- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
Ya 7 ydi ya 8 kuzum ya saymayı bırakmıştım artık gelişine yapıştırdımYaaaaa yaşasınnnnn!!! Değer süperr. Sabredip üst üste deneyenler kazanır kızlarkaç gün üst üsteydii 6 benim, geçtin mi yoksa
Anaaaammm 8 mi bacım sen ne yaptınYa 7 ydi ya 8 kuzum ya saymayı bırakmıştım artık gelişine yapıştırdımsonraki günler gün aşırı devam
Valla inat ettm herhalde. Ovulasyonda takip etmedim kaçmasın diye baya abarttık. Eşiminde canına minnet. Ben 9 ay dinlenmeye çekiliyorum artık diyormuşummmAnaaaammm 8 mi bacım sen ne yaptınhelal valla hak etmişsin gerçekten bu bileğinin hakkıyla kazanmaktır ben bu ay 4 gün üst üste değerlendirdim iyi oldu ya diyordum çıtaya bak
Bi süre idare eder bu siziValla inat ettm herhalde. Ovulasyonda takip etmedim kaçmasın diye baya abarttık. Eşiminde canına minnet. Ben 9 ay dinlenmeye çekiliyorum artık diyormuşummm
Teşekkür ederm allah isteyen herkese versin ya çok zor bir süreç uzun zamandır yüzüm bile gülmüyordu.Bi süre idare eder bu sizişaka bir yana tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah baktım 6 aydır deniyormuşsun gözün aydın
İğne etkiside olablr canım bilemedm ki 12.gün iğnenin iğne gününüde sayarsak 13.gün ama bu kadar silik cıkmazdı bence erken gebelkk testi cnkuSu damlatınca siliniyor diyorlar ama denedin mi canım? Bakalım bat gelsin yine de bi
Giderek guinness rekorlar kıtabına aday olacak boyuta geliyoruzAnaaaammm 8 mi bacım sen ne yaptınhelal valla hak etmişsin gerçekten bu bileğinin hakkıyla kazanmaktır ben bu ay 4 gün üst üste değerlendirdim iyi oldu ya diyordum çıtaya bak
Artık bu ay tutmasa ayıpmışYa 7 ydi ya 8 kuzum ya saymayı bırakmıştım artık gelişine yapıştırdımsonraki günler gün aşırı devam
Çok tebrik ederimTeşekkür ederm allah isteyen herkese versin ya çok zor bir süreç uzun zamandır yüzüm bile gülmüyordu.
Ben norvecte yasiyorum. 5 yasinda bir oglum oldugu icin her kismina hakimimAyy 18. haftada mıı? Ben henüz o kısımları araştıramadım, bir hamile kalayım da diye düşünüyorum şimdilik. :)
Ben ingiltere'deyim, siz nerde yaşıyorsunuz?
Evet balıım üst üste gönder gelsinn. Bak zahrada, ben, kadındiyorki hepimiz üst üste deneyerek. Bu çocuklar nazlı bizi yormadan gelmiyorÇok tebrik ederimİpucu çok değerlendirmek mi yani
ertesi gün hapı içerek tek gecelik ilişkiyle hamile kalan arkadaşım da vaar, yumurtlama dönemi değil diyerek adet sonrası tek ilişkiyle hamile kalan da.. olacağı varsa oluyor işte belki şans arttırıyoruz yoksa olmayacaksa olmuyorGiderek guinness rekorlar kıtabına aday olacak boyuta geliyoruzrekora gerek yok tek gecede olanlar var..
Şu gözler bu formda tek gecelik ilişki ile hamile kalan birinin nasıl aldıracağını gördü
Resmen yaşadığınız yere özendim. Sağlık sistemini bilemiyorum ama Norveç gibi bir ülkede yaşıyor ve orada çocuk büyütüyor olmak ne güven veren bir duygudurBen norvecte yasiyorum. 5 yasinda bir oglum oldugu icin her kismina hakimimingiltereninde burdan cok farkli olmadigini duymustum umarim oyle degildir.
Ben adet bitiminden diğer adete kadar gunde 2 kere degerlendirdigim ay hamile kaldmGiderek guinness rekorlar kıtabına aday olacak boyuta geliyoruzrekora gerek yok tek gecede olanlar var..
Şu gözler bu formda tek gecelik ilişki ile hamile kalan birinin nasıl aldıracağını gördü
Ben üst üste 4. Günü bitirdim bugün olursa 5. OlacakEvet balıım üst üste gönder gelsinn. Bak zahrada, ben, kadındiyorki hepimiz üst üste deneyerek. Bu çocuklar nazlı bizi yormadan gelmiyor
Biraz bana böyle geliyor ama en azından denedim demek için 5. Günü de pas geçmeyeceğim galibaertesi gün hapı içerek tek gecelik ilişkiyle hamile kalan arkadaşım da vaar, yumurtlama dönemi değil diyerek adet sonrası tek ilişkiyle hamile kalan da.. olacağı varsa oluyor işte belki şans arttırıyoruz yoksa olmayacaksa olmuyor
Kaç aydır bekliyorsunuz ve her ay gün aşırı deneyip mi sonuç alamadınız acaba? 5. Gün olacaka üst üste bugün değerlendireyim mi acabaYa 7 ydi ya 8 kuzum ya saymayı bırakmıştım artık gelişine yapıştırdımsonraki günler gün aşırı devam
Evet balıım üst üste gönder gelsinn. Bak zahrada, ben, kadındiyorki hepimiz üst üste deneyerek. Bu çocuklar nazlı bizi yormadan gelmiyor
ertesi gün hapı içerek tek gecelik ilişkiyle hamile kalan arkadaşım da vaar, yumurtlama dönemi değil diyerek adet sonrası tek ilişkiyle hamile kalan da.. olacağı varsa oluyor işte belki şans arttırıyoruz yoksa olmayacaksa olmuyor
Kaç aydır bekliyorsunuz ve her ay gün aşırı deneyip mi sonuç alamadınız acaba? 5. Gün olacaka üst üste bugün değerlendireyim mi acaba
Günde iki üç kez epeyce zor hatta imkansız sizi tebrik ederimBen adet bitiminde başladım günde 2 3 kez diğer adete kadar değerlendirdim ve o ay hamile kaldım şimdi bebişim 17aylık olucak erkek bebiş