• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

aynen çook açık kahveydi ben tutunma olabilir diye geçirmiştim içimden, bence seninki de öyle ama şimdi kan versen erken olabilir çıkmayabilir

doktoruna ya da asistanına da hiç yazmaktan çekinme
ben "kalçadan vurulduğum iğneler çok fena yapıyor, bunun bi çaresi yok mu" diye bile yazdım🙈arnica krem önerdiler, hiç çekinmeden sor en azından asistana sor içini rahatlat

ama bu lekelenmeler olabilir diye transferden sonra söylemişti doktorum

sen bir de kendini çok yorma fırsat buldukça dinlenir pozisyonda kal

bir de bi izle bakalım devam edecek mi lekelenme tahminimce çok yüksek ihtimalle kesilir

inşallah güzel haberini alıcaz🙏🙏🙏🧡🧡
Canim merhaba hangi arnicayi kullandin acaba bende alayim paylasma sansin varmidir

Canim merhaba hangi arnicayi kullandin acaba bende alayim paylasma sansin varmidir
selamlar 😇 ben başhemşireye sormuştum mesajla,o da bana arnica jel dedi, eczaneye arnica jel dediğimizde şunu verdi, ekliyorum fotosunu
ben ayın 14 ünden beri kullanıyorum✌️

bir de hastanede iğne vurulurken ben diyorum ki bu çok yağlı bir iğne bana gıdım gıdım enjekte eder misiniz diyorum. Benim iki günde bir iğnem kalçadan ve iki ampul bir enjeksiyonda. Eğer hızlı yaparlarsa 3 gün felç gibi oluyorum😂 öbek halinde kalıyo ve asla üstüne oturulmuyo🤢

Eklentiler

• 3BD23094-966B-4C4F-81ED-0B48254AEDCC.jpeg
    3BD23094-966B-4C4F-81ED-0B48254AEDCC.jpeg
    102 KB · Görüntüleme: 28
Günaydın kızlar benimde sabah uyandığımda hafif kahverengi lekelenmenin geldiğini gördüm biraz sonra doktoru arayacağım inşallah önemli bir şey yoktur 🙏🙏🙏🙏😔😔😔😔
Benim de transferden sonra 20. Günde geldi yani iki gün önce hafif kırmızıya da döner gibi oldu hatta ama şükürler olsun dönmedi dün durmuştu ama bugün yine geldi. İlk doktoru aradığımda adet gibi yoğun ve sürekli olmadıkça sıkıntı yok dedi. benim de yarın kontrolüm var inşallah bakalım

Ya yapma ama böyle, daha geçen bi arkadaş yazdı.
Kan testi pozitif, gelmiş eve kaset test yapmış saklamak için. Negatif çıkmış onda. 😂
Aynen ben yazmıştım. 11.gün kanda 199 çıktı, aynı gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 😊Ayrıca forumda bir arkadaşımın silik çizgi çıkmasına rağmen kan testi negatif çıktı.

Benim de transferden sonra 20. Günde geldi yani iki gün önce hafif kırmızıya da döner gibi oldu hatta ama şükürler olsun dönmedi dün durmuştu ama bugün yine geldi. İlk doktoru aradığımda adet gibi yoğun ve sürekli olmadıkça sıkıntı yok dedi. benim de yarın kontrolüm var inşallah bakalım
Hadi bakalım, güzel haberlerle inşallah canım. 🥰

22. Gün bugün hafif kırmızı leke de var 😔
Canım gerçekten kırmızı ise doktoruna resmini gönder ve ara onu.Ama kahverengi ise korkma oluyormuş.11 ve 14. günde ben de olmuştu çok korkmuştum , her yere yazdım normal dediler.Epey gelmişti pedime oysa.Hatta doktorum cvp bile vermedi umursayıp, bir gün sonra sadece kan ver dedi.İçin rahat etmezse bir kan ver istersen acilde ya da doktorunu ara , belki ilaç verir ekstra.

Canım gerçekten kırmızı ise doktoruna resmini gönder ve ara onu.Ama kahverengi ise korkma oluyormuş.11 ve 14. günde ben de olmuştu çok korkmuştum , her yere yazdım normal dediler.Epey gelmişti pedime oysa.Hatta doktorum cvp bile vermedi umursayıp, bir gün sonra sadece kan ver dedi.İçin rahat etmezse bir kan ver istersen acilde ya da doktorunu ara , belki ilaç verir ekstra.
Kan vermenin hiçbir anlamı yok ki şu aşamada. Zaten başta pozitif çıktıysa beta hCG hemen düşmez, kürtajdan bile kaç hafta sonra anca düşüyo.

Doktora yazdım ama henüz görmedi. Leke de bir kırmızı bir kahverengi anlamadım ne oluyor 🤔 yarın randevum var doktora kese ve kalp İçin zaten. O yüzden şimdi acile gitmem artık çok sağol canım 😘

Benim de 7 temmuz opu 7 Ağustos laparoskopi oldu 19 Ağustos’ta adet oldum ve doktor rahimin hazır olduğunu söyledi hemen başladık transfer işlemlerine 7 eylülde de transfer oldu. Sizde doktor direk iki adet bekleyelim mi dedi yoksa ilkinde hazır mı değildi.
Bana laparoskopi sonrasında 2 ay beklemek lazım dediler. O yüzden bekledim. Opudan sonra hiç tüp bebek merkezine bile gitmedim.

Kan vermenin hiçbir anlamı yok ki şu aşamada. Zaten başta pozitif çıktıysa beta hCG hemen düşmez, kürtajdan bile kaç hafta sonra anca düşüyo.
Canım düşmesine değil yükselmesine bakılıyor zaten sorunlu gebelikte yada düşükte değerde düzenli ve sürekli yükselme olmuyor gebeliğin ilk dönemi tek bakılan değerin 2 günde bir artması çünkü kese 5 hafta civarı görünüyor 😊

Canım düşmesine değil yükselmesine bakılıyor zaten sorunlu gebelikte yada düşükte değerde düzenli ve sürekli yükselme olmuyor gebeliğin ilk dönemi tek bakılan değerin 2 günde bir artması çünkü kese 5 hafta civarı görünüyor 😊
22.günü olduğunu söyledi ya B birrgaripp , ben kese çoktan görüldü sandım.
Çünkü genelde 12.gün kan bakılır, 1 hafta sonra da kese için gidilir. Yani 17-19.günlerde kese görülür.
22.günden sonra beta baktıranı görmedim ben.

Doktora yazdım ama henüz görmedi. Leke de bir kırmızı bir kahverengi anlamadım ne oluyor 🤔 yarın randevum var doktora kese ve kalp İçin zaten. O yüzden şimdi acile gitmem artık çok sağol canım 😘
Hadi bakalım, inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. 😉
Kırmızı kanama gece artarsa ben olsam vakit kaybetmeden giderdim acile.
Bi de kan sulandırıcı da kullanıyorsundur muhakkak, aktif kanama alanı varsa kan sulandırıcılar da kanamayı arttırır.

22.günü olduğunu söyledi ya B birrgaripp , ben kese çoktan görüldü sandım.
Çünkü genelde 12.gün kan bakılır, 1 hafta sonra da kese için gidilir. Yani 17-19.günlerde kese görülür.
22.günden sonra beta baktıranı görmedim ben.
Yok canım yarın gidecekti arkadaş Yani ben öyle anladım en azından o yüzden eğer tedirginse kan verip rahatlayabilir diye yazdım kandan da belli olur artıysa sorun yok demek zaten

Back