- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
bendede var ani hareketle belli ediyor suan icin rahatsiz edici degil galiba reglmiz geliyorBendede 3 4 gündür bel agrıso var hafif
ne gibi belirtilerin var canimBeennn son 4 günnnnbugün başladı her an adet olacakmışım gibi olmayız inşallah yaaaaa
Benim bata 5 gün kaldı. Birkaç gündür gögüslerimde şişlik var. Ara ara kasıklarım ağrıyor yine regl geliyor galiba
bünyem bile benimle dalga geçiyo resmenAl benden de o kadar bazen sanırsın kendimi bilmesem her ay hamile diye kandırır beni bünyem ama asla kanmambenimde geçen ay yumurtlma ile başladı gögüs ağrım adetim bugün 3.günü azaldı diyebilirim ne istediğini anlamıyorum onun da benden.
Canım benimde bel ağrım vardı ama buna kesin bişey söyleyemem çünkü ben omuriliğimden ameliyatlıyım. Genelde sırtımda belimde ağrı olur ara ara. O yüzden bilemiyorumCanım birşey soracagım adetime 5 gün kala iğnenin 8.günü hafif bel agrısı basladı ve hala var hic gecmedi bu kullandgmz ilaclarlamı alakalı acaba sende de oldumu
Karnım ağrıyo bildiğin adet sancısı heran adet olabilirim . Kaldım yine ekimene gibi belirtilerin var canim
Daha önce birinde de böyle olmuştu . Kimyasal gebelikte vücuttan atılması bikaç günü buluyomuş o yüzden hayalet çizgi vardırKizlar banada bir el atin.
18 agustosa kimyasal gebelikle dusuk yaptim. Kanamanin 3. gunu beta hcg 5 cikti ki 1 gun sonrada kanamam kesildi. 2 hafta sonra jinekologa gittigimde hersey temiz demisti. Son bir haftadir gaz siskinlik ve asiri istah birde hafif gogus agrisi olunca test yaptim. Bugun 3. gun testte silik cikiyor ama ertesi gunu baktigimda gormekte zorlaniyorum. Ne oluyor simdi bu.
Bende böyle düşünmeye başladım şu sıralarİlacın etkisi canım normal, birden fazla yumurta geliştiği için ağrı oluyor
Valla ben kim sorarsa söylüyorum istiyoruz ama olmuyor diye, bir daha sormuyorlar. Yani kimseden gizlemiyorum açıkçası, bunun ayıp bir yanı yok ki, hatta belki tavsiye verecek kişilerin tavsiyesi işe yarar belli mi olur
Okulda iki hamile hocanın arasına geçip dua bile ettim, onlar da bana ismen dua ediyorlar. Ailesi denediğimizi ve uğraştığımızı bildiği için ağzını bile açmıyor, diyecek bir şey yok çünkü, bence söylemek psikolojik olarak da rahatlatır seni
Bende oyle dusundum acikcasi ama hcg 5 olmasinin ustunden 23 gun gecti hala testte cikicak kadar hcg tasiyo olabilirmiyimDaha önce birinde de böyle olmuştu . Kimyasal gebelikte vücuttan atılması bikaç günü buluyomuş o yüzden hayalet çizgi vardır
Bence 23 güne beta hcg çoktan azalmış olması gerekir. Bende ağustos sonu kimyasal yaşadım. Reglim başladığında 3.80e düşmüştü. Normal regl gibi geçirdim. Bugün neyin 3. Günü test yaptınız? Yarın ilk idrarınızla tekrar test yapın bence bakalım koyulaşıcak mıKizlar banada bir el atin.
18 agustosa kimyasal gebelikle dusuk yaptim. Kanamanin 3. gunu beta hcg 5 cikti ki 1 gun sonrada kanamam kesildi. 2 hafta sonra jinekologa gittigimde hersey temiz demisti. Son bir haftadir gaz siskinlik ve asiri istah birde hafif gogus agrisi olunca test yaptim. Bugun 3. gun testte silik cikiyor ama ertesi gunu baktigimda gormekte zorlaniyorum. Ne oluyor simdi bu.
bendede var ani hareketle belli ediyor suan icin rahatsiz edici degil galiba reglmiz geliyor
Anladm canım geçmiş olsunCanım benimde bel ağrım vardı ama buna kesin bişey söyleyemem çünkü ben omuriliğimden ameliyatlıyım. Genelde sırtımda belimde ağrı olur ara ara. O yüzden bilemiyorum
Amin insallahBence 23 güne beta hcg çoktan azalmış olması gerekir. Bende ağustos sonu kimyasal yaşadım. Reglim başladığında 3.80e düşmüştü. Normal regl gibi geçirdim. Bugün neyin 3. Günü test yaptınız? Yarın ilk idrarınızla tekrar test yapın bence bakalım koyulaşıcak mıİnşallah vardır bu ay sağlıklı gebelikler yaşarız güzel haberlerle
hayirlisi olsun bendede surekli bi wcye gitme hissi yasiyorumKarnım ağrıyo bildiğin adet sancısı heran adet olabilirim . Kaldım yine ekime
O zamanAmin insallah3. sabah test yaptim sirali testlerden aldim icinde 8 adet bulunan.2.ve 3. gun ilk gunden daha belirgin cikti ama ertesi gun hepsi dahada belirsizlesiyor. Onu anlayamadim
Simdi yanlis anlattigimi farkettim. Demek istedigim cuma aksam testi yaptigimda ilk 2 dakika icinde gozuktu. Cumartesi sabah ikinci kez test yaptim 1 dakika icinde tekrar silik olarak gozuktu ve karsilastirmak icin cuma aksami yaptigim testi elime aldigimda silik cizgiyi gormekte cok zorlandim. Bu sabah 3. kes test yaptim yine cok cabuk 2. cizgi silik gozuktu bu sefer cts yaptigim testi aldigimda ondani cizgi daha da kaybolmustu. Yani demek istedigim testler bir gun bwkleyince cizgiler git gide kayboluyor. Bu normal mi daha once hic boyle dpo olcmeli test yapmamistim cunku. Doktor kanamanin oldugu ilk gunu adet gunun sayabilirsin dedi. Eger oyleyse adet tarihim 17.09 olacak. Yani 5 gun sonra
Bata beş kala beta 5.11 di. Bata 2 var beta 73,53 nasıl kızlar.
Hayırlı olsun canım benim.Bata beş kala beta 5.11 di. Bata 2 var beta 73,53 nasıl kızlar.