Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önümde günler yok canım adet tarihim yarın normalde .. nasip değilmiş oysa çok sevinmiştim
Biliyorum ne hissettigini aynisini yasadim sagolsun bu test yuzunden.. Hemen sonrasinda kafami dagitmak icin spora basladim iyi ki baslamisim hem iyi hissettim o an hemde devam ediyorum bi ise yaradi

Biliyorum ne hissettigini aynisini yasadim sagolsun bu test yuzunden.. Hemen sonrasinda kafami dagitmak icin spora basladim iyi ki baslamisim hem iyi hissettim o an hemde devam ediyorum bi ise yaradi
Mümkünse bir daha test almamayı düşünüyorum hep ikinci cizgiyi görmek için uğraşıyordum dün akşam gördüm ama yalanci çizgiymiş ya keske hiç çıkmasaydı kalles test

Yani sende benim gibi testte yumurtlama gördün ama doktor henüz yumurtlama olmamış dedi ve 14.günde 21 mm oldu öyle mi? 14.gümde test yapmış mıydın canım?
Evet olmamisti yumurtlama 7 günde zaten 10 gün de daha 11 mm di ben ilacın etkisi diye düşündüm 14 günde gece 3:30 da yaptım pikti doktordan gelince de yaptım aynı şekilde pikti atıyorum tüm testleri

Eklentiler

• IMG_20210911_122217.jpg
    211,4 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar merhaba Bat 17 Eylül. Bu topikleri çok seviyorum, kaç kez de katıldım. 2 kez ismim hamileler listesine de eklendi ama ikisi de kimyasal oldu Bir süre çocuk işine ara vermiştik, bu ay tekrar denedik. Şu an süt gibi akıntım var, dün daha az bugün ise daha çok geliyor. Bu her yerde hamilelik belirtisi diye geçiyor.
Merak ediyorum, batı benim tarihime yakın olup böyle bir durum yaşayan var mı?
Allah hepimizin kucağını doldursun

Bu sabah hayal kırıklığı yaşayanlara +1 ben. Regl oldum arkadaşlar hem de 2 gün önce

Kizlar bugun bat gunum dunden beri ara ara adet sancim oluyo ama kesiliyo sonra normalde bi baslar durdurabilene ask olsun. Aksi evde de test yok sizce alip yapsam varsa cikar mi simdi? Sabah idrariyla daha saglikli biliyorum ama sabirsizim suan iyice

İkinci testi kaç saat arayla yaptın cnm idrarını tutman gerekiyor biliyorsun yarın regl olmazsan tekrar dene negatif çıksada üzülme herşeyin bir zamanı vardır hayırlısı olsun
İlk testi dün akşam 7 buçuk gibi yaptım ikinci testi sabah 5.30 ta yaptım sonra uyudum üçüncü testi de 10 da yaptım sanırım canım ama olsa çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…