Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Yok canım yarın gidecekti arkadaş Yani ben öyle anladım en azından o yüzden eğer tedirginse kan verip rahatlayabilir diye yazdım kandan da belli olur artıysa sorun yok demek zaten
Kanama olduğunda beta baktıranı ben hiç duymadım canım yaa.
Hele de kese görülebilecekse direkt alttan muayene edilir benim bildiğim.
Muayeneye göre de kan sulandırıcı kesilip progestanın dozu arttırılır.

Ben şahsen kan görsem hemen giderim, içim rahat etmez.
Ama tabi bu kişiden kişiye değişir.
Sen de beta bastırınca için rahat eder demek ki.

Canım bende de kanama oldu doktorum direkt kan istedi alttan muayene için bişey diyemiyorum bi bilgim yok çünkü için rahat etmesi sonuç olumlu olunca oluyor canım zaten ister kanda ister muayene olsun olumlu bişeyler duyunca rahatlıyoruz hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla kucağımızada alalım

İşte kanamanın ne zaman olduğuna bağlı gibi geliyor bana. İlk 2 hafta içinde olan kanamada zaten kese görünmeyeceği için muayenenin bir anlamı yok zaten.

Amiiiin inşallah canım.
Hayırlısıyla aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar nasip eylesin Rabbim hepimize.

Ne diyim canım benim senimi kırıcam dediğin gibi olsun
Ben bildiğim kadar yazdım zaten tabi şaka bi yana en iyisi tabiki doktora danışmak.

Çok çok çok amin canım
Rabbim bize kolaylık içimize ferahlık versin

Bizi doktorumuz kese için çağırmadı direk kalp atışı İçin bekledi sanırım yani biz henüz kese oluştu mu onu dahi bilmiyoruz
İnşallah kuzum çok sağol şimdilik kahverengi olarak devam ediyor kan sulandırıcı hem iğne hem de hap var ama iki gün önce konuştuğumda doktor bırakma dedi

Doktorun aktif kanama olduğunu düşünmüyor demek ki canım.
Bu çok güzel bir haber.
Zaten tamamen kahverengiyse artık korkulacak bir şey yok diyor doktorların çoğu.
Hadi bakalım, git kontrolüne de bize güzel güzel haberler getir.
Gümbür gümbür kalp atışını da duyup gelin inşallah.

İnşallah güzel geçer canım kontrolün haberdar et

İnşallah kontrolün yolunda gider canım

Dudağımda uçuk çenemde kocaman sivilce stresten kaynaklı sanırım yarın hayırlısıyla ben de gitsem hayırlısıyla bebişimi görsem çok rahatlayacağım
Yaaaaa, kıyamaaaam.
Strestendir tabii, kafanı dağıtmaya çalış istersen.
Benim de yarın randevum, ilk defa kan değerimi öğrenicem.
Çok güzel diziler var, öyle oyalanıyorum ben de.
Yoksa hiç geçmiyo saatler.

Süper bende çok seviyorum dizi izlemesini amma velakin çalışmam gereken ders var haftaya sınavım tam denk geldi yarın güzel hayırlı haberleri alsam başka da bişey düşünmedeceğim

Süper bende çok seviyorum dizi izlemesini amma velakin çalışmam gereken ders var haftaya sınavım tam denk geldi yarın güzel hayırlı haberleri alsam başka da bişey düşünmedeceğim
Aaa, ne güzel işte. Oyalanacak derslerin varmış.
Sınavdan sonra da daha çooook beklenecek zaten, o zaman da diziyle oyalarsın kendini.

Baktım da şimdi, 1 ay geçmiş transferin üzerinden.
Kralkralice canım benim, inşallah yarın sadece keseyi değil içinde bebeği bile görürsünüz.
Hatta gümbür gümbür kalp atışını bile duyarsınız inşallah.

Ah canım benimmm inşallah bende öyle ümit ediyorum inşallah görürüz biraz korkularım var ilk gebeliğim normal yolla olmustu ama boş gebelikti maalesef geçen sene transfer sonrası pozitifi gördük fakat gelişim sağlamamıştı inşallah bu sefer her şey güzel gider

Ben de ilk gebeliğimde 9.haftalıkken kalp atışını duyamadık.
Maalesef eski kötü tecrübelerimiz olabiliyo hepimizin.
Aklıma getirmemeye çalışıyorum, yepyeni bir heyecanla başladık bu sefer.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…