Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bünyem bile benimle dalga geçiyo resmen

Canım birşey soracagım adetime 5 gün kala iğnenin 8.günü hafif bel agrısı basladı ve hala var hic gecmedi bu kullandgmz ilaclarlamı alakalı acaba sende de oldumu
Canım benimde bel ağrım vardı ama buna kesin bişey söyleyemem çünkü ben omuriliğimden ameliyatlıyım. Genelde sırtımda belimde ağrı olur ara ara. O yüzden bilemiyorum

Kizlar banada bir el atin.
18 agustosa kimyasal gebelikle dusuk yaptim. Kanamanin 3. gunu beta hcg 5 cikti ki 1 gun sonrada kanamam kesildi. 2 hafta sonra jinekologa gittigimde hersey temiz demisti. Son bir haftadir gaz siskinlik ve asiri istah birde hafif gogus agrisi olunca test yaptim. Bugun 3. gun testte silik cikiyor ama ertesi gunu baktigimda gormekte zorlaniyorum. Ne oluyor simdi bu.

Eklentiler

• 01DB3B42-79CB-475B-960C-1DB67B01B667.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 47
  • FA7882DF-9BAE-498A-9802-935E6458821B.jpeg
    61,2 KB · Görüntüleme: 44
Daha önce birinde de böyle olmuştu . Kimyasal gebelikte vücuttan atılması bikaç günü buluyomuş o yüzden hayalet çizgi vardır

Bende böyle düşünmeye başladım şu sıralar

Daha önce birinde de böyle olmuştu . Kimyasal gebelikte vücuttan atılması bikaç günü buluyomuş o yüzden hayalet çizgi vardır
Bende oyle dusundum acikcasi ama hcg 5 olmasinin ustunden 23 gun gecti hala testte cikicak kadar hcg tasiyo olabilirmiyim

Bence 23 güne beta hcg çoktan azalmış olması gerekir. Bende ağustos sonu kimyasal yaşadım. Reglim başladığında 3.80e düşmüştü. Normal regl gibi geçirdim. Bugün neyin 3. Günü test yaptınız? Yarın ilk idrarınızla tekrar test yapın bence bakalım koyulaşıcak mı İnşallah vardır bu ay sağlıklı gebelikler yaşarız güzel haberlerle

Amin insallah 3. sabah test yaptim sirali testlerden aldim icinde 8 adet bulunan.2.ve 3. gun ilk gunden daha belirgin cikti ama ertesi gun hepsi dahada belirsizlesiyor. Onu anlayamadim

O zaman Margee 'ın dediği gibi olabilir kuzum ihtimali var, bat ne zaman
Simdi yanlis anlattigimi farkettim. Demek istedigim cuma aksam testi yaptigimda ilk 2 dakika icinde gozuktu. Cumartesi sabah ikinci kez test yaptim 1 dakika icinde tekrar silik olarak gozuktu ve karsilastirmak icin cuma aksami yaptigim testi elime aldigimda silik cizgiyi gormekte cok zorlandim. Bu sabah 3. kes test yaptim yine cok cabuk 2. cizgi silik gozuktu bu sefer cts yaptigim testi aldigimda ondani cizgi daha da kaybolmustu. Yani demek istedigim testler bir gun bwkleyince cizgiler git gide kayboluyor. Bu normal mi daha once hic boyle dpo olcmeli test yapmamistim cunku. Doktor kanamanin oldugu ilk gunu adet gunun sayabilirsin dedi. Eger oyleyse adet tarihim 17.09 olacak. Yani 5 gun sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…