- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
Kanama olduğunda beta baktıranı ben hiç duymadım canım yaa.Yok canım yarın gidecekti arkadaş Yani ben öyle anladım en azından o yüzden eğer tedirginse kan verip rahatlayabilir diye yazdım kandan da belli olur artıysa sorun yok demek zaten
Canım bende de kanama oldu doktorum direkt kan istedi alttan muayene için bişey diyemiyorum bi bilgim yok çünkü için rahat etmesi sonuç olumlu olunca oluyor canım zaten ister kanda ister muayene olsun olumlu bişeyler duyunca rahatlıyoruz hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla kucağımızada alalımKanama olduğunda beta baktıranı ben hiç duymadım canım yaa.
Hele de kese görülebilecekse direkt alttan muayene edilir benim bildiğim.
Muayeneye göre de kan sulandırıcı kesilip progestanın dozu arttırılır.
Ben şahsen kan görsem hemen giderim, içim rahat etmez.
Ama tabi bu kişiden kişiye değişir.
Sen de beta bastırınca için rahat eder demek ki.
İşte kanamanın ne zaman olduğuna bağlı gibi geliyor bana. İlk 2 hafta içinde olan kanamada zaten kese görünmeyeceği için muayenenin bir anlamı yok zaten.Canım bende de kanama oldu doktorum direkt kan istedi alttan muayene için bişey diyemiyorum bi bilgim yok çünkü için rahat etmesi sonuç olumlu olunca oluyor canım zaten ister kanda ister muayene olsun olumlu bişeyler duyunca rahatlıyoruz hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlısıyla kucağımızada alalım
Ne diyim canım benim senimi kırıcam dediğin gibi olsunİşte kanamanın ne zaman olduğuna bağlı gibi geliyor bana. İlk 2 hafta içinde olan kanamada zaten kese görünmeyeceği için muayenenin bir anlamı yok zaten.
Amiiiin inşallah canım.
Hayırlısıyla aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar nasip eylesin Rabbim hepimize.
Bizi doktorumuz kese için çağırmadı direk kalp atışı İçin bekledi sanırım yani biz henüz kese oluştu mu onu dahi bilmiyoruz22.günü olduğunu söyledi ya B birrgaripp , ben kese çoktan görüldü sandım.
Çünkü genelde 12.gün kan bakılır, 1 hafta sonra da kese için gidilir. Yani 17-19.günlerde kese görülür.
22.günden sonra beta baktıranı görmedim ben.
İnşallah kuzum çok sağolHadi bakalım, inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
Kırmızı kanama gece artarsa ben olsam vakit kaybetmeden giderdim acile.
Bi de kan sulandırıcı da kullanıyorsundur muhakkak, aktif kanama alanı varsa kan sulandırıcılar da kanamayı arttırır.
Doktorun aktif kanama olduğunu düşünmüyor demek ki canım.Bizi doktorumuz kese için çağırmadı direk kalp atışı İçin bekledi sanırım yani biz henüz kese oluştu mu onu dahi bilmiyoruz
İnşallah kuzum çok sağolşimdilik kahverengi olarak devam ediyor kan sulandırıcı hem iğne hem de hap var ama iki gün önce konuştuğumda doktor bırakma dedi
İnşallah güzel geçer canım kontrolün haberdar etBenim de transferden sonra 20. Günde geldi yani iki gün önce hafif kırmızıya da döner gibi oldu hatta ama şükürler olsun dönmedi dün durmuştu ama bugün yine geldi. İlk doktoru aradığımda adet gibi yoğun ve sürekli olmadıkça sıkıntı yok dedi. benim de yarın kontrolüm var inşallah bakalım
İnşallah kontrolün yolunda gider canımDoktorun aktif kanama olduğunu düşünmüyor demek ki canım.
Bu çok güzel bir haber.
Zaten tamamen kahverengiyse artık korkulacak bir şey yok diyor doktorların çoğu.
Hadi bakalım, git kontrolüne de bize güzel güzel haberler getir.
Gümbür gümbür kalp atışını da duyup gelin inşallah.
Yaaaaa, kıyamaaaam.Dudağımda uçuk çenemde kocaman sivilce stresten kaynaklı sanırım yarın hayırlısıyla ben de gitsem hayırlısıyla bebişimi görsem çok rahatlayacağım
Süper bende çok seviyorum dizi izlemesiniYaaaaa, kıyamaaaam.
Strestendir tabii, kafanı dağıtmaya çalış istersen.
Benim de yarın randevum, ilk defa kan değerimi öğrenicem.
Çok güzel diziler var, öyle oyalanıyorum ben de.
Yoksa hiç geçmiyo saatler.
Aaa, ne güzel işte. Oyalanacak derslerin varmış.Süper bende çok seviyorum dizi izlemesiniamma velakin çalışmam gereken ders var haftaya sınavım tam denk geldi yarın güzel hayırlı haberleri alsam başka da bişey düşünmedeceğim
Ah canım benimmm inşallah bende öyle ümit ediyorum inşallah görürüz biraz korkularım var ilk gebeliğim normal yolla olmustu ama boş gebelikti maalesef geçen sene transfer sonrası pozitifi gördük fakat gelişim sağlamamıştı inşallah bu sefer her şey güzel giderBaktım da şimdi, 1 ay geçmiş transferin üzerinden.
Kralkralice canım benim, inşallah yarın sadece keseyi değil içinde bebeği bile görürsünüz.
Hatta gümbür gümbür kalp atışını bile duyarsınız inşallah.
Ben de ilk gebeliğimde 9.haftalıkken kalp atışını duyamadık.Ah canım benimmm inşallah bende öyle ümit ediyorum inşallah görürüz biraz korkularım var ilk gebeliğim normal yolla olmustu ama boş gebelikti maalesef geçen sene transfer sonrası pozitifi gördük fakat gelişim sağlamamıştı inşallah bu sefer her şey güzel gider
Katlanarak devam etsin inşallah canım.Merhaba kızlar 8. Gün kan değerim 58.91 e yükselmiş. 6. Gün 31 di
Aminnn canımmmBen de ilk gebeliğimde 9.haftalıkken kalp atışını duyamadık.
Maalesef eski kötü tecrübelerimiz olabiliyo hepimizin.
Aklıma getirmemeye çalışıyorum, yepyeni bir heyecanla başladık bu sefer.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin.
Maaşallah canım katlanarak artar inşaallahMerhaba kızlar 8. Gün kan değerim 58.91 e yükselmiş. 6. Gün 31 di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?