Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç umudum yoktu. Şaka gibi geliyor öyle deyince. Prolaktinim yüksekti duphaston ve dostinex kullanıyordum. 2 aydır kullanıyorum bu ay ilk kez denedim şaşkınım. Ondan önce 1 seneye yakın olmuyordu.
Hayırlı olsun canım inşaAllah kan değerinde çok iyi çıkar prolaktin değerin kaçtı? Bende de o problem var mart ayında 59du 1 ay dostinex kullandım 1 ay sonra gebe kaldım ama maalesef kimyasalla sonuçlandı dün tekrar hormonuma baktırdım bu seferde 107 çıktı çok moralim bozulmuştu ama seni görünce umutlanmaya başladım

Belki benimki de kimyasal olabilir. Benimki senden yüksekti ilk 86 ydı. Bir kutu dostinexi kullandım. 63 e düştü. Şimdi de durum böyle ama ben çok umutlanmıyorum. Büyük ihtimal senin gibidir. Bu prolaktinle gebe kalma ihtimali çok düşük.

Hiç öyle düşünme canım belli olmaz benim eşimin sperm değerleri de düşüktü ondan kaynaklı olabilir diye düşünmüştük. Sen bugun kan tahlilini yaptır yinede değerini takip etmiş olursun inşaAllah sağlıklı bi gebelik olur böyle düşün

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Rabbim en kısa zamanda kalbindeki bebişini rahmine düşürsün.

Çıkar kesin canım
Cikmadi Delirmemek elde degil agri sizi kalmadi basim donuyo midem tuhaf goguslerim aciyo arada kasiklarimda batma hissediyorum az once kolonya sıktım elime kan beynime sicradi resmen tahmini yumurtlama uzerinden 14 gun gecti tik yok sanki bebeksiz hamileyim saka gibi bi durum

Selam kızlar gebelik varmi yok diye düşünüyorum sizede sormak istedim

Merhaba kızlar bat 7 eylüldü iki gün gecikme ile regl oldum, bugün 3.günüm kanama durdu ve kahverengi lekeye dönüştü şaşırmamak elde değil

Merhaba kızlar bat 7 eylüldü iki gün gecikme ile regl oldum, bugün 3.günüm kanama durdu ve kahverengi lekeye dönüştü şaşırmamak elde değil
Test yapın bence halamin da aynı şekilde oldu iki aylık hamile vardır inşallah:)

Kızlar bat 20 eylül...göğüslerim sızlıyor..acaba batı 10 eylül olan var mı ?şumuntlama 5 eylül..

Eklentiler

• IMG_20210905_190950.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar karnım ve belim çok ağrıyor, döngümün 13.günündeyğm daha. Neden böyle oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…