- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
23 gün çok bence . İsterseniz tekrar kan testi verinBende oyle dusundum acikcasi ama hcg 5 olmasinin ustunden 23 gun gecti hala testte cikicak kadar hcg tasiyo olabilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23 gün çok bence . İsterseniz tekrar kan testi verinBende oyle dusundum acikcasi ama hcg 5 olmasinin ustunden 23 gun gecti hala testte cikicak kadar hcg tasiyo olabilirmiyim
Evet kuzum normal... Ovulasyon testlerinde de öyle oluyor..Simdi yanlis anlattigimi farkettim. Demek istedigim cuma aksam testi yaptigimda ilk 2 dakika icinde gozuktu. Cumartesi sabah ikinci kez test yaptim 1 dakika icinde tekrar silik olarak gozuktu ve karsilastirmak icin cuma aksami yaptigim testi elime aldigimda silik cizgiyi gormekte cok zorlandim. Bu sabah 3. kes test yaptim yine cok cabuk 2. cizgi silik gozuktu bu sefer cts yaptigim testi aldigimda ondani cizgi daha da kaybolmustu. Yani demek istedigim testler bir gun bwkleyince cizgiler git gide kayboluyor. Bu normal mi daha once hic boyle dpo olcmeli test yapmamistim cunku. Doktor kanamanin oldugu ilk gunu adet gunun sayabilirsin dedi. Eger oyleyse adet tarihim 17.09 olacak. Yani 5 gun sonra
Yurtdisinda yasiyorum ve turkiyedeki gibi surekli saglik ocagina gidip kan verme gibi bi durum olmuyor ne yazik ki tam emin oldugumda gidip bir kere verip kontrol ettiriyorum okadar. Kanamam oldugunda bile aradigimda yapilabilcek bisey yok cevabini almistim.23 gün çok bence . İsterseniz tekrar kan testi verin
Tamam anladim simdi buda ovulasyon testinin hcg modeliydi cunku tesekkur ederimEvet kuzum normal... Ovulasyon testlerinde de öyle oluyor..
Tabii normal dünkü testin bugün silik çıkması. Çünkü idrar uçucudurSimdi yanlis anlattigimi farkettim. Demek istedigim cuma aksam testi yaptigimda ilk 2 dakika icinde gozuktu. Cumartesi sabah ikinci kez test yaptim 1 dakika icinde tekrar silik olarak gozuktu ve karsilastirmak icin cuma aksami yaptigim testi elime aldigimda silik cizgiyi gormekte cok zorlandim. Bu sabah 3. kes test yaptim yine cok cabuk 2. cizgi silik gozuktu bu sefer cts yaptigim testi aldigimda ondani cizgi daha da kaybolmustu. Yani demek istedigim testler bir gun bwkleyince cizgiler git gide kayboluyor. Bu normal mi daha once hic boyle dpo olcmeli test yapmamistim cunku. Doktor kanamanin oldugu ilk gunu adet gunun sayabilirsin dedi. Eger oyleyse adet tarihim 17.09 olacak. Yani 5 gun sonra
Siz neler yaptınız bu ay.. Ne beliritleriniz var ?Tamam anladim simdi buda ovulasyon testinin hcg modeliydi cunku tesekkur ederim
Benim son bir kac gundur sag gogsumde agri(ama daha cok sanki kitle varmis gibi anlayamadim) sik idrar (ama cok sik) istahda fena vmbir artis ve biraz gaz problemi var. Baskada bir belirti yokSiz neler yaptınız bu ay.. Ne beliritleriniz var ?
Larissa bat 6 kala kaset test ile öğrendi, zahrada da ... Çıkar mı çıkarbata 4 gun kala kaset test yapsak cikmaz demi kafayi koparttim iyice
Catlamadan kac gun sonra geldi leke?Benden de geldi kahverengi leke yaa.. sizin ne oldu? Devam etti mi bi daha geldi mi? Panik oldum bende bi off
Belirti oldu muuuBata beş kala beta 5.11 di. Bata 2 var beta 73,53 nasıl kızlar.
Olmazmı belim koptu resmeeeeeeen. Üç gün şimdi iyiyim allahtan. Akıntı oluyor gerçekten ben adet öncesi kuru olurum normalde. Göğüs ve kasık ağrısı adet öncesiyle hiç bi farkı yok. Bilmesem adet olcam derim.Belirti oldu muuu
ayyy ne diyosunn yapsam mi bilemedim simdi aklimi bulandirma onceden adete 1 hafta once baslardim her turlu agriya 4 gun kaldi tık yok bende dinleye dinleye kendimi agritcam heryerimi iyimiLarissa bat 6 kala kaset test ile öğrendi, zahrada da ... Çıkar mı çıkar
Kızlar bende size sorim iğneyi daha yeni oldum 3 gün bugün göbek deliğinin etrafında ve rahminde iğneler batıyı gibi his var normal dimi sizde de oluyor muyduCanım birşey soracagım adetime 5 gün kala iğnenin 8.günü hafif bel agrısı basladı ve hala var hic gecmedi bu kullandgmz ilaclarlamı alakalı acaba sende de oldumu
Yurtdışında süreç zor ilerliyomuş ewet haklısınız. Biraz daha bekleyin sonra testi tekrarlarsınızYurtdisinda yasiyorum ve turkiyedeki gibi surekli saglik ocagina gidip kan verme gibi bi durum olmuyor ne yazik ki tam emin oldugumda gidip bir kere verip kontrol ettiriyorum okadar. Kanamam oldugunda bile aradigimda yapilabilcek bisey yok cevabini almistim.
adete 5 gun kala nasil ogrendiniz peki ne belirtiler olduOlmazmı belim koptu resmeeeeeeen. Üç gün şimdi iyiyim allahtan. Akıntı oluyor gerçekten ben adet öncesi kuru olurum normalde. Göğüs ve kasık ağrısı adet öncesiyle hiç bi farkı yok. Bilmesem adet olcam derim.
Zor yurt disi yaninda kolay kaliyor soyle ornek veriyim pazartesi 5+0 di kan verdim. Carsamba 5+2 kanamam basladi ve o hafta kaybettim. Aile hekimini aramama ragmen bolum sonu canavarini atlayip(sekreter) kendisine ulasamadim. Neyse persembe gunu pazartesi gunku sonuclarim geldi hcg 38 (5+0 a gore cok dusuk zaten). Aile hekik bana mail atti kan sonuclarim icin gecen hafta (dusukten 2.5 hafta sonra) (dusurmeseydim 8. hafta olucakti) sonuca gore hamilesiniz tebrik ederim dedi cevap atamadim atabilseydim cok erken soylediniz tesekkur ederim derdim heralde o yuzden turkiyedeki saglik imkanlari cok iyi bu konuda.Yurtdışında süreç zor ilerliyomuş ewet haklısınız. Biraz daha bekleyin sonra testi tekrarlarsınız
İğne olunca adete kadar böyle oluyor canımKızlar bende size sorim iğneyi daha yeni oldum 3 gün bugün göbek deliğinin etrafında ve rahminde iğneler batıyı gibi his var normal dimi sizde de oluyor muydu
Of adete kadar nasıl bekliyecegiz bilmiyorum hadi hayırlısıİğne olunca adete kadar böyle oluyor canım
Canım bendede bel agrısı var adetime 1hafta kala basladı ama akıntım yok denecek kadar az rengi beyaz ama sadece ben kontroll edersem anlayabılıorm adetime 4 gün var belim hala agrıyoOlmazmı belim koptu resmeeeeeeen. Üç gün şimdi iyiyim allahtan. Akıntı oluyor gerçekten ben adet öncesi kuru olurum normalde. Göğüs ve kasık ağrısı adet öncesiyle hiç bi farkı yok. Bilmesem adet olcam derim.