• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Canım tabiiki bu heyacanlarınız çok güzel ben görümcemde o kadar merak etmiştimki ama şimdi tam olarak bilemiyorum neden hiç merak etmiyorum ya aşırı stresten ya aşırı heyacandan tek duymak istediğim şey
herşey yolunda başka söylenenleri duymuyorum bile🤣
Bide ilk çocuk zaten ya 🥰🧿

bence üzerimizdeki stresten, çünkü tamamına erdirene kadar göbeğimiz çatlayacak🙈

eğilsem çok mu eğildim diyorum, midem bulansa offçok fenayım diyorum, iki gün bulanmadı kesin bi şey oldu dedim🙄 bu evhamlarımız kucağımıza sağ salim alana kadar hiç bitmeyecek🙏😍 inşallah hepimiz sorunsuzca ve sağlıkla tamamlarız🙏

Son düzenleme:
bence üzerimizdeki stresten, çünkü tamamına erdirene kadar göbeğimiz çatlayacak🙈

eğilsem çok mu eğildim diyorum, midem bulansa offçok fenayım diyorum, iki gün bulanmadı kesin bi şey oldu dedim🙄 bu evhamlarımız kucağımıza sağ salim alana kadar hiç bitmeyecek🙏😍 inşallah hepimiz sorunsuzca ve sağlıkla tamamlarız🙏😂
İnanki aynı şeyleri düşünüyoruz ya bebek doğana kadar 9 doğuracağız:anneadayı:
kalp atışını duymaya gidicem ya doğru düzgün uyuyamadım bana heyacan yapma diyorlar ama sanki elimde olan bi durum hala inanamıyorum ki deli gibi oldum ya başkasına akıl verirken öyle aklı selim ,öyle ılımlı, akıllı, mantıklı biriyimki kendime gelince hunili deli :confused::confused::confused:

5 haftalık gebelik için kontrolde vajinal ultrason ile kesede bebek görülebilir mi? Bilgisi olan var mı?

yok canım orası öyle herkes öncelikle sağlıkla doğsun ister tabii ki cinsiyet olayın heyecanı

biz gece yatarken, eşim "iyi geceler kızım ya da oğlum" diyor😂 cinsiyeti öğrendikten sonra da ismiyle hitap edeceğiz👍 ısrarla o olsun bu olsun diye değil hitap edebilme heyecanı için

en azından bizde böyle bi heyecan var🚀
Yaaaaa, çok tatlısınız amaaaaaa... ❤️❤️❤️
:KK68:

Denizatidenizyildizi Denizatidenizyildizi keseyi gördü salı günü canım. 😊
Sanki D Dygrdvn da dün gidecekti, naptın kuzum?
Hiç ses çıkmadı senden? Merak ettim.
Kuzum eve gittim gördük çok şükür çok az kalp atışı oldu ama küçük oldugu için duyuramadık ama atışı iyi dediler bende videoya çektirdim doktora hatıra kalsın die durup durup izliom Rabbim saglıklıca kıcagımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏

Ay inşallah kızlar inşallah. 🥰
Valla kalp atışını duyayım, cinsiyet falan hiç mühim değil.
Hiç merak etmiyorum.
Sağlıkla gelsin yeter ki. ❤️
Canım benim çok şükür.İnşallah kalp atışını da duyarız.Ve devamı gelir.Sen 10 gün sonra gideceksin, ben 12.
28 Ekim Perşembe benim randevum.

Kuzum eve gittim gördük çok şükür çok az kalp atışı oldu ama küçük oldugu için duyuramadık ama atışı iyi dediler bende videoya çektirdim doktora hatıra kalsın die durup durup izliom Rabbim saglıklıca kıcagımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
Ay hiç haber vermiyorsun ama, sevincini paylaşmıyorsun bizimle.
Sormasak söylemicek. 😂
Maşallah maşallah 🧿
Amiiiiiiin canım, Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. 🤲

Yaaaa kızlar gözyaşım pıt 🙈

Eklentiler

• IMG_20211016_230222.jpg
    IMG_20211016_230222.jpg
    208,2 KB · Görüntüleme: 46
ozlemgundogdu ozlemgundogdu Masmavi0 Masmavi0 ve stalk çı rollercoaster rollercoaster 😂
Çok şükür, anca eve geldim canlarım. 🥰
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı. 🙏
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. 🤲
Gözün Aydın canım benimmm😊😊😊😊🙏🙏🙏

Back