tüp bebek transferinden sonra her zamanki rutininizde mi adet oldunuz ?benım sadece bacak agrım olurdu mesela çok şaşkınım
T
Tutundu zaten canım bugün 14 gün beta 535 çıktı
Merhaba , benim transferimin 9. Günü bugün kahverengi lekem geldiaa hiç korkma sakın ilacını da bırakma bende oldu hafif kahverengi transferin 3. günü müydü neydi
tutuunmuş olabilir onun lekelenmeleri biraz bi kaç gün sürebilir, hatta hasteneden de söylemişlerdi ufak tefek lekelenme vs olursa normal diye
inşallah tutunuyodur
Adet öncesi de gelir benim bu leke o yüzden endişeleniyorum. Birinizin transferin 4. Günü gelmiş sanırım diğerinizin de14. Günü gelmiş. Haftasonuna girdik kan testi de veremem. Salı günü test günüm. Sizce ne olabilir. 9. Gün gelebilir mi bu yerleşme lekesi