• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Günaydın🌸
gittin mi kan vermeye? değerlerin kat kat artmıştır inşallah🙏🙏🙏

U umutmuo sen de bugün bebişi görmeye gidecektin kesin kalbi de duyarsın

🙏🙏🙏 hadi güzel haberler🙏🙏🙏
Canım artmış çok şükür 🧿🧿🤲🤲🧿🤲🧿🤲 ama doktora gönderdiğimde 4 gün sonra tekrar test istedi.Cumartesi test yaptırıp arayacakmışım.Yani daha kese görmekten falan bahsetmedi 🤷🏻‍♀️

11 de randevum, birazdan çıkacağım yola, şans dileyin, dua edin nolur :dua:
:KK200: ozlemgundogdu ozlemgundogdu ne yaptın canım, geçti demi kanaman?
Canım çok şükür gece kanamam olmadı🧿🧿🤲🤲🧿🤲🧿🤲test sonucum iyi çıktı ama doktora gönderdiğimde 4 gün sonra tekrar test istedi.Cumartesi test yaptırıp arayacakmışım.Yani daha kese görmekten falan bahsetmedi 🤷🏻‍♀️

Canım artmış çok şükür 🧿🧿🤲🤲🧿🤲🧿🤲 ama doktora gönderdiğimde 4 gün sonra tekrar test istedi.Cumartesi test yaptırıp arayacakmışım.Yani daha kese görmekten falan bahsetmedi 🤷🏻‍♀️

ayy çok şükür gerçekten kramplar girdi🙏🙏🙏🙏😍

büyük sıkıntı olsa şimdi hemen müdahale eder ilacı falan değiştirirdi

muhtemelen 4 gün sonra kese için tarih verir🙏

ayy çok şükür gerçekten kramplar girdi🙏🙏🙏🙏😍

büyük sıkıntı olsa şimdi hemen müdahale eder ilacı falan değiştirirdi

muhtemelen 4 gün sonra kese için tarih verir🙏
Ayyy inşallah rollerciğim 😁Elimiz böğrümüzde yaşayacağız herhalde hep , inşallah keseyi de görmek kalp atışını da duymak nasip olur 🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿Senin ne zaman randevun?Çok heyecanlı 🤩

Ayyy inşallah rollerciğim 😁Elimiz böğrümüzde yaşayacağız herhalde hep , inşallah keseyi de görmek kalp atışını da duymak nasip olur 🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿Senin ne zaman randevun?Çok heyecanlı 🤩

benim pazartesi pıtı pıtı kalp atışı randevusu var🙏🙏 inşallah bir sorun olmaz🧡🧡 mide bulantılarım dün başladı hiç birşey yiyemiyorum🤢

23 ünde kan verdikten sonra 1 hafta sonra da ben keseyi görmüştüm merak etme her şey yolunda, endişe etme🧡🧡

benim ismim de özge bu arada✌️🧡😇

benim pazartesi pıtı pıtı kalp atışı randevusu var🙏🙏 inşallah bir sorun olmaz🧡🧡 mide bulantılarım dün başladı hiç birşey yiyemiyorum🤢

23 ünde kan verdikten sonra 1 hafta sonra da ben keseyi görmüştüm merak etme her şey yolunda, endişe etme🧡🧡

benim ismim de özge bu arada✌️🧡😇
Dualarım seninle 🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿🧿Sağlıkla duy kalp atışını 💓 Özgeciğim normal mide bulantıları, sen yine de beslenmene dikkat et.Geçen kese randevusunda söyledi mi doktor kaç haftalık kaç günlük olduğunu?Transferden sonra kaçıncı gündesin?Nasıl hesaplanıyor hafta ve gün, ilk adet gününe göre mi?

Dualarım seninle 🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿🧿Sağlıkla duy kalp atışını 💓 Özgeciğim normal mide bulantıları, sen yine de beslenmene dikkat et.Geçen kese randevusunda söyledi mi doktor kaç haftalık kaç günlük olduğunu?Transferden sonra kaçıncı gündesin?Nasıl hesaplanıyor hafta ve gün, ilk adet gününe göre mi?

hımm whatsapp'tan baktım şimdi kaçında paylaşmışım bizimkilerle diye, 1 ekim'de cuma günü keseyi görmüşüz🙏 o tarihte keseyi ve yolc sac dediği bebişi gördüğümüzde bana doktorum 5+1 sin demişti

transfer 11 'inde olmuştu, yanii 19 gün sonra keseyi görmüşüm, bugün de transferden sonra 24. gün olmuş🚀
zaman hızla akıyo, çabucak geçsin de kucağımıza alıp kokusunu içimize çekelimm🧡🧡🧡🧡

Canım Rollercoester’e yazdığım mesajı sana da kopyalıyorum aşağı 👇 ☺️
Canım artmış çok şükür 🧿🧿🤲🤲🧿🤲🧿🤲ama doktora gönderdiğimde 4 gün sonra tekrar test istedi.Cumartesi test yaptırıp arayacakmışım.Yani daha kese görmekten falan bahsetmedi 🤷🏻‍♀️

Ohh canım çokk şükür🙏🙏🙏🧿🧿
Muhtemelen haftaya kese için çağırır 🤲
Ben doktoruma sordum nasıl hesap yapacağız diye transfer günü kendini 2 haftalık gebe sayacaksın dedi😍

Ohh canım çokk şükür🙏🙏🙏🧿🧿
Muhtemelen haftaya kese için çağırır 🤲
Ben doktoruma sordum nasıl hesap yapacağız diye transfer günü kendini 2 haftalık gebe sayacaksın dedi😍

ben de şu kalp atışını duyayım senin yorumlarının altında hamilelik günlüğü çıkıyor ya Purple hemen onu etkinleştiricem🧡🙏

Back