- 17 Ağustos 2019
- 36
- 61
- 38
- 33
Benimde sabah bulantilari vr ogleye kadar devam ediyor. Sabah bi iki lokma ise gitmeden bisi yiyim diyorum o bile zor oluyor. Çıkartmıyorum da ama o bulanti devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde sabah bulantilari vr ogleye kadar devam ediyor. Sabah bi iki lokma ise gitmeden bisi yiyim diyorum o bile zor oluyor. Çıkartmıyorum da ama o bulanti devam
Canım bulantıların kaç haftalıkken başladı?Ben 6+0’ım ama bulantım yok.Benimde sabah bulantilari vr ogleye kadar devam ediyor. Sabah bi iki lokma ise gitmeden bisi yiyim diyorum o bile zor oluyor. Çıkartmıyorum da ama o bulanti devam
Canım sağlıklı olsun da bebiş boşver bulansın miden Ben de bulantı belirtisi yok.Her belirti olmadığında acaba içerdekine birşey mi oldu diyorum Kaç haftalıkken başladı esin bulantın? Ben yiyorum valla herşeyi domuz gibibir iki gün iyiydim yine aynı daha bu saat oldu bir şey yiyemedim ben de
tatsız tuzsuz huysuz bi insan oldum
Canım sağlıklı olsun da bebiş boşver bulansın miden Ben de bulantı belirtisi yok.Her belirti olmadığında acaba içerdekine birşey mi oldu diyorum Kaç haftalıkken başladı esin bulantın? Ben yiyorum valla herşeyi domuz gibi
Canım inşallah bizimle kalır bıdırcıklar da varsın bulansın ( tabii daha bulanmadığı için böyle konuşuyor olabilirim )Ay. İnş olmasın özlemmm berbat bişeey
Herkeste olmuyor kimiside kusmaktan kafayı kaldıramıyor çok değişken bişey asla kıyaslamaa
7 8 haftada da başlayabilir dua et olmasın
Doktor olabilir diyorsa korkma canım Ben de kullanıyorum o banttan.Ama ben de doğru dürüst yapışmıyor hep kabarıyor ortalarından ,idare etmeye çalışıyorum.5 günde bir takıyorum.Bnmde dünden beri kahverengi akıntım var
Climara bant ı kesti perşembe günü öströjeni kesince olabilir demişti ama yine de görünce kötü oluyorum
Canım sağlıklı olsun da bebiş boşver bulansın miden Ben de bulantı belirtisi yok.Her belirti olmadığında acaba içerdekine birşey mi oldu diyorum Kaç haftalıkken başladı esin bulantın? Ben yiyorum valla herşeyi domuz gibi
kesince olabilir dediyse sorun yok kırmızıya dönmediği sürece olabiliyomuş, kahverengi akıntı okuyorum ben de forumdaBnmde dünden beri kahverengi akıntım var
Climara bant ı kesti perşembe günü öströjeni kesince olabilir demişti ama yine de görünce kötü oluyorum
İlk başta bende beceremedim onu kalktı hepDoktor olabilir diyorsa korkma canım Ben de kullanıyorum o banttan.Ama ben de doğru dürüst yapışmıyor hep kabarıyor ortalarından ,idare etmeye çalışıyorum.5 günde bir takıyorum.
Ben de kasığa doğru deneyeyim o zaman.Ben de tırnakla falan geçiyorum ama galiba göbeğimde biraz etli bölgeye yapıştırıyorum.Göbek oynadıkça o da çıkıyorİlk başta bende beceremedim onu kalktı hep
Sonra daha kasıga doğru uzunlamasına yapıştırdım ve yapıştırdıktan snra elimde bi süre bastırdım tırnagımda üstünden geçtim falan sabitlendi iyice kalkmadı hiç
Canım geçmiş olsun.İnşallah biter seninki de biran evvel.Ben de 6+0’ım , bakalım olacak mı bu haftaPurple'a katılıyorum inşallah bulantın olmaz
herkeste olmuyo bazıları da sonuna kadar çekiyomuş valla 6. haftada başladı bende, inşallah 3 ayı aşmaz
Amin canım hepimiz sağlıkla tamamlayıp kucağımızada alalım evlatlarımızı aklım hep sendeydeydi güzel haberlerini bekliyorum canım ❤❤S Sfkyvz ve Denizatidenizyildizi ,
Canımlar, keseyi görebildiğinize şükredin bence siz.
Transferin 13.günü çoğu kişi daha kan sonucunu yeni alıyo, 2.kanı bekliyo.
Siz kese gördünüz.
ozlemgundogdu , canım benimmmmm, saat 4’te randevum.
Yoldayız, gidiyoruz.
Çooooookça duanızı bekliyorum.
Masmavi0 çok sevindim senin adına, Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.
S Sfkyvz ve Denizatidenizyildizi ,
Siz kese gördünüz.
Yoldayız, gidiyoruz.
Canım güzel havadislerle gel inşallah Dualarımız seninleS Sfkyvz ve Denizatidenizyildizi ,
Siz kese gördünüz.
Yoldayız, gidiyoruz.
7+2 yim bende. Bir bucuk hafta falan oldu oncesinde hic bisey yoktu bi anda basladiherkeste ayni da olmuyormus gerci. Olmadan gecirirsin inşallahCanım bulantıların kaç haftalıkken başladı?Ben 6+0’ım ama bulantım yok.