• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Ayyy darısı başımıza tatlımmmm 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿🧿🧿 ben Çarşamba 23. Gün kese görmeye gideceğim.Ama göğüslerim tamamen sönük.Forumda göğüs sönmesi kalp durmasına işaret eder diye okudum.İnşallah böyle bir durum yoktur 😔Korkuyorum 😞
aaa evham yok demedik mi? bu haftaya güzel başlandı, çarşamba da öyle olacak. benim de ara ara sönmüştü noldu? ikizmiş :) :KK53:

Ayyy darısı başımıza tatlımmmm 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿🧿🧿 ben Çarşamba 23. Gün kese görmeye gideceğim.Ama göğüslerim tamamen sönük.Forumda göğüs sönmesi kalp durmasına işaret eder diye okudum.İnşallah böyle bir durum yoktur 😔Korkuyorum 😞
Ay yok, bakma onlara canım.
Aklına kötüyü getirme lütfen, söz vermiştin hatırla. 🥰

rollercoaster rollercoaster ne güzel canım cok sevindim :KK200: bak evhama gerek yokmuş :KK45: ama hangimiz öyle olmadı kki? çok normal. bende de bu sabah sarı akıntı başladı çok sinir olsum neyin nesi bu diye. devam ederse yarın soracağım doktora.

U umutmuo 🧡🧡🧡🧡🧡🧡

sor mutlaka yine ama akıntı olur onu kafana takma bazen de fitil akıyo

evhamlar bitmez😂

ay hayır tabii ki de Özlemmm, o neymiş yaa sil aklından şunu, o zaman benim de sönük ama bak küçücük boyuyla nasıl kalp atışı var🧡🧡🧡🧡

öyle bi şey yokk sönük benim de😎 dümdüz valla😂

Hiç korkma benimkiler ilk aşırı şişti sonrasın da söndüler. Miniğim benimle 👼🏼❤️

Kızlarrrrr bugün doktordaydım,kese ve kalp sesini duymak için gittik🌸🌸🌸 minnoşumun kalbiiii gümbür gümbür atıyor maşallah. ❤️❤ çok güzel bir duygu kelimeler yetmez anlatmaya 👼🏼😍🥰

Oh canım benim çok sevindim çok şükür🧿🤲

rollercoaster rollercoaster ne güzel canım cok sevindim :KK200: bak evhama gerek yokmuş :KK45: ama hangimiz öyle olmadı kki? çok normal. bende de bu sabah sarı akıntı başladı çok sinir olsum neyin nesi bu diye. devam ederse yarın soracağım doktora.

Yaa canım bende aynı durumdayım 3 4 gndğr baya sarı akıntım var gidince soracağım dr a
Kaşıntı yada koku yok ama ne ki böyle.

Ay canım okuma allahaskına göğüs bu şişerde inerde moralini bozma

Oh canım benim çok sevindim çok şükür🧿🤲

Yaa canım bende aynı durumdayım 3 4 gndğr baya sarı akıntım var gidince soracağım dr a
Kaşıntı yada koku yok ama ne ki böyle.
aynen benim de kaşıntı ya da koku yok ama yoğun bir akıntı var sapsarı. neyse bakalım soralım ikimiz de bakalım ne dicek doktorlar.

Back