Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Tşk ederim gebelik takibi için uygulama varmış varmı öneriniz yada kullanmayı düşündüğünüz
Banu Çiftçi’nin uygulaması ve Happy Mom çok güzel canım.
Ben Hamilelik+ diye de bir uygulama indirdim, ondaki görüntüleri de çok beğeniyorum.

Sen merkezinde verdin o zaman kanı?İlk haber dediğin o değil mi?Yani yüz yüze sonucu açıklarken?Ben özel hastanede verdim merkeze ev uzak olduğundan.Hocayı ilk kez göreceğim Çarşamba .Bakalım resim verecek mi bana da?

aynen ben ilk kanı merkezde verdim, bekledim, hoca kendi verdi müjdeyi, sonrası zaten hüngür şakır

2 gün sonra da kan istedi, istediğin yerde verebilirsin dedi ama ben yine merkeze gittim, sonucu beklemedim eve döndüm, hoca beni kendisi arayıp bilgi verdi ikincisinde, telde kese için de tarih verdi, şu tarihte görüşüyoruz dedi

ama seçenek sunuyorlar, bazen merkez daha pahalı olabiliyor, hem de senin dediğin gibi uzaklıktan, o sebeple daha görmemiştir yüzyüze ikinci kanda bana da seçenek sundu ama ben kendim gitmek istedim yine

foto çıktısı vermezse de siz kaydedin ayy hadi güzel haberler

Hemen indirdim birde kadınlar kulübüne siteden mi giriorsunız önceden uygulama vardı şimdi yok

valla bunu ben de merak ediyorum, ben telefonumdan, tarayıcıdan giriyorum web sitesine

bi uygulama bulmuştum ama aynısı çıkmadı, uygulamadan kullanan var mı şu an ben de merak ediyorum

valla bunu ben de merak ediyorum, ben telefonumdan, tarayıcıdan giriyorum web sitesine

bi uygulama bulmuştum ama aynısı çıkmadı, uygulamadan kullanan var mı şu an ben de merak ediyorum
Ya önceden vardı uygulamadan girebiliodum tl degişti uygulamalar gitti tekrr indiyim ddm bulamıyorum siteden giriorum

Covidden dolayı da eşimi almayacaklar diye düşünüp video çekmeye karar verdim

Canım iyi yapmışsın, yakınsa merkez gittiğin iyi olmuş 2.’sinde de çünkü kanları ilk verdiğin yerde vermeniz daha iyi olur diyorlar.Ben de merkeze gideceğim kese ve kalp atışı için.Sonra ne sıklıklarla takip gerekiyor bilmiyorum.Eğer çok sık takip gerekiyorsa belki doktor değiştiririm , bakalım Önce melekleri bir görelim, kalp atışını duyalım inşallah

Kızlar benim değerim 8. Gün 58 si bugün 10. Gün 74 olmuş çok tedirgin oldum artış az olduğu için.

Kızlar benim değerim 8. Gün 58 si bugün 10. Gün 74 olmuş çok tedirgin oldum artış az olduğu için.
Canım doktoruna danışman en iyisi ama 8. Gün biraz erken olmuş test için.Geç yerleşme olabiliyor o yüzden 5. Gün embriyolarında 10, 3. Gün embriyolarında 12. Gün yapın testi diyorlar.12. Gün tekrarla ve dua edelim en az iki kat artması için

Gittin mi kalp atışı için?5 haftalıkken derken son adet gününe göre mi yoksa embriyo transfer gününe göre mi 5 haftalık?
Perşembe oluyor 10 gün sonrası canım eşimde geleceği için cumartesiye aldım son adet tarihime göre hesaplıyorum ama tranfere görede hesaplasam aynı çıkıyor 14 eylülde transfer oldum ben 5.gün emriyosuydu kalp atışı için çağırdığında transfer yapılalı tam 1 ay olmuş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…