Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun bat gunum dunden beri ara ara adet sancim oluyo ama kesiliyo sonra normalde bi baslar durdurabilene ask olsun. Aksi evde de test yok sizce alip yapsam varsa cikar mi simdi? Sabah idrariyla daha saglikli biliyorum ama sabirsizim suan iyice
Çıkar kesin canım

Hiç umudum yoktu. Şaka gibi geliyor öyle deyince. Prolaktinim yüksekti duphaston ve dostinex kullanıyordum. 2 aydır kullanıyorum bu ay ilk kez denedim şaşkınım. Ondan önce 1 seneye yakın olmuyordu.

Çatlatma iğnesini yaptirali 9 gün oldu üç gündür kasıklarımda adet olcakmisim gibi batmalar var daha oncekileed olmamıştı birde akıntım var .test yapmak istiyorum biliyorum ki daha erken Zaman gecmiyor

Kızlar dün iğne olmuştum ben ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum catladiginda siliklesir mi test yoksa iğne etkisinden hep böyle pik mi olacak

Eklentiler

• IMG_20210911_142823.jpg
    IMG_20210911_142823.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 32
haklısın galiba. Ama bende akntı hiç olmaz öyle artş falan gözlemlemem. ama bu kasık ağrısı soru işareti bıraktı bende. Hep adete en az 10 gün kala başlıyor. Adet öncesi semptom desem erken gibi
yumurtlama zmanindan sonra kasik agris ve akinti cok artiyo adette 1 hafta kala azaliyor akinti hamileyim diyosun geliyor regli😀 biraktim artik takibi sunu bunu

Bende birazdan test yapacağım çok heyecanlıyım iğnenin 11.günü iğne gününü sayarsak 12.gün etkisi kalmamıştır değilmi ya

Kızlar merhaba dün testimi attim bugun de böyle cıktı 12. gün erken mi yumurtladım acaba yoksa testlere devam edeyim mi (çift olan bugun ki tekli olan dünki test kızlar )

Eklentiler

• 20210911_151536.jpg
    20210911_151536.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 20210910_154734.jpg
    20210910_154734.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 38
Hiç umudum yoktu. Şaka gibi geliyor öyle deyince. Prolaktinim yüksekti duphaston ve dostinex kullanıyordum. 2 aydır kullanıyorum bu ay ilk kez denedim şaşkınım. Ondan önce 1 seneye yakın olmuyordu.
tebrikler prolaktin değeriniz kaçtı?

X