- 9 Mart 2015
- 203
- 325
- 103
- 38
Doktorum şuan olumlu ya da olumsuz birşey söylemek için erken dedi. 12. Gün kan sonucunu bekleyeceğiz.Evet canım biraz az artmış ama geç tutunma olabilir. Doktoruna yazdın mı görüşü nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum şuan olumlu ya da olumsuz birşey söylemek için erken dedi. 12. Gün kan sonucunu bekleyeceğiz.Evet canım biraz az artmış ama geç tutunma olabilir. Doktoruna yazdın mı görüşü nedir
Aynen canım, gerçekten çok erken.Doktorum şuan olumlu ya da olumsuz birşey söylemek için erken dedi. 12. Gün kan sonucunu bekleyeceğiz.
Ben bi kaç gündür giremedim siteye güncelleme yapayım doktora cuma gün gittik sat a göre 6+0 dım ama ultrasonda 5+5 gözüktü. İki kese ve atan iki kalp gördük şükürler olsun. Ama ses olarak vermem için henüz erken dedi. 20 gün sonrasına çağırdı. Leke ile ilgili olarak da aktif bi kanama alanın yok bebekler büyüdükçe damarların çatlayacak sızıntı yapar kahverengi leke oluşabilir normal dedi. Oksapar ve ecopirin bıraktık. Proluton depot, progestan, estrofem ve folik Asite devam dedi son bi daha göreyim dedi sanırım gelecek randevudan sonra artık merkezden mezun olur, hastaneye kayıt yaptırırızCanım beni de çağırmadı daha.Bugün 19. Gün yine kan testi istedi Senin kaçıncı gün oldu?
Canım senin SAT ve embriyo transfer tarihin ne idi?Çok şükür görmüşsün bebişleri Darısı başımaBen bi kaç gündür giremedim siteye güncelleme yapayım doktora cuma gün gittik sat a göre 6+0 dım ama ultrasonda 5+5 gözüktü. İki kese ve atan iki kalp gördük şükürler olsun. Ama ses olarak vermem için henüz erken dedi. 20 gün sonrasına çağırdı. Leke ile ilgili olarak da aktif bi kanama alanın yok bebekler büyüdükçe damarların çatlayacak sızıntı yapar kahverengi leke oluşabilir normal dedi. Oksapar ve ecopirin bıraktık. Proluton depot, progestan, estrofem ve folik Asite devam dedi son bi daha göreyim dedi sanırım gelecek randevudan sonra artık merkezden mezun olur, hastaneye kayıt yaptırırız
Sat 27 Ağustos transfer 15 Eylül tatlım çok teşekkür ederim amin inşallahCanım senin SAT ve embriyo transfer tarihin ne idi?Çok şükür görmüşsün bebişleri Darısı başıma
Canım benim zaten hem kanda hem idrarda pozitif ama artış biraz az.Aynen canım, gerçekten çok erken.
Bi arkadaşın pozitif olmasına rağmen kanda negatif çıkmıştı. Her şey olabiliyor yani, biraz sabır.
Biliyorum tatlım, yani kan testlerinde de hata olabiliyor demek istedim.Canım benim zaten hem kanda hem idrarda pozitif ama artış biraz az.
İnşallah dediğin gibidir. Bakalım yarın 12. Gün kan vericem tekrar.Biliyorum tatlım, yani kan testlerinde de hata olabiliyor demek istedim.
Belki çok erken aldılar cihazın içinden.
Sen kafanı bulandırma, 2 gün sonra tekrar ver bakalım.
Baharcım dualarımız seninle çok güzel haberlerle gelmebi bekliyoruzİnşallah dediğin gibidir. Bakalım yarın 12. Gün kan vericem tekrar.
İnşallah canımBaharcım dualarımız seninle çok güzel haberlerle gelmebi bekliyoruz
inşallah 1 buçukta randevumrollercoaster canım güzel haberlerini bekliyorum bugün
takipteyim güzel haberler alacağızinşallah 1 buçukta randevum
Yaaaa kese mi görceksin şimdi seninşallah 1 buçukta randevum
Canım sana ve içindeki miniğe kocaman sarılıyorum Çok güzel bir gün olacak senin için,unutamayacağın Hadi güzel haberlerini bekliyoruz tatlım Transferden sonra kaçıncı gün bugün?Öpüyorum kocamaninşallah 1 buçukta randevum
Yok keseyi gördü zaten, kalp atışına gidiyo bugün.Yaaaa kese mi görceksin şimdi sen
Yok keseyi gördü zaten, kalp atışına gidiyo bugün.
Canım hayra yoralım.Sen şimdi kalp atışına gidiyorsun ya, biraz heyecandan biraz korkudan vücudunda değişiklikler olduğunu düşünüyorsun.Ben de Çarşamba günü keseye gideceğim ama mesela göğüslerim tamamen sönmüş gibi hissediyorum Hiç ağrım da yok göğüslerimde.Sözde 5. Haftada oluyormuş göğüs gerilmesi , büyümesi ve ağrısı.Sanki hormon ilaçları işe yaramadı ve sanki bebek içimde değilmiş gibi geliyor Çok korkuyorum.Galiba bu korkuları biz yaratıyoruz.İnşallah kötü birşey yoktur canımHerkese günaydın
ben sabah güne evhamla başladım, çok severim
biraz komik gibi gelecek biliyorum ama ben göbeğimde ip gibi çekilme hissediyodum nasıl anlatırım bilmiyorum da göbekten rahme ip gibi çekilme
ya ben gün onu hissetmiyorum böyle bir şey yok belki onu da bilmiyorum da üfff başladılar bende
Kız 2 saat sonra gidip kalp atışını duyacan zaten. Bırak evham yapmayı.Herkese günaydın
ben sabah güne evhamla başladım, çok severim
biraz komik gibi gelecek biliyorum ama ben göbeğimde ip gibi çekilme hissediyodum nasıl anlatırım bilmiyorum da göbekten rahme ip gibi çekilme
ya ben gün onu hissetmiyorum böyle bir şey yok belki onu da bilmiyorum da üfff başladılar bende
bi kere daha böyle hissetmiştim durduk yere gidip kan vermiştim
Canım hayra yoralım.Sen şimdi kalp atışına gidiyorsun ya, biraz heyecandan biraz korkudan vücudunda değişiklikler olduğunu düşünüyorsun.Ben de Çarşamba günü keseye gideceğim ama mesela göğüslerim tamamen sönmüş gibi hissediyorum Hiç ağrım da yok göğüslerimde.Sözde 5. Haftada oluyormuş göğüs gerilmesi , büyümesi ve ağrısı.Sanki hormon ilaçları işe yaramadı ve sanki bebek içimde değilmiş gibi geliyor Çok korkuyorum.Galiba bu korkuları biz yaratıyoruz.İnşallah kötü birşey yoktur canım
Sağlıkla duy kalp atışlarını gel