Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata 4 gün yok ama 15 Eylül evlilik yıldönümüm. Bat 18 Eylül. Erken test yapıp varsa süpriz yapmayı düşünüyorum ama hiç umudum yok yine, umut fakirin ekmeği
Allah gonlune gore versin insallah canim benimde umudum yok hic burdakilerle kafa kafaya verdik iste

bende gecen ay beklenmedik regli oldum birde esimle 1 haftaligina uzaklasmistik eve doncegim gun sen gel salak gibi nasil canim sıkılmisti
biz bu ay artık o kadar uğraş uğraş olmayınca baya bacı kardeş giibi olduk yani bu ay tutmuşsa gerçekten bi mucize olur adam bıktıı Yumurtlama falanda takip etmedim

bat olsa yine iyi yumurtlamadan itibaren basliyorum bu sefer oldumu diye
ben o derece değilim şuan yani o da ovulasyon testi falan yapmıyorum önceki aylar telefondan bakıyodum yumurtlama gününe ona göre akıntım varmı veya kasıklarımda ağrı varmı diye ama şu ovulasyon testine başlama fikrini aklımdan çıkarmam lazım yoksa daha çok beklentim olur stres olurum acaba oldumu olmadımı diye olacağı varsa da olmaz ben çok stresli bi insanım malesef

ben hic testle takip etmiyorum bendede uygulama var ordan bakiyorum zaten vucutta belli ediyor gunu gunune tutuyor bu ay bende pek dusmedim ustune

ben hic testle takip etmiyorum bendede uygulama var ordan bakiyorum zaten vucutta belli ediyor gunu gunune tutuyor bu ay bende pek dusmedim ustune
ama ben şuna inanıyorum gerçekten kısmetten öte yol yok kuzenim benden 4 ay sonra evlendi o kadar denediler üstüne düştü doktora gittiler rahim filmi çektirdi kocasına testler ama olmadı sonra kocası başka şehire gitti ayda 1 kere geldi ve asla yatakta falan uzun süre yatmamış o gün tutmuş 1 kereden mi olacak sanki diyodu şuan 5 aylık hamile gerçekten Allah yeterki vermek istesin

aynen oyle yeterki Allah nasip etsin ummudagin bi anda oluveriyor bakalim nasip kismat bizimkide

Biran kendimi okudum sankim pat diye adet oldum bu ay da test yapma tek çizgi görme heyecanı bile tanımıyor bana
Bende öyleyim şimdi tek belirti göğüs ağrısı ama bu 10 gündür var başka bişe yok 4 gün sonra bi uyanırım regl olmuşum geceden bel ağrım başlar sabaha olmuşum benm hormonlar çok sinsi

Bende öyleyim şimdi tek belirti göğüs ağrısı ama bu 10 gündür var başka bişe yok 4 gün sonra bi uyanırım regl olmuşum geceden bel ağrım başlar sabaha olmuşum benm hormonlar çok sinsi

Al benden de o kadar bazen sanırsın kendimi bilmesem her ay hamile diye kandırır beni bünyem ama asla kanmam benimde geçen ay yumurtlma ile başladı gögüs ağrım adetim bugün 3.günü azaldı diyebilirim ne istediğini anlamıyorum onun da benden.

reglsine 4 gun kalan hanimlar nerdesiniz beraber bekleyelim var mi adet oncesi agrilariniizzz ...
Benim bata 5 gün kaldı. Birkaç gündür gögüslerimde şişlik var. Ara ara kasıklarım ağrıyor yine regl geliyor galiba

Eğer bu şekilde daha mutlu olacaksanız söylemeyin kimseye biliyorsun ki stres hormonlarımızı kötü etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…