Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

demek ki minnoşun henüz keyfi gelmemiş

en doğru zaman demek ki o zamanmış vardır bi hayır, inşallah güzel haberler görücez senden de
amin canım teşekkürler aynen dr 1 ay dinlendirmenin daha iyi olacağını söyledi, en doğru anda şansı yükselterek yapmak bana da mantıklı geldi
vucudun hazır olduğunda yapılması çok önemli, hayırlısı bu demekki. kasım topiğine gidip bizi habersiz bırakma arada bize de yaz
aynen öyle ya o iki minnoş çok kıymetli, en doğru zamanı ben sabırla beklerim dualarım hep sizlerle, burdan okumaya ve zamanı gelince haber vermeye devam inşallah
çok geçmiş olsun, daha iyidir inşallah şimdi
ay inşallah tatlım benim, çok gerginim bugün iş yerinde ağlama krizim tuttu, herşeyi kafama takıp salya sümük ağladım. rahatladım biraz ama, hormaonlardan sanırım :) kızın nasıl oldu?
ahah kızlar ben de böyleyim yaa, kök söktürüyorum etrafıma duygusallık hassaslık ne ararsanız var bende
Merhaba kızlar bende keseyi gördüm bugün çok şükür 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
çok sevindim hayırlı olsun darısı pıtpıtları duymaya inşallah

Amin canım çok teşekkür ederim
Hepimize isteyen dileyen herkese Rabbim hayırlı şekilde nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim canım sağol
Senin de transferin ertelenmiş sanırım hayırlısı olsun hakkında hiç üzülme vardır bi sebebi benim aylarca ertelendi sonunda kaçamadı geldi bebiş inşallah seninde öyle olur

Herkesin lekelenmeleri oldu diye hatırlıyorum ama çok , pedi kaplayacak şekilde olmuşmuydu.Korkuyorum

Merhaba herkese, topic i en Başından okudum maaşallah ne kadar çok pozitif var. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim 2016 da tüp bebek ilk denemede bir oğlum oldu. Şimdi ona kardeş istiyoruz. 30 eylülde 2 adet embriyo transfer edildi. 12 ekim test tarihim ama o kadar bekleyemeyeceğim sanırım.

inşallah senden de güzel haber gelir

ama çok erken daha 4 gün olmuş, şimdi yapıp moralini bozma, birazcık daha bekle en azından kana karışsın, şimdi negatif görürsen boşuna modunu düşürüp kendine stres yapacaksın

güzel heyecanlar bunlar ama azıcık daha bekle

Bu arada transfer olanlar; yukarılara uzanmayın, bardak vs yukarı raf -dolaptaysa aşağıda tutun, çok yorucu işler yapmayın

umarım herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini

Fazla hareket etme canım ağrın var mı? Benim de ilk kanamam öyle çok gelmişti. Doktorunla konuşsan iyi olurdu sikma canini sabaha kadar gelmicek bi daha icini ferah tut. Yarin da kan verceksin zaten hersey yoluna girecek.
Canım ilk kanaman kaçıncı gün gelmişti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…