• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Takvimden tam baktım cnm transferim 6.eylüldü kontrole 1 ekimde gitmişim transfer sonrası tam 25.gün oluyor. 3.gün embriyosu bu arada. Kalp atışını da gördük şükür ama vajinal baktı karından görünmezdi bence.
Ben de 23.gün gideceğim 😊Kalp atışı duyulmasa da inşallah keseyi ve bebeği görürüz 🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿💜🙏 Sen şimdi hangi aşamadasın?Tekrar çağırdı mı karından bakmak için?İleri yaştayız ya sormak istiyorum nasıl testler yaptırmamız gerekiyor bu aralar?Senin ikinci gebeliğin ayrıca 🧿bize yol gösterirsin 😊😊😍

Yani kendini 20 eylülde 2 haftalık gebe sayıp üzerine ekleyeceksin. Sata göre 5 gün geriye düşüyo seninki de. Yani aslında sata göre daha büyükler ama embriyo günü belli olduğu için asıl doğru hesap bence bu dr da öyle diyo ztn.
4+7 ‘yim bugün o zaman ben değil mi?🙈

Ancakk herşey bi yana usg de sapmalar olabiliyor bebek önden gidiyor yada bikaç gün geri geliyor değişiyor cihaza göre bile bence bunların hepsi tahmin🤭 kızımı doğum öncesi son muaynede kilosu 3250 gr demişti çocuk ertesi güne bi doğdu 2870 kg gibi gibi😬 çokta şaapmamak lazım

Ancakk herşey bi yana usg de sapmalar olabiliyor bebek önden gidiyor yada bikaç gün geri geliyor değişiyor cihaza göre bile bence bunların hepsi tahmin🤭 kızımı doğum öncesi son muaynede kilosu 3250 gr demişti çocuk ertesi güne bi doğdu 2870 kg gibi gibi😬 çokta şaapmamak lazım
Aynen 🤣

Canım senin yarın mı doktor randevun kalp atışı için?Hadi güzel haberlerle gel inşallah Özgeciğim 🙏🙏🙏🧿🧿🧿🤲🤲🤲🤲Tam olarak kaç oldun ilk adet gününe göre? beni ilk adet tarihimi girdiğimde 5+4 olarak gösteriyor Google ‘daki uygulamalar.Doktor sen keseyi görmeye gittiğinde kaç haftalık olduğunu söylemişti?Bu bilgisayardaki uygulamalardan farklı bir hafta söyleyebiliyor mu doktor kesenin ve bebeğin durumuna göre?

başta ben kendimi daha ileride sanıyordum ama bana keseyi görmeye gittiğimde 5+1 sin demişti onun söylediği tarihle uygulamalardaki örtüştü😇 şu an yanlış bilmiyorsam 6+3'üm

yarın da 6+4 üm muhtemelen inşallah kalp atışını duyduğumda 6+4 oluyorum

ama bana muhtemelen yine hatırlatır şu kadarlıksın diye, kayma olursa benimkini güncellerim 🚀

saatler kaldı😎 yarın öğlen 1 buçukta randevum🧡🧡

Ben de 23.gün gideceğim 😊Kalp atışı duyulmasa da inşallah keseyi ve bebeği görürüz 🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿💜🙏 Sen şimdi hangi aşamadasın?Tekrar çağırdı mı karından bakmak için?İleri yaştayız ya sormak istiyorum nasıl testler yaptırmamız gerekiyor bu aralar?Senin ikinci gebeliğin ayrıca 🧿bize yol gösterirsin 😊😊😍

Perşembe günü kısmetse bnmde kontrolüm bikere gördüm ama yinede merak içindeyim 🥰 endişeler hiiiç bitmiyor 🤲
7 hafta bitecek 8 e döneceğiz inşallah iyidir minişko🖤

4+7 ‘yim bugün o zaman ben değil mi?🙈
Canım SAT’a göre 5+4, transfere göre 4+6’sın canım.
Çarşamba günü kontrolün olduğuna göre o gün SAT’a göre 6+0, transfere göre 5+2 olacaksın. 🥰
Doktorlar genelde SAT’a göre hesaplıyor.

Canım SAT’a göre 5+4, transfere göre 4+6’sın canım.
Çarşamba günü kontrolün olduğuna göre o gün SAT’a göre 6+0, transfere göre 5+2 olacaksın. 🥰
Doktorlar genelde SAT’a göre hesaplıyor.
Çok heyecanlı 😬 Sen yarın vereceksin değil mi kan?Hadi inşallah artsın bol bol 🤲🧿

başta ben kendimi daha ileride sanıyordum ama bana keseyi görmeye gittiğimde 5+1 sin demişti onun söylediği tarihle uygulamalardaki örtüştü😇 şu an yanlış bilmiyorsam 6+3'üm

ama bana muhtemelen yine hatırlatır şu kadarlıksın diye, kayma olursa benimkini güncellerim 🚀

Özgeciğim eminim çok güzel geçecek yarın 🤲🧿🤲🧿😍😍😍😍Kayıt ediliyor mu acaba kalp atışı ,ultrason flash diske falan kayıt ediyorsa verseler bize 😬Bence kesin vardır kayıt yeri 🤣

Çok heyecanlı 😬 Sen yarın vereceksin değil mi kan?Hadi inşallah artsın bol bol 🤲🧿
Evet canım, 2.kanı yarın vericem. 🥰
İlkini dün verdim, 1043 çıktı.
Bu arada okuduğum bir sayfada 12.gün kan verip pozitifi gördüğünüzde 4+0’sınız yazıyordu. 😉

23 Eylül 12.günündü dii mi canım?
Demek ki Ebru Hanım da kan verdiğin güne 4+0 demiş. 🥰

Yaa benimkini de hesaplayınnnn 🙈🙈 son adet tarihim 4 eylül transfer 21 eylül.Ayrıca kullandığını gebelik uygulaması var mı?

Özgeciğim eminim çok güzel geçecek yarın 🤲🧿🤲🧿😍😍😍😍Kayıt ediliyor mu acaba kalp atışı ,ultrason flash diske falan kayıt ediyorsa verseler bize 😬Bence kesin vardır kayıt yeri 🤣

inşallah Özlemm🙏🧡🧡
bizde galiba ilk pozitif haberi aldığımda hoca kaydetti, yani eşim öyle dedi kayıt cihazı vardı dedi, onu da sorucam hocaya, anı kalsın aynen, çok isterim o anı görmeyi😍

ama kese görmeye gittiğimde kayda almadı sadece çıktısını verdi, ama eşim o sırada videoya kaydetti saklamak için🧡 yarın da inşallah minik minik duyarsak onu da kaydedicez🙏🧡🧡🧡

Yaa benimkini de hesaplayınnnn 🙈🙈 son adet tarihim 4 eylül transfer 21 eylül.Ayrıca kullandığını gebelik uygulaması var mı?
Transfere göre 5+0, SAT’a göre 5+1 canım. 🥰
Senin aynı sayılır, hangisini söylediğin fark etmez. 😂
Ben olsam SAT’ı söylerdim, çünkü acil başka bir doktora hastaneye gittiğinde onu soracaklar sana.

Transfere göre 5+0, SAT’a göre 5+1 canım. 🥰
Senin aynı sayılır, hangisini söylediğin fark etmez. 😂
Ben olsam SAT’ı söylerdim, çünkü acil başka bir doktora hastaneye gittiğinde onu soracaklar sana.
Tşk ederim🥰 gebelik takibi için uygulama varmış varmı öneriniz yada kullanmayı düşündüğünüz

bu arada ben happy mom diye bi uygulama indirdim, 2 tane hamilelik isminde uygulama indirdim, bir de banu çiftçi'nin uygulamasını indirdim

store'a hamilelik takip yazdım, sonra yorumlara göre indirdim, bunlardan takip ediyorum🧡

Back