- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
Canım merak etme ben transferden sonraki hergün yürüdüm ve saatlerce ayakta kaldım bazı günler işim gereği. Oluyordu o sancı, hala oluyor arada.Benim de 11. Gün değerim daha düşüktü 119’du.19. Gün 6600 oldu.Doktor haftaya Çarşamba keseye çağırdı.6000’i geçince vajinal ultrasona gerek kalmıyormuş, karından görünebiliyormuş.O yüzden geç çağırmış olabilir beni.Benimde dün 12 gün değerim 570 bugün biraz yürüdüm alt bölgemde sancı var korkuyorum seninde oluyomuydu
Aynen canım başta senGüzel haberlerle gelen arkadaslarimiz cok seviniyorum sizin adiniza allahim saglikla tamanina erdirir kucaginiza alirsiniz insallahzor süreclerden geciliyor ama mükafaati paha bicilemez negatif Alan arkadaslarimiz da asla pes etmicek eminim geri dönüsümüz muhtesem olucak Allahin izniyle
Yaaaaaaaaa, süper.Bende güzel haberlerle geldimmm keseyi görmeye gitmiştik bugün kalp atışları da var dedi doktorrrr hemde iki taneeeeikisini de hem gördük hem kalp atışlarını duydum Allahıma şükürler olsunnn Allahhım hayırlısıyla saglıkla hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsinnn
Allah’ım ne güzel bir haberBende güzel haberlerle geldimmm keseyi görmeye gitmiştik bugün kalp atışları da var dedi doktorrrr hemde iki taneeeeikisini de hem gördük hem kalp atışlarını duydum Allahıma şükürler olsunnn Allahhım hayırlısıyla saglıkla hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsinnn
Benim bugün kan değerim 6600.Transferden sonra 19. Günüm.Daha gelecek çarşamba ilk kez gideceğim kese görmeye.
Bende güzel haberlerle geldimmm keseyi görmeye gitmiştik bugün kalp atışları da var dedi doktorrrr hemde iki taneeeeikisini de hem gördük hem kalp atışlarını duydum Allahıma şükürler olsunnn Allahhım hayırlısıyla saglıkla hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsinnn
sen yurtdışındaydın di mi yanlış hatırlamıyosamGüzel haberlerle gelen arkadaslarimiz cok seviniyorum sizin adiniza allahim saglikla tamanina erdirir kucaginiza alirsiniz insallahzor süreclerden geciliyor ama mükafaati paha bicilemez negatif Alan arkadaslarimiz da asla pes etmicek eminim geri dönüsümüz muhtesem olucak Allahin izniyle
Ay masallah canim seninde ikiz olabilir saglikla insallahBenim bugün kan değerim 6600.Transferden sonra 19. Günüm.Daha gelecek çarşamba ilk kez gideceğim kese görmeye.
InsAllah kuzum aminnAynen canım başta senİnşallah bir dahaki denemende güzel haberlerini alacağız
İnşallah canım benimmmYaaaaaaaaa, süper.
Maşallah, sağlıkla gelsinler inşallah.
Transfer gününü saymazsak 31. Gündü canım 16. Gün vermiştim en son zaten 2kere istedi doktor 12. Gün 139 16. Gün ise 1368 çıkmıştı sonuç yani son testi 24 Eylül de vermiştim canım hemşire daha kalp ataşı duyulmaz dediii doktor bi baktı pı pıt atıyorlar hemen dinletti bize ama nasıl mutlu oldukkk inşallah gittiğinizde sizde duyarsınızAllah’ım ne güzel bir haberCanım transferden sonra (transfer gününü saymazsan) kaçıncı gündü bugün ?En son kan testini kaçıncı gün vermiştin ve kaçtı?Benim bugün 19. Gün haftaya çarşamba 23. Gün kese görmeye çağırdı doktor da acaba kalp atışını da duyabilir miyim diye merak ettim
Çok teşekkür ederim canımmmAllaaahhhne heyecan yaaa gözün aydın
Amiinn canım, Rabbım gönlüne göre nasip etsin inşallahÇooooooook teşekkür ederim canım.
Ay hadi bakalım, ikiz olsa sevinirim yani.
Sağlıklı olsun da tek çift fark etmez aslında.
Yeter ki Rabbim aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir evlat versin.
Amiiiiiiiiiiin, inşallah bu sefer olur canım benim.Amiinn canım, Rabbım gönlüne göre nasip etsin inşallahama cok güzel bir duygu, iki kalp atıyor, hele o seslerı duymak bambaska bir duyguymuş.. Rabbim herkese nasip etsin inşallahh
Benimde salı günün keseye bakılacak inşallah görünür çok korkuyorum 2. Dememem benimdeCanım merak etme ben transferden sonraki hergün yürüdüm ve saatlerce ayakta kaldım bazı günler işim gereği. Oluyordu o sancı, hala oluyor arada.Benim de 11. Gün değerim daha düşüktü 119’du.19. Gün 6600 oldu.Doktor haftaya Çarşamba keseye çağırdı.6000’i geçince vajinal ultrasona gerek kalmıyormuş, karından görünebiliyormuş.O yüzden geç çağırmış olabilir beni.
Canım inşallah sağlıkla güzel haberler alırızBenimde salı günün keseye bakılacak inşallah görünür çok korkuyorum 2. Dememem benimde
Canım pgt’li değiller.O yüzden korkuyorum ilerleyen haftalarda genetik bir problem yüzünden düşük falan olur mu diye.ozlemgundogdu canim sen bu denemende serum kullqnmis miydin? Hic sevmiyorum serumu doktorumda istemiyosan takmayalim diyor ama sonrada tutmazsa vicdan yapmak istemiyorum birde senin embriyolarin pgt li miydi?
Canım inşallah ama transferden sonra 23. gün gidiyorum , erken değil mi kalp atışını duymak için ?Pazartesi senin de varoo gün verdi mi sana hadi gözün aydın
yarını sayma 2 gün vardeğerin de gayet güzel gitmiş Özlemim maşallahh
bu arada kalp atışını da duyacaksın bak Özge söyledi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?