Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor bana şişli de bir yer önerdi ağrısız çekim yapıyorlarmış acı eşiğim düşük umarım çok canım yanmaz gidicem mecbur bu aydan sonra
Merhaba canım ben orda yaptırdım evettt ağrısız bende çok korkarak gittim korkulacak hiç bir şey yok gerçekten böyle hafif adet sancısı gibi bir his geliyor o da saniyelik hiç korkmadan vakit kaybetmeden git canım ☺️🌸

testlere aldanmayin hanimlar vucudunuzu takip edin testten daha guvenilir akinti fazla oluyor , vucut isisi artiyor, kasik karin agrisi, gogus hassasiyeti oluyor o siralar gun asiri iliskiyi degerlendirin...
haklısın galiba. Ama bende akntı hiç olmaz öyle artş falan gözlemlemem. ama bu kasık ağrısı soru işareti bıraktı bende. Hep adete en az 10 gün kala başlıyor. Adet öncesi semptom desem erken gibi

Tekrarladım canım çok tuhaf bir test çıkmadı 5 dk bekledim C çizgisi de sonradan oluştu bebetime markası şimdi dışarı çıktım hızlı sonuç veren testlerden alicam sanırım yok ya sinir oldum 😔😔
Yaa iste sinir oluyorum insanlarin duygulariyla oynuyo resmen yapamiyosan yapma kardesim gebelik testi 😒 Neyse sen sakin ol hayirlisi hakkinda Insallah vardir da simdi gorursun 👼 Yoksada uzme hic kendini yeni adet donemi demek ovulasyon donemi geliyo demek ona hazirlanirsin 😊

Yaa iste sinir oluyorum insanlarin duygulariyla oynuyo resmen yapamiyosan yapma kardesim gebelik testi 😒 Neyse sen sakin ol hayirlisi hakkinda Insallah vardir da simdi gorursun 👼 Yoksada uzme hic kendini yeni adet donemi demek ovulasyon donemi geliyo demek ona hazirlanirsin 😊
Erken gebelik testi yaptım canım sonuç negatif

Bende ilacı 4 gün kullanmaya başlamıştım ovulasyon testi de yapmaya devam ettim 7 gün benimkide pik oldu ama bende aslında yumurtlamamistim canm normal galiba bu anlamadım bende 10 günde 11 mm benimde 14 gün 21 oldu
Yani sende benim gibi testte yumurtlama gördün ama doktor henüz yumurtlama olmamış dedi ve 14.günde 21 mm oldu öyle mi? 14.gümde test yapmış mıydın canım?

Canım ilacın etkisiyle test yanılıyor olabilir. Femera, klomen tarzı ilaçlar yumurta destekliyor evet ama birden fazla geliştiği için biraz geç gelişiyor. Mesela ben noroamde 12. Gün yumurtlarım ama klomen kullandığım aylar hep 15,16. Günler olgunluğa erişti ve iğne oldum. O yüzden can sıkacak bir şey yok 😊😍
Ay hadi İnşallah. Bende diyorum neden 10.gün pik olmasına rağmen doktor hayır yumurtlama olmamış dedi.

X