- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Allah gonlune gore versin insallah canim benimde umudum yok hic burdakilerle kafa kafaya verdik isteBata 4 gün yok ama 15 Eylül evlilik yıldönümüm. Bat 18 Eylül. Erken test yapıp varsa süpriz yapmayı düşünüyorum ama hiç umudum yok yine, umut fakirin ekmeği
bende gecen ay beklenmedik regli oldum birde esimle 1 haftaligina uzaklasmistik eve doncegim gun sen gel salak gibi nasil canim sıkılmistibenim bu ayda umudum yok böyle pat diye adet olurum ben benim bünyede o salaklık var o ışık var görüyorum
biz bu ay artık o kadar uğraş uğraş olmayınca baya bacı kardeş giibi olduk yani bu ay tutmuşsa gerçekten bi mucize olurbende gecen ay beklenmedik regli oldum birde esimle 1 haftaligina uzaklasmistik eve doncegim gun sen gel salak gibi nasil canim sıkılmisti
bu ay bendr guzel degerlendirdim yine olmazsa vazgececm artik bezdimbiz bu ay artık o kadar uğraş uğraş olmayınca baya bacı kardeş giibi olduk yani bu ay tutmuşsa gerçekten bi mucize oluradam bıktıı Yumurtlama falanda takip etmedim
benimki o kadar alıştı ki gelip rasstgele öpüyorum öyle sevesim geliyo hayırdır yumurtlama günün mü diyo bıktııııbu ay bendr guzel degerlendirdim yine olmazsa vazgececm artik bezdim
aynen heriflerde bezdi bosverelim artiik napalimbenimki o kadar alıştı ki gelip rasstgele öpüyorum öyle sevesim geliyo hayırdır yumurtlama günün mü diyo bıktııııbende öylece bekliyorum batı üstüne düşmedim yani bu ay
hıhı evet bende her ay boşver diyorum ama bat günü yaklaşınca acaba mı diyorum kendimizi kandırmayalım boşverilmiyoraynen heriflerde bezdi bosverelim artiik napalim
bat olsa yine iyi yumurtlamadan itibaren basliyorum bu sefer oldumu diyehıhı evet bende her ay boşver diyorum ama bat günü yaklaşınca acaba mı diyorum kendimizi kandırmayalım boşverilmiyor
ben o derece değilim şuan yani o da ovulasyon testi falan yapmıyorum önceki aylar telefondan bakıyodum yumurtlama gününe ona göre akıntım varmı veya kasıklarımda ağrı varmı diye ama şu ovulasyon testine başlama fikrini aklımdan çıkarmam lazım yoksa daha çok beklentim olur stres olurum acaba oldumu olmadımı diye olacağı varsa da olmaz ben çok stresli bi insanım malesefbat olsa yine iyi yumurtlamadan itibaren basliyorum bu sefer oldumu diye
ben hic testle takip etmiyorum bendede uygulama var ordan bakiyorum zaten vucutta belli ediyor gunu gunune tutuyor bu ay bende pek dusmedim ustuneben o derece değilim şuan yani o da ovulasyon testi falan yapmıyorum önceki aylar telefondan bakıyodum yumurtlama gününe ona göre akıntım varmı veya kasıklarımda ağrı varmı diye ama şu ovulasyon testine başlama fikrini aklımdan çıkarmam lazım yoksa daha çok beklentim olur stres olurum acaba oldumu olmadımı diye olacağı varsa da olmaz ben çok stresli bi insanım malesef
ama ben şuna inanıyorum gerçekten kısmetten öte yol yok kuzenim benden 4 ay sonra evlendi o kadar denediler üstüne düştü doktora gittiler rahim filmi çektirdi kocasına testler ama olmadı sonra kocası başka şehire gitti ayda 1 kere geldi ve asla yatakta falan uzun süre yatmamış o gün tutmuş 1 kereden mi olacak sanki diyodu şuan 5 aylık hamile gerçekten Allah yeterki vermek istesinben hic testle takip etmiyorum bendede uygulama var ordan bakiyorum zaten vucutta belli ediyor gunu gunune tutuyor bu ay bende pek dusmedim ustune
benim bu ayda umudum yok böyle pat diye adet olurum ben benim bünyede o salaklık var o ışık var görüyorum
aynen oyle yeterki Allah nasip etsin ummudagin bi anda oluveriyor bakalim nasip kismat bizimkideama ben şuna inanıyorum gerçekten kısmetten öte yol yok kuzenim benden 4 ay sonra evlendi o kadar denediler üstüne düştü doktora gittiler rahim filmi çektirdi kocasına testler ama olmadı sonra kocası başka şehire gitti ayda 1 kere geldi ve asla yatakta falan uzun süre yatmamış o gün tutmuş 1 kereden mi olacak sanki diyodu şuan 5 aylık hamile gerçekten Allah yeterki vermek istesin
Bende öyleyim şimdi tek belirti göğüs ağrısı ama bu 10 gündür var başka bişe yok 4 gün sonra bi uyanırım regl olmuşum geceden bel ağrım başlar sabaha olmuşum benm hormonlar çok sinsiBiran kendimi okudum sankim pat diye adet oldum bu ay datest yapma tek çizgi görme heyecanı bile tanımıyor bana
Bende öyleyim şimdi tek belirti göğüs ağrısı ama bu 10 gündür var başka bişe yok 4 gün sonra bi uyanırım regl olmuşum geceden bel ağrım başlar sabaha olmuşum benm hormonlar çok sinsi
Benim bata 5 gün kaldı. Birkaç gündür gögüslerimde şişlik var. Ara ara kasıklarım ağrıyor yine regl geliyor galibareglsine 4 gun kalan hanimlar nerdesiniz beraber bekleyelim var mi adet oncesi agrilariniizzz ...
Eğer bu şekilde daha mutlu olacaksanız söylemeyin kimseye biliyorsun ki stres hormonlarımızı kötü etkiliyorYa benim kayınvalidem çok iyi bir insan ama panik ve telaşlı bir yapısı var. Biz bunu paylaşsak eminim şu doktor iyi, şu bitki iyi, neden olmadı başka yere de gidelim diyecek. Eşim annesinin veya bir başkasının bilmesini kesinlikle istemiyor. Yani aslında biz zaten yeterince stresliyiz bir de milletle uğraşmak istemiyorum diyor. Bu ay femara kullanıyorum bakalım 1-2 ay daha olmazsa söylicem gibi
Beennn son 4 günnnnreglsine 4 gun kalan hanimlar nerdesiniz beraber bekleyelim var mi adet oncesi agrilariniizzz ...
baya sanci oldu neden bilmiyorum ama ertesi gunde biraz agrim oldu bakalim 4 gun kaldi reglime olursa olur olmazsa canimiz saolsun illaki olur Allahin haznesi cok verir illaki
Canım birşey soracagım adetime 5 gün kala iğnenin 8.günü hafif bel agrısı basladı ve hala var hic gecmedi bu kullandgmz ilaclarlamı alakalı acaba sende de oldumuİnşAllah pozitife döner diyelim