Kalp duyulmayabılır canım, ben keseye 5+2de gıtmıstım(sen de o cıvarda gıdıceksın) birinde yolk gorundu, dıgeri bostu, daha erken olabılır demıstı doktorum, kalbe 6+3 te gıttım, ıkısını de duyduk cok sukurCanım inşallah ama transferden sonra 23. gün gidiyorum , erken değil mi kalp atışını duymak için ?Pazartesi senin de varPazartesi senin kaçıncı gün oluyor transferden sonraki?İnşallah duyarız sağlıkla bitanem
Canım inşallah ama transferden sonra 23. gün gidiyorum , erken değil mi kalp atışını duymak için ?Pazartesi senin de varPazartesi senin kaçıncı gün oluyor transferden sonraki?İnşallah duyarız sağlıkla bitanem
Aminnn amin inşallah o kadar heycanlıyım ki rabbim sevincimizi sonuna kadar götürsünCanım inşallah sağlıkla güzel haberler alırız
Canım duyulabilecekse bakar herhalde.pazartesi benim 30. güngeçmiyo geçmiyo diyodum 1 ay geçmiş bile
keseye gidince kalp atışını görenler olmuştu
benim sadece kese ve bebekti gerçi ama
valla kalp atışını ertelerse o da ayrı bi heyecan ama inşallah bakar kalp atışına dabenim gönlümden geçen o
Çok şükür canım, Allah tamamına erdirsin.Be mutlu 2 tane duymakKalp duyulmayabılır canım, ben keseye 5+2de gıtmıstım(sen de o cıvarda gıdıceksın) birinde yolk gorundu, dıgeri bostu, daha erken olabılır demıstı doktorum, kalbe 6+3 te gıttım, ıkısını de duyduk cok sukur
İnşallah canımBenimde salı günün keseye bakılacak inşallah görünür çok korkuyorum 2. Dememem benimde
Olsun en azından kese muayenesı bıle olsa grbelıgın yolunda ılerledıgını görürsünÇok şükür canım, Allah tamamına erdirsin.Be mutlu 2 tane duymakİnşallah bize de nasip olur Bana da erken gibi geliyor.Bakalım hayırlısı
Banada salıCuma günü gelmek bilmior yaaa
Canım çok erken değil mi senin kese muayenen?Banada salıkese görücem geçmiyo vakitt
4+6 oluyorum canım önümüzdeki hafta gel dedi salı izinliyim diye salı gidiyorumCanım çok erken değil mi senin kese muayenen?
Salı günü 5. haftaya giriyor musun?
Hadi bakalım, inşallah görürsünüz keseyi.4+6 oluyorum canım önümüzdeki hafta gel dedi salı izinliyim diye salı gidiyorum
Ay inşallahHadi bakalım, inşallah görürsünüz keseyi.
Canım senin yarın mı doktor randevun kalp atışı için?Hadi güzel haberlerle gel inşallah Özgeciğimpazartesi benim 30. güngeçmiyo geçmiyo diyodum 1 ay geçmiş bile
keseye gidince kalp atışını görenler olmuştu
benim sadece kese ve bebekti gerçi ama
valla kalp atışını ertelerse o da ayrı bi heyecan ama inşallah bakar kalp atışına dabenim gönlümden geçen o
Canım senin yarın mı doktor randevun kalp atışı için?Hadi güzel haberlerle gel inşallah ÖzgeciğimTam olarak kaç oldun ilk adet gününe göre? beni ilk adet tarihimi girdiğimde 5+4 olarak gösteriyor Google ‘daki uygulamalar.Doktor sen keseyi görmeye gittiğinde kaç haftalık olduğunu söylemişti?Bu bilgisayardaki uygulamalardan farklı bir hafta söyleyebiliyor mu doktor kesenin ve bebeğin durumuna göre?
Canım ben tam 5 haftalıkken karından gördüm haftasına uyumlu dedi doktorumda kalp atışı içinde 10 gün sonra gel dediCanım senin yarın mı doktor randevun kalp atışı için?Hadi güzel haberlerle gel inşallah ÖzgeciğimTam olarak kaç oldun ilk adet gününe göre? beni ilk adet tarihimi girdiğimde 5+4 olarak gösteriyor Google ‘daki uygulamalar.Doktor sen keseyi görmeye gittiğinde kaç haftalık olduğunu söylemişti?Bu bilgisayardaki uygulamalardan farklı bir hafta söyleyebiliyor mu doktor kesenin ve bebeğin durumuna göre?
Gittin mi kalp atışı için?5 haftalıkken derken son adet gününe göre mi yoksa embriyo transfer gününe göre mi 5 haftalık?Canım ben tam 5 haftalıkken karından gördüm haftasına uyumlu dedi doktorumda kalp atışı içinde 10 gün sonra gel dedi
Embriyo transferinden (transfer gününü saymazsan) sonraki kaçıncı gündü kalp atışını duyduğun?Ben daha ilk randevuya gideceğim önümüzdeki çarşamba, embriyo transferimden sonraki 23. Gün oluyor.Sat benim 1 Eylül’dü , embriyo transferi 20 Eylül.Canım ben doktoruma sordum bu hesabı teansfer olduğun gün 2 haftalık sayacaksın dedi öyle hesaplayınca sata göre 3 gün geride duruyo benimki. Ben kese ve kalp atışını sata göre 6+2 de embriyo hesabına göre de 5+5 de görmüş oluyorum vajinal ama.
Embriyo transferinden (transfer gününü saymazsan) sonraki kaçıncı gündü kalp atışını duyduğun?Ben daha ilk randevuya gideceğim önümüzdeki çarşamba, embriyo transferimden sonraki 23. Gün oluyor.Sat benim 1 Eylül’dü , embriyo transferi 20 Eylül.
Embriyo transferinden (transfer gününü saymazsan) sonraki kaçıncı gündü kalp atışını duyduğun?Ben daha ilk randevuya gideceğim önümüzdeki çarşamba, embriyo transferimden sonraki 23. Gün oluyor.Sat benim 1 Eylül’dü , embriyo transferi 20 Eylül.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?