16-17 pik 18 akşam minik çatlama oldu asıl çatlama 19 gibi oldu bebişim böyle değerlendirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16-17 pik 18 akşam minik çatlama oldu asıl çatlama 19 gibi oldu bebişim böyle değerlendirdim
Benim iki gün hiç pik olmuyor vallahi ama 24 saate çatlıyor yumurtlama 24 saat pik 24 saat ve çatlama geliyor Bu ay doktora gittim yumurta takibi için pazartesiye kadar ilişki önerdi16-17 pik 18 akşam minik çatlama oldu asıl çatlama 19 gibi oldu bebişim böyle değerlendirdim
Benim eşime kalsan dahada zorlucak ama ben dayanamıyormGünde iki üç kez epeyce zor hatta imkansız sizi tebrik ederim çok çalışıp elmanız kızarmış maşallah
Hangi uygulama canım bu16-17 pik 18 akşam minik çatlama oldu asıl çatlama 19 gibi oldu bebişim böyle değerlendirdim
Siz ikinci bebeği mi istiyorsunuzBenim eşime kalsan dahada zorlucak ama ben dayanamıyorm
Bende bdahaki ay hsg olcam canım bu ayda olmazsaBenim iki gün hiç pik olmuyor vallahi ama 24 saate çatlıyor yumurtlama 24 saat pik 24 saat ve çatlama geliyor Bu ay doktora gittim yumurta takibi için pazartesiye kadar ilişki önerdi
Evet canım ikinci olsun işe girip çalışayım diyorm malum emeklide olmak lazımSiz ikinci bebeği mi istiyorsunuz
İlk üç ay gün aşırı gibi denemiştik iki ay ovulasyonla denedim tutmadı. Ovulasyon günlerini hergün değerlendirmiştik aslında. Bu ay bir askeri disiplinle çalıştık hergün denedik diz dirsek, ben ters rahimliyim. İşte eşimin morfoloji değeri %2 olduğnu da bu ay öğrenmiştik. Ona Vitaminler destekler sdce 20 gün kullandı. Bende bi avokado yedim faydası oldu mu bilemedim. Yani kısaca bu ay azmettik diyeblrz.Kaç aydır bekliyorsunuz ve her ay gün aşırı deneyip mi sonuç alamadınız acaba? 5. Gün olacaka üst üste bugün değerlendireyim mi acaba
Ay keseyi bi göreyimde gelirim ya artık acelem yok biraz kendimi rahat bırakasım var bu ay yoruldummArtık bu ay tutmasa ayıpmış helal sana koca yürekli kadın E emeklerinin karşılığını da aldın sağlıkla devam etsin inşallahh. Mayıs grubuna bekliyorum
Saglik sistemini saymaz isek soylediklerinize katiliyorum. Bazen geri donmek aklima gelmis olsada eskiden cocugum oldugundan beri bir defa bile dusunmedim donmeyi. Ama ya turkiye saglik sisteminde cok detayci ki biz buna alistik yada avrupadaki (almanya haric) saglik sistemi cok kotu.Resmen yaşadığınız yere özendim. Sağlık sistemini bilemiyorum ama Norveç gibi bir ülkede yaşıyor ve orada çocuk büyütüyor olmak ne güven veren bir duygudur
Ya bende 2. Kez yapmıştım ovuyu ilkinde hemen çatlamıştı, bunda da böyle uzun sürdü. Genelde hangisi oluyor bende bilmiyorum Bence önemli olan pikten önce, pik, ve pikten sonrayı değerlendirmek peş peşe. O ara bi şeyler oluyoBenim iki gün hiç pik olmuyor vallahi ama 24 saate çatlıyor yumurtlama 24 saat pik 24 saat ve çatlama geliyor Bu ay doktora gittim yumurta takibi için pazartesiye kadar ilişki önerdi
Canım bu ptracker. Yıllardır bunu kullanıyorum. Ovu gününü regl ortalamana göre veriyor. Direk 14. Günü işaretlemiyor yani. Ne kadar uzun kullanırsan o kadar doğru sonuç bak çatlamaya nokta atışı yapmış direkHangi uygulama canım bu
7 gün kala belirti olur mu ki güzelim? Olsa da o şans bize vurmaz bekle daha çok erkenSelam kızlar, bu ay incir yedim, ovulasyon takip ettim, net şekilde çatlamayı gördüm çatlama öncesi, çatlama günü ve sonrasını değerlendirdim. Eşime pekmez yedirdim, ben çatlamadan sonra avokado yedim. Bata 7 gün var ama en ufak bir belirtim dahi yok. Çok üzülüyorum, yalnız kalıp ağlamak istiyorum bazen, ben sanırım çok yoruldum.
Bata çok var daha belirtin olmayabilir canım. Hem herkeste aynı olmuyor başkasına bakarak düşünme.Selam kızlar, bu ay incir yedim, ovulasyon takip ettim, net şekilde çatlamayı gördüm çatlama öncesi, çatlama günü ve sonrasını değerlendirdim. Eşime pekmez yedirdim, ben çatlamadan sonra avokado yedim. Bata 7 gün var ama en ufak bir belirtim dahi yok. Çok üzülüyorum, yalnız kalıp ağlamak istiyorum bazen, ben sanırım çok yoruldum.
7 gün kala belirti olur mu ki güzelim? Olsa da o şans bize vurmaz bekle daha çok erken
Herkeste oluyor her aydan hiçbir farkı yok. Bence ufak da olsa sinyal verirdi. Offf offfdBata çok var daha belirtin olmayabilir canım. Hem herkeste aynı olmuyor başkasına bakarak düşünme.
Pinky93 erken adet oldum adadan veda zamanı bu ay ovülasyon kullanmadım ama ilişki günlerini not etmiştim . Geriye doğru 14 saydığımda yumurtlama günü ilişki olmuş ama yine gebelik yok önümüzdeki ay doktor yolları göründü yinee
bünyem bile benimle dalga geçiyo resmen
Selam kızlar, bu ay incir yedim, ovulasyon takip ettim, net şekilde çatlamayı gördüm çatlama öncesi, çatlama günü ve sonrasını değerlendirdim. Eşime pekmez yedirdim, ben çatlamadan sonra avokado yedim. Bata 7 gün var ama en ufak bir belirtim dahi yok. Çok üzülüyorum, yalnız kalıp ağlamak istiyorum bazen, ben sanırım çok yoruldum.
Herkeste oluyor her aydan hiçbir farkı yok. Bence ufak da olsa sinyal verirdi. Offf offfd