Yarın .. bu saatten sonra hiç sanmıyorumne kadr vardı bata? Yenilersiniz, üzülmeyin belli olmaz
Önümde günler yok canım adet tarihim yarın normalde .. nasip değilmiş oysa çok sevinmiştimOlsun sıkma canini hem dur bakalim daha var adetine olmazsan yenilersin testi
Hadi inşallah olur bu seferEvet canım 15 den yukarı ise yumurtlama olmuş demekmiş 40 ve üstü hamilelik ihtimali var demekmiş canım
Biliyorum ne hissettigini aynisini yasadim sagolsun bu test yuzunden.. Hemen sonrasinda kafami dagitmak icin spora basladim iyi ki baslamisim hem iyi hissettim o an hemde devam ediyorum bi ise yaradiÖnümde günler yok canım adet tarihim yarın normalde .. nasip değilmiş oysa çok sevinmiştim
Mümkünse bir daha test almamayı düşünüyorumBiliyorum ne hissettigini aynisini yasadim sagolsun bu test yuzunden.. Hemen sonrasinda kafami dagitmak icin spora basladim iyi ki baslamisim hem iyi hissettim o an hemde devam ediyorum bi ise yaradi
Yani en onemli belirti zaten adet gecikmesi onu beklemek cok daha mantikliMümkünse bir daha test almamayı düşünüyorumhep ikinci cizgiyi görmek için uğraşıyordum dün akşam gördüm ama yalanci çizgiymiş ya keske hiç çıkmasaydı kalles test
Evet olmamisti yumurtlama 7 günde zaten 10 gün de daha 11 mm di ben ilacın etkisi diye düşündüm 14 günde gece 3:30 da yaptım pikti doktordan gelince de yaptım aynı şekilde pikti atıyorum tüm testleriYani sende benim gibi testte yumurtlama gördün ama doktor henüz yumurtlama olmamış dedi ve 14.günde 21 mm oldu öyle mi? 14.gümde test yapmış mıydın canım?
İnşallah canımHadi inşallah olur bu sefer
Bu sefer biraz sabır gösterip bekkeyeceğimKadindiyorki canıım kan testini tekrarlicak mısın bugün? Seni heyecanla takipteyim bari bi kaset yap bakalım nedir durum
Sağol cnm cevap verdiğin için bu ay regl olursam arayıp randevu alıcamMerhaba canım ben orda yaptırdım evettt ağrısız bende çok korkarak gittim korkulacak hiç bir şey yok gerçekten böyle hafif adet sancısı gibi bir his geliyor o da saniyelik hiç korkmadan vakit kaybetmeden git canım
İkinci testi kaç saat arayla yaptın cnm idrarını tutman gerekiyor biliyorsun yarın regl olmazsan tekrar dene negatif çıksada üzülme herşeyin bir zamanı vardır hayırlısı olsunYarın .. bu saatten sonra hiç sanmıyorum
Kesinlikleeee gozun aydinKızlar sizce hamilelik mi bu?
Kan verip teyit edin saglikla gelsin insallahGerçekten mi inana mıyorum?
İlk testi dün akşam 7 buçuk gibi yaptım ikinci testi sabah 5.30 ta yaptım sonra uyudum üçüncü testi de 10 da yaptım sanırım canım ama olsa çıkardıİkinci testi kaç saat arayla yaptın cnm idrarını tutman gerekiyor biliyorsun yarın regl olmazsan tekrar dene negatif çıksada üzülme herşeyin bir zamanı vardır hayırlısı olsun