- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
Hayırlı olsun canım inşaAllah kan değerinde çok iyi çıkarHiç umudum yoktu. Şaka gibi geliyor öyle deyince. Prolaktinim yüksekti duphaston ve dostinex kullanıyordum. 2 aydır kullanıyorum bu ay ilk kez denedim şaşkınım. Ondan önce 1 seneye yakın olmuyordu.
Bugündü. 11 eylül.Var gibi cnm tebrik ederim bat ne zamandı?
Belki benimki de kimyasal olabilir. Benimki senden yüksekti ilk 86 ydı. Bir kutu dostinexi kullandım. 63 e düştü. Şimdi de durum böyle ama ben çok umutlanmıyorum. Büyük ihtimal senin gibidir. Bu prolaktinle gebe kalma ihtimali çok düşük.Hayırlı olsun canım inşaAllah kan değerinde çok iyi çıkarprolaktin değerin kaçtı? Bende de o problem var mart ayında 59du 1 ay dostinex kullandım 1 ay sonra gebe kaldım ama maalesef kimyasalla sonuçlandı dün tekrar hormonuma baktırdım bu seferde 107 çıktı çok moralim bozulmuştu ama seni görünce umutlanmaya başladım
İlk 86 idi. Bir kutu dostinexten sonra 63 e düşmüştü.tebrikler prolaktin değeriniz kaçtı?
Hiç öyle düşünme canım belli olmaz benim eşimin sperm değerleri de düşüktü ondan kaynaklı olabilir diye düşünmüştük. Sen bugun kan tahlilini yaptır yinede değerini takip etmiş olursun inşaAllah sağlıklı bi gebelik olur böyle düşünBelki benimki de kimyasal olabilir. Benimki senden yüksekti ilk 86 ydı. Bir kutu dostinexi kullandım. 63 e düştü. Şimdi de durum böyle ama ben çok umutlanmıyorum. Büyük ihtimal senin gibidir. Bu prolaktinle gebe kalma ihtimali çok düşük.
Olur bende öyleyim. Hiç umudumu kaybetmiyorum. Heo birlikte güzel haberler alırız inşallah.1 senedir istiyorum olmuyorHer ay belki bu ay diyorum nasip
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Rabbim en kısa zamanda kalbindeki bebişini rahmine düşürsün.Hiç öyle düşünme canım belli olmaz benim eşimin sperm değerleri de düşüktü ondan kaynaklı olabilir diye düşünmüştük. Sen bugun kan tahlilini yaptır yinede değerini takip etmiş olursun inşaAllah sağlıklı bi gebelik olur böyle düşün
Evet bencede canımyumurtlama zmanindan sonra kasik agris ve akinti cok artiyo adette 1 hafta kala azaliyor akinti hamileyim diyosun geliyor reglibiraktim artik takibi sunu bunu
CikmadiÇıkar kesin canım
Amin hepimize nasip olur inşaAllahhÇok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Rabbim en kısa zamanda kalbindeki bebişini rahmine düşürsün.
En kesin sonuç aslında yarın ve yarından sonra çıkar iğne etkisi tamamen gider diye düşünüyorumİki farklı test yaptım sanırım iğne etkisi imiş canım birinde flas tutunca cizgş var brinde hic cıkmadı
Test yapın bence halamin da aynı şekilde oldu iki aylık hamile vardır inşallah:)Merhaba kızlarbat 7 eylüldü iki gün gecikme ile regl oldum, bugün 3.günüm kanama durdu ve kahverengi lekeye dönüştü şaşırmamak elde değil
Yarın tekrarla sonra kan verirsin cnm hayırlı olsun tekrardanBugündü. 11 eylül.
Canım sonuç 1 yazıyor negatif yani önüzde ki ayları güzel değerlendir inş en kısa zamanda bebişin seninle olurSelam kızlar gebelik varmi yok diye düşünüyorum sizede sormak istedimEki Görüntüle 2914726