- 10 Mayıs 2021
- 303
- 256
- 25
İnşallah rabbim herkesin gönlüne göre versinBence o da çok akıllı özellikle kendi adıma diyeyim bazen zorlama der gibi inşallah bir mucize olurda oyun oynarken hamile kalırız bünyemiz bizle o gün herşey çok güzel olması umuduyla
bendede 2 saat once cok siddetli bi karin agrisi oldu geliyo galiba dedim ama yok bakalim beklicez cogu gitti azi kaldiBenim 2 gün var. Ara ara regl sancım var. Onun dışında belirtim yok. Gebeliğe pek yormuyorum. Sonuçta gecikmesi de olağan bir şey..
Geçen ay daha çok dinledim hem daha çok sancım oldu hem de erken regl oldum. Bu ay gaza gelip erken test falan da yapmadım. Bekliyorum gecikirse bakarım..
Ay erken yoktu ama ovulasyon ve normal kaset test vardı şimdi yaptım üstteki ovulasyon alttaki normal gebelik testi. Eğer test yanlış değilse var sanırımErken gebelik testi varsa yapsaniza belki çıkar
yarin sabah ilk idrarla yapicam kafaya koydum negatifsede negatif regl beklerim artikyapma böyle şeyler bak bende kendimi tutuyorum heveslendirme sonra negatifi görüp oturcm ağlıcam
kac gun oncesinden yaptinAy erken yoktu ama ovulasyon ve normal kaset test vardı şimdi yaptım üstteki ovulasyon alttaki normal gebelik testi. Eğer test yanlış değilse var sanırım
Bat 15 Eylül az önce yaptım yani 2-3 gün var adetekac gun oncesinden yaptin
belirtilerin neler peki benimde yarindan sonra 3 gun kalcak henuz bi adet belirtisi yok 1 hafta oncesinden baslardi halbukiBat 15 Eylül az önce yaptım yani 2-3 gün var adete
Benimde belirti mi bilmiyorum ama göğüs uçlarım büyüdü ve göğüslerim de sızı var dokununca. Birde bu akşam karnım ağrımaya başladı adet olacakmış gibi. Yoksa başka bir belirtim yok. Ama göğüs uçlarım hiç böyle olmamıştı o biraz beni şüphelendirdi.belirtilerin neler peki benimde yarindan sonra 3 gun kalcak henuz bi adet belirtisi yok 1 hafta oncesinden baslardi halbuki
Buda benm testm çizgi zor görülüo ama iğne etkisi oldugunu düşünüyorum 12.günü iğnenin olsa daha koyu olması lazmdı cizgi dye dusunuyormYa bende 2. Kez yapmıştım ovuyu ilkinde hemen çatlamıştı, bunda da böyle uzun sürdü. Genelde hangisi oluyor bende bilmiyorumBence önemli olan pikten önce, pik, ve pikten sonrayı değerlendirmek peş peşe. O ara bi şeyler oluyo
Canım bu ptracker. Yıllardır bunu kullanıyorum. Ovu gününü regl ortalamana göre veriyor. Direk 14. Günü işaretlemiyor yani. Ne kadar uzun kullanırsan o kadar doğru sonuçbak çatlamaya nokta atışı yapmış direk
Ayy ne kadar sevndm canım sureklı goruyordum seni forumda hayırlı olsun şimdiden çatlamadan kaç gün geçmişti bunu yaptgndaAy erken yoktu ama ovulasyon ve normal kaset test vardı şimdi yaptım üstteki ovulasyon alttaki normal gebelik testi. Eğer test yanlış değilse var sanırım
Hmmİlk 86 idi. Bir kutu dostinexten sonra 63 e düşmüştü.
bendede 2 saat once cok siddetli bi karin agrisi oldu geliyo galiba dedim ama yok bakalim beklicez cogu gitti azi kaldi
Oooo baya ben buradayım diyor ay çok güzel bize de görmek nasip olsun bu sanat eserini sağlıkla ilerlesinAy erken yoktu ama ovulasyon ve normal kaset test vardı şimdi yaptım üstteki ovulasyon alttaki normal gebelik testi. Eğer test yanlış değilse var sanırım
Ay çok teşekkür ederim inşallah test yanlış falan değildir. Bu ay ovulasyon testi yapmadım ama uygulamalar 1 eylülü gösteriyordu ovulasyon olarak. Herhalde 10-11 gün olmuştur diye düşünüyorum. İnşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alalım peşpeşeAyy ne kadar sevndm canım sureklı goruyordum seni forumda hayırlı olsun şimdiden çatlamadan kaç gün geçmişti bunu yaptgnda
Ay çok teşekkür ederim inşallah hepimiz peşpeşe güzel hayırlı haberler alalım.Oooo baya ben buradayım diyor ay çok güzel bize de görmek nasip olsun bu sanat eserini sağlıkla ilerlesin
Canım ben bu siliklik ile öğrenmiştim ilkini seninki baya belli maşallah ♥♥Ay çok teşekkür ederim inşallah test yanlış falan değildir. Bu ay ovulasyon testi yapmadım ama uygulamalar 1 eylülü gösteriyordu ovulasyon olarak. Herhalde 10-11 gün olmuştur diye düşünüyorum. İnşallah hepimiz hayırlı güzel haberler alalım peşpeşe
Hiç beklemeyeyim o zaman 15 eylülü yarın sabah kan testi yaptırayım hemenCanım ben bu siliklik ile öğrenmiştim ilkini seninki baya belli maşallah ♥♥
Bata beş kala beta 5.11 di. Bata 2 var beta 73,53 nasıl kızlar.
Bencesw ver canım bende yarın test yapıcam iğne etkisi bitti artık silik cıkaraa bende carsamba kan vericem bakalım ♥Hiç beklemeyeyim o zaman 15 eylülü yarın sabah kan testi yaptırayım hemen
Ay erken yoktu ama ovulasyon ve normal kaset test vardı şimdi yaptım üstteki ovulasyon alttaki normal gebelik testi. Eğer test yanlış değilse var sanırım