11. Gun gelmisti canimCanım ilk kanaman kaçıncı gün gelmişti?
Bende de 11. Gün olmuştu, şimdi tekrar oldu , bugün 14. Gün.11. Gun gelmisti canim
Benim de oyle 11 13 14 16 17 19 ve 21. Günleri oldu. Ama prolurex proluton depot progestan hepsini hala kullanıyorum. Sana ver ıs miydi ilaç? Duzenli kullan sakin birakma geçti diyeBende de 11. Gün olmuştu, şimdi tekrar oldu , bugün 14. Gün.
Prolutex ve progestan verdi ama proluton depot vermedi.kullanıyorum bırakmam ilaçları.Yarın kan vereceğim.Hemşire de hoca da dönmedi.Ekstra ilaç veya iğne olayım mı dedim, yazmadılar.Benim de oyle 11 13 14 16 17 19 ve 21. Günleri oldu. Ama prolurex proluton depot progestan hepsini hala kullanıyorum. Sana ver ıs miydi ilaç? Duzenli kullan sakin birakma geçti diye
Zaten prolurex progestan hepsi aynı görevde sanırım proluton depot da öyle. yarın için sabret uyumaya calis. hemen yarın olsun inşallah güzel haber alacagizProlutex ve progestan verdi ama proluton depot vermedi.kullanıyorum bırakmam ilaçları.Yarın kan vereceğim.Hemşire de hoca da dönmedi.Ekstra ilaç veya iğne olayım mı dedim, yazmadılar.
Whatsapp sizde de çalışmıyor değil mi?Biz doktorla whatsapptan yazışıyorduk.Gitmedi mesajlarım , normal mesaj attım cevap vermedi.Hemşiresine de yazdım cvp vermedi.Asistanı yok merkezde.Arayamadım geç oldu diye.asistanı var mı? kanama devam ediyo mu?
dinlenir pozisyona geçsene, panik yapma dua edicez güzel olacakasistan varsa asistanı ara
Canim hep takipteyim herkesi gördüm yazdiklarin I, oncelikle sakin ol lütfen, dedikleri gibi arkadaslarin sabah gecicek Allahin izniyle.. Instagram whatsup hepsi dünya genelinde cökmüs durumda. Saat gec de olsa ulasabiliyorsan arayip ulas. Ama yorma kendini hic bi sekilde rapor falan mi alsan dinlen sen acaba. Endiselenmemeye calis sabah bi uyancaksin gecmis öyle dusunelimWhatsapp sizde de çalışmıyor değil mi?Biz doktorla whatsapptan yazışıyorduk.Gitmedi mesajlarım , normal mesaj attım cevap vermedi.Hemşiresine de yazdım cvp vermedi.Asistanı yok merkezde.Arayamadım geç oldu diye.
Whatsapp sizde de çalışmıyor değil mi?Biz doktorla whatsapptan yazışıyorduk.Gitmedi mesajlarım , normal mesaj attım cevap vermedi.Hemşiresine de yazdım cvp vermedi.Asistanı yok merkezde.Arayamadım geç oldu diye.
sağol canım inşallah. ben de öyle düşünüyorum inan, tabi bi kendimi hazırlamıştım falan ama ne kadar doğru zamanda konursa o kadar şansım artar. doktorum da yumurta sayısının az olduğunu bilerek doğru zamanı bekliyor eminim.Teşekkür ederim canım sağol
Senin de transferin ertelenmiş sanırım hayırlısı olsun hakkında hiç üzülme vardır bi sebebi benim aylarca ertelendi sonunda kaçamadı geldi bebiş inşallah seninde öyle olur
Canım sağol desteğin için.Uzandım dinleniyorum.Yarın sabah erkenden kan vermeye gideceğim .İnşallah olumsuz birşey yokturyok Facebook, instagram, whatsapp hepsi çöktü, ben şu an bu sitede de ara ara hata alıyorum ama seni merak ettiğim için arada sayfa yeniliyorum
whatsapp'tan yazdıysan gitmez sms daha iyi, ama yazdığın diğer gruba da baktım, orada da aynı durumu yaşayanlar yazmışlar bak bizden umutmuo da yaşamış, biraz içini ferahlat ki stres yapma
dinlenir pozisyonda kal zihnini de güzele yorbebeğine odaklan her şey güzel olacak
yarın kan da verdiğinde her şeyin yolunda olduğunu göreceğiz
Canım inşallahCanim hep takipteyim herkesi gördüm yazdiklarin I, oncelikle sakin ol lütfen, dedikleri gibi arkadaslarin sabah gecicek Allahin izniyle.. Instagram whatsup hepsi dünya genelinde cökmüs durumda. Saat gec de olsa ulasabiliyorsan arayip ulas. Ama yorma kendini hic bi sekilde rapor falan mi alsan dinlen sen acaba. Endiselenmemeye calis sabah bi uyancaksin gecmis öyle dusunelim
canım içini ferah tut sen, birçok kişi yaşadı benim de okuduğum kadarıyla, dua edelim, yarın kat kat artmış göreceksin inşallah.Şuan kahverengi kanamam var ama lekelenme gibi değil pedimi neredeyse doldurdu.Çok üzgünüm
Belki de uyumustur canim Kim bilir.. Hayirlisi kuzum dinlen sen bu kadar sevindiren Rabbim utandirmaz ferah tut iciniCanım inşallahYa hoca bugüne kadar aramalarımı yanıtlamadı.Whatsapp ‘tan yazışıyorduk o da yok .Normal mesaj attım dönmedi belki de normal olduğunu düşünüyor.Neyse dinleneyim .Yarın erkenden kan vereceğim.
Canım sağol desteğin için.Uzandım dinleniyorum.Yarın sabah erkenden kan vermeye gideceğim .İnşallah olumsuz birşey yoktur
Canım çok şükür azaldı.Şimdi çok az kahve leke olarak geliyorcanım içini ferah tut sen, birçok kişi yaşadı benim de okuduğum kadarıyla, dua edelim, yarın kat kat artmış göreceksin inşallah.
hangi şehirdeydin, kadın doğum hastanesi var mı, istersen kendini strese sokmamak için bi aciline gidin sabahı beklemeden kan verirsin. herhangi bir hastanede olabilir tabi. gerekirse saat kaç olursa olsun doktorunu ararsın, belki ilave bir ilaç verir. bu senin için çok önemli ve eminim rahatsız olmaz, mesleklerinin gereği bu.
çok şükür, hep beraber güzel haberlerini bekliyoruzCanım çok şükür azaldı.Şimdi çok az kahve leke olarak geliyor
11 de randevum, birazdan çıkacağım yola, şans dileyin, dua edin nolur
11 de randevum, birazdan çıkacağım yola, şans dileyin, dua edin nolur
ozlemgundogdu ne yaptın canım, geçti demi kanaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?