Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bendede 2 saat once cok siddetli bi karin agrisi oldu geliyo galiba dedim ama yok bakalim beklicez cogu gitti azi kaldi

belirtilerin neler peki benimde yarindan sonra 3 gun kalcak henuz bi adet belirtisi yok 1 hafta oncesinden baslardi halbuki
Benimde belirti mi bilmiyorum ama göğüs uçlarım büyüdü ve göğüslerim de sızı var dokununca. Birde bu akşam karnım ağrımaya başladı adet olacakmış gibi. Yoksa başka bir belirtim yok. Ama göğüs uçlarım hiç böyle olmamıştı o biraz beni şüphelendirdi.

Buda benm testm çizgi zor görülüo ama iğne etkisi oldugunu düşünüyorum 12.günü iğnenin olsa daha koyu olması lazmdı cizgi dye dusunuyorm

Eklentiler

• Screenshot_20210912-201211.png
    317,7 KB · Görüntüleme: 61
Ay erken yoktu ama ovulasyon ve normal kaset test vardı şimdi yaptım üstteki ovulasyon alttaki normal gebelik testi. Eğer test yanlış değilse var sanırım
Ayy ne kadar sevndm canım sureklı goruyordum seni forumda hayırlı olsun şimdiden çatlamadan kaç gün geçmişti bunu yaptgnda

Ayy ne kadar sevndm canım sureklı goruyordum seni forumda hayırlı olsun şimdiden çatlamadan kaç gün geçmişti bunu yaptgnda
Ay çok teşekkür ederim inşallah test yanlış falan değildir. Bu ay ovulasyon testi yapmadım ama uygulamalar 1 eylülü gösteriyordu ovulasyon olarak. Herhalde 10-11 gün olmuştur diye düşünüyorum. İnşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alalım peşpeşe

Canım ben bu siliklik ile öğrenmiştim ilkini seninki baya belli maşallah ♥♥

Eklentiler

• IMG-20210910-WA0151.jpeg
    135 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…