Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Ay bende ucuz kaset kestte 2. Çizgiyi görmüştüm ertesi gün erken gebelik testinde çıkmadı okadar para boşuna yanii

gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarımıza alalım hepimiz

Maşallah, çok güzel arttı senin değerlerin canım.
Salı günü güzel haberler getir bize.
3.gün öğrendiğini bilmiyordum ben.
O kadar erken nasıl çıktı idrarda?
Erken gebelik testi mi yapmıştın?
Muhtemelen 10 civarıydı değerin çünkü.

Hayır canım aksine 4. Gün erken gebelik testi yaptım çıkmadı

Eklentiler

• IMG_20211008_182233.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar pozitif gördükten sonra ilaçlarınızı ne zaman kesti doktor bana keseyi görünce sadece prednolü bıraktırdı diğerlerine aynen devam ediyorum.
Bide siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Kızlar pozitif gördükten sonra ilaçlarınızı ne zaman kesti doktor bana keseyi görünce sadece prednolü bıraktırdı diğerlerine aynen devam ediyorum.
Canım banada bugün prednolu 4 gün yarım 4 gün çeyrek içip bırakalım dedi

Oksapar
Duphaston
Progeston ( mantar yaptığı için dünden veri kullanamıyorum)
Folikasit

ben keseyi ve bebeği gördüm pazartesi de kalp atışına gidiyoruz

benim
oksapar
progestan 3 fitil
progeastan 2 günde bir kalçadan iğne
decavit
coraspin bunlar devam ediyo

estrofem günde 3 'tü 2'ye düşürdü başka eksilen yok şu an için

Senin ne kadarlık oldu şu an canım bebek
Bana kalp atışından sonra kontrollü azalacağız dedi ama ne bilim ya çok iğne karnım morardı hep hele kalçadan olan acayip yakıyor estrofemi sabah 2 akşam 2 verdi bana

Belki salı günü banada direk bıraktırır
Bıraktırır büyük ihtimalle zaten ağır bi ilaç
Hayırlısıyla kalp atışını duyarsın inşaallah bana hafta içine randevu alabilirsin dedi kalp atışı için eşimde gelmek istediği için önümüzdeki hafta cumartesi gideceğim bende Rabbim hepimize güzel haberler duyursun

bi de serumum var unutmuşum haftada 1 alıyorum ama 8. hafta kesecek onu yanlış bilmşyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…