- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
Ben de 23.gün gideceğimTakvimden tam baktım cnm transferim 6.eylüldü kontrole 1 ekimde gitmişim transfer sonrası tam 25.gün oluyor. 3.gün embriyosu bu arada. Kalp atışını da gördük şükür ama vajinal baktı karından görünmezdi bence.
4+7 ‘yim bugün o zaman ben değil mi?Yani kendini 20 eylülde 2 haftalık gebe sayıp üzerine ekleyeceksin. Sata göre 5 gün geriye düşüyo seninki de. Yani aslında sata göre daha büyükler ama embriyo günü belli olduğu için asıl doğru hesap bence bu dr da öyle diyo ztn.
AynenAncakk herşey bi yana usg de sapmalar olabiliyor bebek önden gidiyor yada bikaç gün geri geliyor değişiyor cihaza göre bile bence bunların hepsi tahminkızımı doğum öncesi son muaynede kilosu 3250 gr demişti çocuk ertesi güne bi doğdu 2870 kg gibi gibi çokta şaapmamak lazım
4+6 da hafta bitip 5+0 a geçiyorsun bgn tam 5 haftalıksın.4+7 ‘tim bugün o zaman ben değil mi?
Canım senin yarın mı doktor randevun kalp atışı için?Hadi güzel haberlerle gel inşallah ÖzgeciğimTam olarak kaç oldun ilk adet gününe göre? beni ilk adet tarihimi girdiğimde 5+4 olarak gösteriyor Google ‘daki uygulamalar.Doktor sen keseyi görmeye gittiğinde kaç haftalık olduğunu söylemişti?Bu bilgisayardaki uygulamalardan farklı bir hafta söyleyebiliyor mu doktor kesenin ve bebeğin durumuna göre?
Ben de 23.gün gideceğimKalp atışı duyulmasa da inşallah keseyi ve bebeği görürüz Sen şimdi hangi aşamadasın?Tekrar çağırdı mı karından bakmak için?İleri yaştayız ya sormak istiyorum nasıl testler yaptırmamız gerekiyor bu aralar?Senin ikinci gebeliğin ayrıca bize yol gösterirsin
Ayy çok heyecanlı4+6 da hafta bitip 5+0 a geçiyorsun bgn tam 5 haftalıksın.
Canım SAT’a göre 5+4, transfere göre 4+6’sın canım.4+7 ‘yim bugün o zaman ben değil mi?
İnşallah canımPerşembe günü kısmetse bnmde kontrolüm bikere gördüm ama yinede merak içindeyimendişeler hiiiç bitmiyor
7 hafta bitecek 8 e döneceğiz inşallah iyidir minişko
Çok heyecanlıCanım SAT’a göre 5+4, transfere göre 4+6’sın canım.
Çarşamba günü kontrolün olduğuna göre o gün SAT’a göre 6+0, transfere göre 5+2 olacaksın.
Doktorlar genelde SAT’a göre hesaplıyor.
Özgeciğim eminim çok güzel geçecek yarınbaşta ben kendimi daha ileride sanıyordum ama bana keseyi görmeye gittiğimde 5+1 sin demişti onun söylediği tarihle uygulamalardaki örtüştüşu an yanlış bilmiyorsam 6+3'üm
yarın da 6+4 üm muhtemelen inşallah kalp atışını duyduğumda 6+4 oluyorum
ama bana muhtemelen yine hatırlatır şu kadarlıksın diye, kayma olursa benimkini güncellerim
saatler kaldıyarın öğlen 1 buçukta randevum
Evet canım, 2.kanı yarın vericem.Çok heyecanlıSen yarın vereceksin değil mi kan?Hadi inşallah artsın bol bol
23 Eylül 12.günündü dii mi canım?başta ben kendimi daha ileride sanıyordum ama bana keseyi görmeye gittiğimde 5+1 sin demişti onun söylediği tarihle uygulamalardaki örtüştüşu an yanlış bilmiyorsam 6+3'üm
yarın da 6+4 üm muhtemelen inşallah kalp atışını duyduğumda 6+4 oluyorum
ama bana muhtemelen yine hatırlatır şu kadarlıksın diye, kayma olursa benimkini güncellerim
saatler kaldıyarın öğlen 1 buçukta randevum
Özgeciğim eminim çok güzel geçecek yarınKayıt ediliyor mu acaba kalp atışı ,ultrason flash diske falan kayıt ediyorsa verseler bize Bence kesin vardır kayıt yeri
23 Eylül 12.günündü dii mi canım?
Demek ki Ebru Hanım da kan verdiğin güne 4+0 demiş.
Transfere göre 5+0, SAT’a göre 5+1 canım.Yaa benimkini de hesaplayınnnnson adet tarihim 4 eylül transfer 21 eylül.Ayrıca kullandığını gebelik uygulaması var mı?
Tşk ederimTransfere göre 5+0, SAT’a göre 5+1 canım.
Senin aynı sayılır, hangisini söylediğin fark etmez.
Ben olsam SAT’ı söylerdim, çünkü acil başka bir doktora hastaneye gittiğinde onu soracaklar sana.
Yaa benimkini de hesaplayınnnnson adet tarihim 4 eylül transfer 21 eylül.Ayrıca kullandığını gebelik uygulaması var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?