Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğne olunca adete kadar böyle oluyor canım
Peki bu iğne gaz yapıyor mu ya mahvoldum kaç gündür bir de rahmime ara ara sancı giriyor. İğneden sonraki 3. Gündeyim. Gebelik tarzı bir şey değil şüphelendiğim ama sanki adet olacağım. İlk defa iğne yaptırdım

Benimde ilk bendede gaz şişkinlik bel ve kasık batması oldu canım

reglsine 4 gun kalan hanimlar nerdesiniz beraber bekleyelim var mi adet oncesi agrilariniizzz ...

Benim 2 gün var. Ara ara regl sancım var. Onun dışında belirtim yok. Gebeliğe pek yormuyorum. Sonuçta gecikmesi de olağan bir şey..
Geçen ay daha çok dinledim hem daha çok sancım oldu hem de erken regl oldum. Bu ay gaza gelip erken test falan da yapmadım. Bekliyorum gecikirse bakarım..

Benim de 2 gün var. Henüz regl sancısı yok, sadece göğüslerimde ağrı var, başka da bir belirti yok.
Bugün test yaptım ama negatif çıktı. Bu şekilde 12. gün negatif olup, sonradan pozitife dönen var mı aranızda?

Baya zormuş walla . En iyisi toplu gebelik testi biriktirmek

Ben de yurtdisindayim, o yuzden cok iyi anliyorum sizi. Burdaki herkesi gorup ozeniyorum, ne guzel doktor kontrolunde ilerliyorlar. Yurtdisinda doktora her istediginizde gorunemiyorsunuz maalesef.

Ben de yurtdisindayim, o yuzden cok iyi anliyorum sizi. Burdaki herkesi gorup ozeniyorum, ne guzel doktor kontrolunde ilerliyorlar. Yurtdisinda doktora her istediginizde gorunemiyorsunuz maalesef.
Siz nerde yasiyorsunuz. Aynen oyle okuyorum kanama olunca hemen ilac veriyorlar dusuk engellenebilirmi diye burdaki napabilirim ki daha cok yeni diyor. Her ay kontrol hcg testleri. Bizde dis gebelik olsa patlayinca anliyorlar. Ilk defa ultrason 18. haftada yapiyorlar. Gecen gun bi forumda okudum bir cok kadin plesantanin icinde bebek olmadigini 18. haftada ogreniyormus

Pinky93 erken adet oldum adadan veda zamanı bu ay ovülasyon kullanmadım ama ilişki günlerini not etmiştim . Geriye doğru 14 saydığımda yumurtlama günü ilişki olmuş ama yine gebelik yok önümüzdeki ay doktor yolları göründü yinee

Ayy 18. haftada mıı? Ben henüz o kısımları araştıramadım, bir hamile kalayım da diye düşünüyorum şimdilik. :)
Ben ingiltere'deyim, siz nerde yaşıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…