- 9 Mart 2015
- 203
- 325
- 103
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar. Sabah ilk idrarla erken testlerden yaptım. Silik çizgiyi gördüm çok şükür.
Transfer gününü saymazsak 5. Gün bugün. Kanı herhalde 9. Gün veririm. Oğlumda da öyle yapmıştım.tebrikler gözün aydın kaçıncı gün bugün ne zaman kan veriyosun
Transfer gününü saymazsak 5. Gün bugün. Kanı herhalde 9. Gün veririm. Oğlumda da öyle yapmıştım.
Canım artmış çok şükür ama doktora gönderdiğimde 4 gün sonra tekrar test istedi.Cumartesi test yaptırıp arayacakmışım.Yani daha kese görmekten falan bahsetmedi
Canım Rollercoester’e yazdığım mesajı sana da kopyalıyorum aşağıÖzleemmm sonucu bekliyoruz merakla
Canım çok şükür gece kanamam olmadıtest sonucum iyi çıktı ama doktora gönderdiğimde 4 gün sonra tekrar test istedi.Cumartesi test yaptırıp arayacakmışım.Yani daha kese görmekten falan bahsetmedi11 de randevum, birazdan çıkacağım yola, şans dileyin, dua edin nolur
ozlemgundogdu ne yaptın canım, geçti demi kanaman?
Canım artmış çok şükür ama doktora gönderdiğimde 4 gün sonra tekrar test istedi.Cumartesi test yaptırıp arayacakmışım.Yani daha kese görmekten falan bahsetmedi
Canım senin kaçıncı günü suan transferden sonraCanım çok şükür gece kanamam olmadıtest sonucum iyi çıktı ama doktora gönderdiğimde 4 gün sonra tekrar test istedi.Cumartesi test yaptırıp arayacakmışım.Yani daha kese görmekten falan bahsetmedi
Umutumo canım inşallah iyi geçmiştir randevun.Keseyi görmüşsündür Dualarım seninle11 de randevum, birazdan çıkacağım yola, şans dileyin, dua edin nolur
ozlemgundogdu ne yaptın canım, geçti demi kanaman?
Canım 15. Gün.Canım senin kaçıncı günü suan transferden sonra
Ayyy inşallah rollerciğim Elimiz böğrümüzde yaşayacağız herhalde hep , inşallah keseyi de görmek kalp atışını da duymak nasip olur Senin ne zaman randevun?Çok heyecanlıayy çok şükür gerçekten kramplar girdi
büyük sıkıntı olsa şimdi hemen müdahale eder ilacı falan değiştirirdi
muhtemelen 4 gün sonra kese için tarih verir
Ayyy inşallah rollerciğim Elimiz böğrümüzde yaşayacağız herhalde hep , inşallah keseyi de görmek kalp atışını da duymak nasip olur Senin ne zaman randevun?Çok heyecanlı
Dualarım seninle Sağlıkla duy kalp atışını Özgeciğim normal mide bulantıları, sen yine de beslenmene dikkat et.Geçen kese randevusunda söyledi mi doktor kaç haftalık kaç günlük olduğunu?Transferden sonra kaçıncı gündesin?Nasıl hesaplanıyor hafta ve gün, ilk adet gününe göre mi?benim pazartesi pıtı pıtı kalp atışı randevusu var inşallah bir sorun olmaz mide bulantılarım dün başladı hiç birşey yiyemiyorum
23 ünde kan verdikten sonra 1 hafta sonra da ben keseyi görmüştüm merak etme her şey yolunda, endişe etme
benim ismim de özge bu arada
Dualarım seninle Sağlıkla duy kalp atışını Özgeciğim normal mide bulantıları, sen yine de beslenmene dikkat et.Geçen kese randevusunda söyledi mi doktor kaç haftalık kaç günlük olduğunu?Transferden sonra kaçıncı gündesin?Nasıl hesaplanıyor hafta ve gün, ilk adet gününe göre mi?
Canım Rollercoester’e yazdığım mesajı sana da kopyalıyorum aşağı
Ohh canım çokk şükür
Muhtemelen haftaya kese için çağırır
Ben doktoruma sordum nasıl hesap yapacağız diye transfer günü kendini 2 haftalık gebe sayacaksın dedi
ben de şu kalp atışını duyayım senin yorumlarının altında hamilelik günlüğü çıkıyor ya Purple hemen onu etkinleştiricem