• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Merhaba adaşım 🙄 tıpkı senin gibiyim transferin 2 gününden beri sanki adet oldum olucam... Bugün 9 günumdeyim perşembe kanda baktircam.3. Tedavim benim de. Sormak istediğim idrar testinde hic pozitifi gördün mü gördüysen hangi gün gördün? Insan bi umut arıyor işte.. Gebeliğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin 😍😊
Canım benim 11. Gün kanda pozitifi gördüm , aynı gün hatıra olsun çift çizgi saklayayım diye idrar testi yaptım negatif gösterdi 🤣.Boş yere yapma.Az kalmış , git 11. Gün kan ver.forumda idrar testinde pozitifi görüp kanda negatifi gören ve hüsrana uğrayan çok arkadaşlar oldu.İnşallah olur 🤲🧿🧿🧿🧿

Canım benim 11. Gün kanda pozitifi gördüm , aynı gün hatıra olsun çift çizgi saklayayım diye idrar testi yaptım negatif gösterdi 🤣.Boş yere yapma.Az kalmış , git 11. Gün kan ver.forumda idrar testinde pozitifi görüp kanda negatifi gören ve hüsrana uğrayan çok arkadaşlar oldu.İnşallah olur 🤲🧿🧿🧿🧿
Inşallah adaşım. Evet ben de çok yerde okudum idrarda negatif görüp kanda pozitif olanlar...😊

Kızlar kalp atışını gördük şükür ve süpriz ikinci kese göründü 🙈 çok küçük geriden gelmiş içi boş mu dolumu anlayamadık. Başına böyle gelen var mı sizde ilerler mi diğeride

gözün aydın 🙏🧡🧡 inşallah diğeri de sağlıklıdır🙏🙏🧡🧡

Kızlar kalp atışını gördük şükür ve süpriz ikinci kese göründü 🙈 çok küçük geriden gelmiş içi boş mu dolumu anlayamadık. Başına böyle gelen var mı sizde ilerler mi diğeride
Ay harika bir haber bu canım. 🥰
Benim başıma gelmedi ama çok duydum böyle şeyler. ❤️
Çoooooook sevindim. 😍

Biz de doktordan geldik çok şükür herşey yolunda gördük miniğim yine büyümüş kolları bacakları belirginleşmiş hareket ediyordu hafifçe🙏🧿❣️ İnşalşah sağ sağlim kucağımızda görelim hepimiz için duam bu arkadaşlar🤲

ahahaa hareketlerini mi gördün🧡🧡🧡

ne kadar büyülü bi an🙏 çok şükür🙏

ben de sabırsızlanıyorum görmek için 15 günüm kaldı 🙏🙏🙏

ahahaa hareketlerini mi gördün🧡🧡🧡

ne kadar büyülü bi an🙏 çok şükür🙏

ben de sabırsızlanıyorum görmek için 15 günüm kaldı 🙏🙏🙏

İnşallah inşallah canım, az kaldı seninde hemde nasıl büyümüş olacak kıpır kıpır olacak kimbilir bayılacaksınnn🥰🥰
Transfere göre 9+1 dik aslında ama usg 9+5 ölçtü öne geçtik gibi biraz bakalım nasıl devam edecek🥰 sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah🧿

İnşallah inşallah canım, az kaldı seninde hemde nasıl büyümüş olacak kıpır kıpır olacak kimbilir bayılacaksınnn🥰🥰
Transfere göre 9+1 dik aslında ama usg 9+5 ölçtü öne geçtik gibi biraz bakalım nasıl devam edecek🥰 sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah🧿

maşallah kuzuya 🧡 demek o kadar beslenemiyoruz diye kendimizi paralamamıza rağmen 😂 sağlıkla büyümüş🙏🙏🧡🧡

Biz de doktordan geldik çok şükür herşey yolunda gördük miniğim yine büyümüş kolları bacakları belirginleşmiş hareket ediyordu hafifçe🙏🧿❣️ İnşalşah sağ sağlim kucağımızda görelim hepimiz için duam bu arkadaşlar🤲
Yaaaa, maşallah maşallah. 🧿🧿🧿
Ne güzel canım. 😍
Darısı bize inşallah. 🙏

Canım çok sevindim 🥰🥰🥰💜🤲🧿Sağlıkla kavuş kuzucuğa 🤲🧿

Canım çok mutluluk verici bir Haber .İnşallah sağlıkla ilerler ikisi de 🧿🧿🧿🤲🤲🤲💜💜

Back