Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya 7 ydi ya 8 kuzum ya saymayı bırakmıştım artık gelişine yapıştırdım sonraki günler gün aşırı devam
Anaaaammm 8 mi bacım sen ne yaptın helal valla hak etmişsin gerçekten bu bileğinin hakkıyla kazanmaktır ben bu ay 4 gün üst üste değerlendirdim iyi oldu ya diyordum çıtaya bak

Anaaaammm 8 mi bacım sen ne yaptın helal valla hak etmişsin gerçekten bu bileğinin hakkıyla kazanmaktır ben bu ay 4 gün üst üste değerlendirdim iyi oldu ya diyordum çıtaya bak
Valla inat ettm herhalde. Ovulasyonda takip etmedim kaçmasın diye baya abarttık. Eşiminde canına minnet. Ben 9 ay dinlenmeye çekiliyorum artık diyormuşummm

Valla inat ettm herhalde. Ovulasyonda takip etmedim kaçmasın diye baya abarttık. Eşiminde canına minnet. Ben 9 ay dinlenmeye çekiliyorum artık diyormuşummm
Bi süre idare eder bu sizi şaka bir yana tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah baktım 6 aydır deniyormuşsun gözün aydın

Su damlatınca siliniyor diyorlar ama denedin mi canım? Bakalım bat gelsin yine de bi
İğne etkiside olablr canım bilemedm ki 12.gün iğnenin iğne gününüde sayarsak 13.gün ama bu kadar silik cıkmazdı bence erken gebelkk testi cnku

Giderek guinness rekorlar kıtabına aday olacak boyuta geliyoruz rekora gerek yok tek gecede olanlar var..

Şu gözler bu formda tek gecelik ilişki ile hamile kalan birinin nasıl aldıracağını gördü

Ya 7 ydi ya 8 kuzum ya saymayı bırakmıştım artık gelişine yapıştırdım sonraki günler gün aşırı devam
Artık bu ay tutmasa ayıpmış helal sana koca yürekli kadın E emeklerinin karşılığını da aldın sağlıkla devam etsin inşallahh. Mayıs grubuna bekliyorum

Ayy 18. haftada mıı? Ben henüz o kısımları araştıramadım, bir hamile kalayım da diye düşünüyorum şimdilik. :)
Ben ingiltere'deyim, siz nerde yaşıyorsunuz?
Ben norvecte yasiyorum. 5 yasinda bir oglum oldugu icin her kismina hakimim ingiltereninde burdan cok farkli olmadigini duymustum umarim oyle degildir.

Giderek guinness rekorlar kıtabına aday olacak boyuta geliyoruz rekora gerek yok tek gecede olanlar var..

Şu gözler bu formda tek gecelik ilişki ile hamile kalan birinin nasıl aldıracağını gördü
ertesi gün hapı içerek tek gecelik ilişkiyle hamile kalan arkadaşım da vaar, yumurtlama dönemi değil diyerek adet sonrası tek ilişkiyle hamile kalan da.. olacağı varsa oluyor işte belki şans arttırıyoruz yoksa olmayacaksa olmuyor

Ben norvecte yasiyorum. 5 yasinda bir oglum oldugu icin her kismina hakimim ingiltereninde burdan cok farkli olmadigini duymustum umarim oyle degildir.
Resmen yaşadığınız yere özendim. Sağlık sistemini bilemiyorum ama Norveç gibi bir ülkede yaşıyor ve orada çocuk büyütüyor olmak ne güven veren bir duygudur

Ben adet bitiminden diğer adete kadar gunde 2 kere degerlendirdigim ay hamile kaldm

Biraz bana böyle geliyor ama en azından denedim demek için 5. Günü de pas geçmeyeceğim galiba

Kaç aydır bekliyorsunuz ve her ay gün aşırı deneyip mi sonuç alamadınız acaba? 5. Gün olacaka üst üste bugün değerlendireyim mi acaba

Eklentiler

• BC1F970E-760B-4584-8522-EA93CFE6DF64.png
    401 KB · Görüntüleme: 45
Evet balıım üst üste gönder gelsinn. Bak zahrada, ben, kadındiyorki hepimiz üst üste deneyerek. Bu çocuklar nazlı bizi yormadan gelmiyor

Kaç aydır bekliyorsunuz ve her ay gün aşırı deneyip mi sonuç alamadınız acaba? 5. Gün olacaka üst üste bugün değerlendireyim mi acaba

Ben adet bitiminde başladım günde 2 3 kez diğer adete kadar değerlendirdim ve o ay hamile kaldım şimdi bebişim 17aylık olucak erkek bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…