- 28 Mart 2017
- 545
- 865
- 103
- 33
Sağol canım Allah razı olsun hepimiz bi kalp atışlarını duyalım da rahatlayalım artıkCanım çok sevindim, sağlıkla gelir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım Allah razı olsun hepimiz bi kalp atışlarını duyalım da rahatlayalım artıkCanım çok sevindim, sağlıkla gelir inşallah
çok geçmiş olsun hemen iyileşşsin inşallah yok yok bebekle ilgisi ona takılmadım yani bazı kayınvalidesel, kayınpedersel olaylar
amin canım teşekkürler aynen dr 1 ay dinlendirmenin daha iyi olacağını söyledi, en doğru anda şansı yükselterek yapmak bana da mantıklı geldidemek ki minnoşun henüz keyfi gelmemiş
en doğru zaman demek ki o zamanmış vardır bi hayır, inşallah güzel haberler görücez senden de
aynen öyle ya o iki minnoş çok kıymetli, en doğru zamanı ben sabırla beklerim dualarım hep sizlerle, burdan okumaya ve zamanı gelince haber vermeye devam inşallahvucudun hazır olduğunda yapılması çok önemli, hayırlısı bu demekki. kasım topiğine gidip bizi habersiz bırakma arada bize de yaz
çok geçmiş olsun, daha iyidir inşallah şimdiSelam kızlar naber herkes iyi mi
Kızım hastaydı koşturuyorum biraz şükür iyiyiz de.. dr gidecekler varsa şimdiden bol şansss..
Bana da rutin testleri yollamış hemşire rubella falan bisürü onları yaptırmam lazım. Koşturmaca bitmiyor
ahah kızlar ben de böyleyim yaa, kök söktürüyorum etrafıma duygusallık hassaslık ne ararsanız var bendeay inşallah tatlım benim, çok gerginim bugün iş yerinde ağlama krizim tuttu, herşeyi kafama takıp salya sümük ağladım. rahatladım biraz ama, hormaonlardan sanırım :) kızın nasıl oldu?
çok sevindim hayırlı olsun darısı pıtpıtları duymaya inşallahMerhaba kızlar bende keseyi gördüm bugün çok şükür 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Amin canım çok teşekkür ederimamin canım teşekkürler aynen dr 1 ay dinlendirmenin daha iyi olacağını söyledi, en doğru anda şansı yükselterek yapmak bana da mantıklı geldi
aynen öyle ya o iki minnoş çok kıymetli, en doğru zamanı ben sabırla beklerim dualarım hep sizlerle, burdan okumaya ve zamanı gelince haber vermeye devam inşallah
çok geçmiş olsun, daha iyidir inşallah şimdi
ahah kızlar ben de böyleyim yaa, kök söktürüyorum etrafıma duygusallık hassaslık ne ararsanız var bende
çok sevindim hayırlı olsun darısı pıtpıtları duymaya inşallah
amin canım inşallah, Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınAmin canım çok teşekkür ederim
Hepimize isteyen dileyen herkese Rabbim hayırlı şekilde nasip etsin inşallah
amin canım teşekkürler aynen dr 1 ay dinlendirmenin daha iyi olacağını söyledi, en doğru anda şansı yükselterek yapmak bana da mantıklı geldi
aynen öyle ya o iki minnoş çok kıymetli, en doğru zamanı ben sabırla beklerim dualarım hep sizlerle, burdan okumaya ve zamanı gelince haber vermeye devam inşallah
çok geçmiş olsun, daha iyidir inşallah şimdi
ahah kızlar ben de böyleyim yaa, kök söktürüyorum etrafıma duygusallık hassaslık ne ararsanız var bende
çok sevindim hayırlı olsun darısı pıtpıtları duymaya inşallah
Şuan kahverengi kanamam var ama lekelenme gibi değil pedimi neredeyse doldurdu.Çok üzgünümaa tamam ben yanlış anlamışım
sen zaten 2. kanını da verdin bi huzursuzlanmıştık, her şey yolundaydı inşallah daha da güzel olacakk
doktorunla görüştün mü ?Herkesin lekelenmeleri oldu diye hatırlıyorum ama çok , pedi kaplayacak şekilde olmuşmuydu.Korkuyorum
Şuan kahverengi kanamam var ama lekelenme gibi değil pedimi neredeyse doldurdu.Çok üzgünüm
Yazdım cvp vermedidoktorunla görüştün mü ?
Merhaba herkese, topic i en Başından okudum maaşallah ne kadar çok pozitif var. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim 2016 da tüp bebek ilk denemede bir oğlum oldu. Şimdi ona kardeş istiyoruz. 30 eylülde 2 adet embriyo transfer edildi. 12 ekim test tarihim ama o kadar bekleyemeyeceğim sanırım.
Yazdım cvp vermedi
Inşallah canım ben de full oraya odakliyim ❤boşver yarın güzel haberi verirsin ondan sonra sen sağ ben selamet
yarına hazırla kendini
Yazdım cvp vermedi
Tedirgin olma canım kahverengi olabiliyor herkesde doktora yazsanda sana kan ver diyecek yarın hemen kan ver erkenden yat dinlen şimdi kalbini ferah tut canımHerkesin lekelenmeleri oldu diye hatırlıyorum ama çok , pedi kaplayacak şekilde olmuşmuydu.Korkuyorum
Fazla hareket etme canım ağrın var mı? Benim de ilk kanamam öyle çok gelmişti. Doktorunla konuşsan iyi olurdu sikma canini sabaha kadar gelmicek bi daha icini ferah tut. Yarin da kan verceksin zaten hersey yoluna girecek.Yazdım cvp vermedi
Canım ilk kanaman kaçıncı gün gelmişti?Fazla hareket etme canım ağrın var mı? Benim de ilk kanamam öyle çok gelmişti. Doktorunla konuşsan iyi olurdu sikma canini sabaha kadar gelmicek bi daha icini ferah tut. Yarin da kan verceksin zaten hersey yoluna girecek.