- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
Peki bu iğne gaz yapıyor mu ya mahvoldum kaç gündürİğne olunca adete kadar böyle oluyor canım
Benim 12.günüm testim negatif canım aksam erken gebelık testi yapıcamOf adete kadar nasıl bekliyecegiz bilmiyorum hadi hayırlısı
Benimde ilk bendede gaz şişkinlik bel ve kasık batması oldu canımPeki bu iğne gaz yapıyor mu ya mahvoldum kaç gündürbir de rahmime ara ara sancı giriyor. İğneden sonraki 3. Gündeyim. Gebelik tarzı bir şey değil şüphelendiğim ama sanki adet olacağım. İlk defa iğne yaptırdım
Pms i erkenden yaşıyor gibiyim. Bata kaç var senin ne zaman test yapacaksınBenimde ilk bendede gaz şişkinlik bel ve kasık batması oldu canım
İğneye göre 2 gün kaldı canımPms i erkenden yaşıyor gibiyim. Bata kaç var senin ne zaman test yapacaksın
Test yapsanız çıkabilir bemce. bende beş gün kala çıkmıştı.Canım bendede bel agrısı var adetime 1hafta kala basladı ama akıntım yok denecek kadar az rengi beyaz ama sadece ben kontroll edersem anlayabılıorm adetime 4 gün var belim hala agrıyo
Senin gelmiş vaktin 2 gün kala hala iğne etkisi olur mu acaba??İğneye göre 2 gün kaldı canım
reglsine 4 gun kalan hanimlar nerdesiniz beraber bekleyelim var mi adet oncesi agrilariniizzz ...
yapma böyle şeyler bak bende kendimi tutuyorum heveslendirme sonra negatifi görüp oturcm ağlıcambata 4 gun kala kaset test yapsak cikmaz demikafayi koparttim iyice
Baya zormuş walla . En iyisi toplu gebelik testi biriktirmekZor yurt disi yaninda kolay kaliyorsoyle ornek veriyim pazartesi 5+0 di kan verdim. Carsamba 5+2 kanamam basladi ve o hafta kaybettim. Aile hekimini aramama ragmen bolum sonu canavarini atlayip(sekreter) kendisine ulasamadim. Neyse persembe gunu pazartesi gunku sonuclarim geldi hcg 38 (5+0 a gore cok dusuk zaten). Aile hekik bana mail atti kan sonuclarim icin gecen hafta (dusukten 2.5 hafta sonra) (dusurmeseydim 8. hafta olucakti) sonuca gore hamilesiniz tebrik ederim dedi cevap atamadim atabilseydim cok erken soylediniz tesekkur ederim derdim heralde o yuzden turkiyedeki saglik imkanlari cok iyi bu konuda.
Ben de yurtdisindayim, o yuzden cok iyi anliyorum sizi. Burdaki herkesi gorup ozeniyorum, ne guzel doktor kontrolunde ilerliyorlar. Yurtdisinda doktora her istediginizde gorunemiyorsunuz maalesef.Zor yurt disi yaninda kolay kaliyorsoyle ornek veriyim pazartesi 5+0 di kan verdim. Carsamba 5+2 kanamam basladi ve o hafta kaybettim. Aile hekimini aramama ragmen bolum sonu canavarini atlayip(sekreter) kendisine ulasamadim. Neyse persembe gunu pazartesi gunku sonuclarim geldi hcg 38 (5+0 a gore cok dusuk zaten). Aile hekik bana mail atti kan sonuclarim icin gecen hafta (dusukten 2.5 hafta sonra) (dusurmeseydim 8. hafta olucakti) sonuca gore hamilesiniz tebrik ederim dedi cevap atamadim atabilseydim cok erken soylediniz tesekkur ederim derdim heralde o yuzden turkiyedeki saglik imkanlari cok iyi bu konuda.
Siz nerde yasiyorsunuz. Aynen oyle okuyorum kanama olunca hemen ilac veriyorlar dusuk engellenebilirmi diye burdaki napabilirim ki daha cok yeni diyor. Her ay kontrol hcg testleri. Bizde dis gebelik olsa patlayinca anliyorlar. Ilk defa ultrason 18. haftada yapiyorlar. Gecen gun bi forumda okudum bir cok kadin plesantanin icinde bebek olmadigini 18. haftada ogreniyormusBen de yurtdisindayim, o yuzden cok iyi anliyorum sizi. Burdaki herkesi gorup ozeniyorum, ne guzel doktor kontrolunde ilerliyorlar. Yurtdisinda doktora her istediginizde gorunemiyorsunuz maalesef.
Bat geçtikten 3 4 gun sonra geldi. 1 gun boyunca fln sildikce geldi. Sonra gecti cok sukur. Ama hala ultrason icin dra gitmedim durum ne bilmiyorumCatlamadan kac gun sonra geldi leke?
Test negatf canm 10 dk bi cizgi cıktı oda kurumadır bnceSenin gelmiş vaktin 2 gün kala hala iğne etkisi olur mu acaba??
Comfort yaptm smdi 10 dk snrs gözle zor gorulen cızgı cıktı canım kuruma cizgisidir dye dusunuormSenin gelmiş vaktin 2 gün kala hala iğne etkisi olur mu acaba??
Yaaaaa yaşasınnnnn!!! Değer süperr. Sabredip üst üste deneyenler kazanır kızlarBata beş kala beta 5.11 di. Bata 2 var beta 73,53 nasıl kızlar.
Ayy 18. haftada mıı? Ben henüz o kısımları araştıramadım, bir hamile kalayım da diye düşünüyorum şimdilik. :)Siz nerde yasiyorsunuz. Aynen oyle okuyorum kanama olunca hemen ilac veriyorlar dusuk engellenebilirmi diye burdaki napabilirim ki daha cok yeni diyor. Her ay kontrol hcg testleri. Bizde dis gebelik olsa patlayinca anliyorlar. Ilk defa ultrason 18. haftada yapiyorlar. Gecen gun bi forumda okudum bir cok kadin plesantanin icinde bebek olmadigini 18. haftada ogreniyormus
Su damlatınca siliniyor diyorlar ama denedin mi canım? Bakalım bat gelsin yine de biComfort yaptm smdi 10 dk snrs gözle zor gorulen cızgı cıktı canım kuruma cizgisidir dye dusunuorm