- 20 Nisan 2020
- 199
- 120
- 29
Ben cektirdim mutlaka çektirilmesi lazım canımKızlar aranızda hsg çektiren var mı ?Doktorum bana bu ayda regl olursam hsg çekelim dedi
Merhaba canım ben orda yaptırdım evettt ağrısız bende çok korkarak gittim korkulacak hiç bir şey yok gerçekten böyle hafif adet sancısı gibi bir his geliyor o da saniyelik hiç korkmadan vakit kaybetmeden git canımDoktor bana şişli de bir yer önerdi ağrısız çekim yapıyorlarmış acı eşiğim düşük umarım çok canım yanmaz gidicem mecbur bu aydan sonra
Evet canım 15 den yukarı ise yumurtlama olmuş demekmiş 40 ve üstü hamilelik ihtimali var demekmiş canımYumurta çatlaması için bakılan test miydi o? Hakkında hayırlısı olsun canım dilerim tüm isteyenlerin duası kabul olsun
Bende onu kullanıyordum hep ama bu ay yapmadım o da sıkıyor bir yerden sonra. Ama 2 gündür acayip bir ağrı var .Yumurtlaama buysa eğer geçti gitti geçmiş olsun. Eşim yok bu hafta. Ekime merhaba şimdidenValla çok fena sızlıyor sol kasığım. Laboquick kullanıyorum bu ay canım
haklısın galiba. Ama bende akntı hiç olmaz öyle artş falan gözlemlemem. ama bu kasık ağrısı soru işareti bıraktı bende. Hep adete en az 10 gün kala başlıyor. Adet öncesi semptom desem erken gibitestlere aldanmayin hanimlar vucudunuzu takip edin testten daha guvenilir akinti fazla oluyor , vucut isisi artiyor, kasik karin agrisi, gogus hassasiyeti oluyor o siralar gun asiri iliskiyi degerlendirin...
Ya yumurtlamada genelde herkeste artış olur ama bazısında az bazısında çok.haklısın galiba. Ama bende akntı hiç olmaz öyle artş falan gözlemlemem. ama bu kasık ağrısı soru işareti bıraktı bende. Hep adete en az 10 gün kala başlıyor. Adet öncesi semptom desem erken gibi
Günlük ped kullanıyrum kuzm belki ondan farkı anlamıyorumYa yumurtlamada genelde herkeste artış olur ama bazısında az bazısında çok.
Tekrarladım canım çok tuhaf bir test çıkmadı 5 dk bekledim C çizgisi de sonradan oluştu bebetime markası şimdi dışarı çıktım hızlı sonuç veren testlerden alicam sanırım yok ya sinir oldum
Ay günlük ped kullanmayın diyorlar.vajinit için.Günlük ped kullanıyrum kuzm belki ondan farkı anlamıyorum
Yaa iste sinir oluyorum insanlarin duygulariyla oynuyo resmen yapamiyosan yapma kardesim gebelik testiTekrarladım canım çok tuhaf bir test çıkmadı 5 dk bekledim C çizgisi de sonradan oluştu bebetime markası şimdi dışarı çıktım hızlı sonuç veren testlerden alicam sanırım yok ya sinir oldum
Erken gebelik testi yaptım canım sonuç negatifYaa iste sinir oluyorum insanlarin duygulariyla oynuyo resmen yapamiyosan yapma kardesim gebelik testiNeyse sen sakin ol hayirlisi hakkinda Insallah vardir da simdi gorursun Yoksada uzme hic kendini yeni adet donemi demek ovulasyon donemi geliyo demek ona hazirlanirsin
Hadi ya çok belirgindi nasıl olur yaErken gebelik testi yaptım canım sonuç negatif
Evet çok belirgindi sabah 5.30 ta kalktım ikinci testi yapmak icin onda da 5-10 dk bekledim C çizgisi biraz koyulaştı diğer çizgi yok .. zaten moralim bozuldu belki test bozuktur dedim ama yokmuşHadi ya çok belirgindi nasıl olur ya
Kızlar aranızda hsg çektiren var mı ?Doktorum bana bu ayda regl olursam hsg çekelim dedi
Olsun sıkma canini hem dur bakalim daha var adetine olmazsan yenilersin testiErken gebelik testi yaptım canım sonuç negatif
ne kadr vardı bata? Yenilersiniz, üzülmeyin belli olmazEvet çok belirgindi sabah 5.30 ta kalktım ikinci testi yapmak icin onda da 5-10 dk bekledim C çizgisi biraz koyulaştı diğer çizgi yok .. zaten moralim bozuldu belki test bozuktur dedim ama yokmuşHayırlısı…
Bilmem ben yıllardır kullanırım. Bir zararını görmedim.Ay günlük ped kullanmayın diyorlar.vajinit için.
Yani sende benim gibi testte yumurtlama gördün ama doktor henüz yumurtlama olmamış dedi ve 14.günde 21 mm oldu öyle mi? 14.gümde test yapmış mıydın canım?Bende ilacı 4 gün kullanmaya başlamıştım ovulasyon testi de yapmaya devam ettim 7 gün benimkide pik oldu ama bende aslında yumurtlamamistim canm normal galiba bu anlamadım bende 10 günde 11 mm benimde 14 gün 21 oldu
Ay hadi İnşallah. Bende diyorum neden 10.gün pik olmasına rağmen doktor hayır yumurtlama olmamış dedi.Canım ilacın etkisiyle test yanılıyor olabilir. Femera, klomen tarzı ilaçlar yumurta destekliyor evet ama birden fazla geliştiği için biraz geç gelişiyor. Mesela ben noroamde 12. Gün yumurtlarım ama klomen kullandığım aylar hep 15,16. Günler olgunluğa erişti ve iğne oldum. O yüzden can sıkacak bir şey yok