Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum normal... Ovulasyon testlerinde de öyle oluyor..

23 gün çok bence . İsterseniz tekrar kan testi verin
Yurtdisinda yasiyorum ve turkiyedeki gibi surekli saglik ocagina gidip kan verme gibi bi durum olmuyor ne yazik ki tam emin oldugumda gidip bir kere verip kontrol ettiriyorum okadar. Kanamam oldugunda bile aradigimda yapilabilcek bisey yok cevabini almistim.

Tabii normal dünkü testin bugün silik çıkması. Çünkü idrar uçucudur

Siz neler yaptınız bu ay.. Ne beliritleriniz var ?
Benim son bir kac gundur sag gogsumde agri(ama daha cok sanki kitle varmis gibi anlayamadim) sik idrar (ama cok sik) istahda fena vmbir artis ve biraz gaz problemi var. Baskada bir belirti yok

Canım birşey soracagım adetime 5 gün kala iğnenin 8.günü hafif bel agrısı basladı ve hala var hic gecmedi bu kullandgmz ilaclarlamı alakalı acaba sende de oldumu
Kızlar bende size sorim iğneyi daha yeni oldum 3 gün bugün göbek deliğinin etrafında ve rahminde iğneler batıyı gibi his var normal dimi sizde de oluyor muydu

Yurtdışında süreç zor ilerliyomuş ewet haklısınız. Biraz daha bekleyin sonra testi tekrarlarsınız

adete 5 gun kala nasil ogrendiniz peki ne belirtiler oldu

Yurtdışında süreç zor ilerliyomuş ewet haklısınız. Biraz daha bekleyin sonra testi tekrarlarsınız
Zor yurt disi yaninda kolay kaliyor soyle ornek veriyim pazartesi 5+0 di kan verdim. Carsamba 5+2 kanamam basladi ve o hafta kaybettim. Aile hekimini aramama ragmen bolum sonu canavarini atlayip(sekreter) kendisine ulasamadim. Neyse persembe gunu pazartesi gunku sonuclarim geldi hcg 38 (5+0 a gore cok dusuk zaten). Aile hekik bana mail atti kan sonuclarim icin gecen hafta (dusukten 2.5 hafta sonra) (dusurmeseydim 8. hafta olucakti) sonuca gore hamilesiniz tebrik ederim dedi cevap atamadim atabilseydim cok erken soylediniz tesekkur ederim derdim heralde o yuzden turkiyedeki saglik imkanlari cok iyi bu konuda.

Canım bendede bel agrısı var adetime 1hafta kala basladı ama akıntım yok denecek kadar az rengi beyaz ama sadece ben kontroll edersem anlayabılıorm adetime 4 gün var belim hala agrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…