Teşekkür ederim. Pazartesi bi gideyim.Kan verip teyit edin saglikla gelsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Pazartesi bi gideyim.Kan verip teyit edin saglikla gelsin insallah
Çok teşekkür ederim canımEvet olmamisti yumurtlama 7 günde zaten 10 gün de daha 11 mm di ben ilacın etkisi diye düşündüm 14 günde gece 3:30 da yaptım pikti doktordan gelince de yaptım aynı şekilde pikti atıyorum tüm testleri
Çıkar kesin canımKizlar bugun bat gunum dunden beri ara ara adet sancim oluyo ama kesiliyo sonra normalde bi baslar durdurabilene ask olsun. Aksi evde de test yok sizce alip yapsam varsa cikar mi simdi? Sabah idrariyla daha saglikli biliyorum ama sabirsizim suan iyice
Baya hamilelikKızlar sizce hamilelik mi bu?
Ben kullanmıştım sizde önce kullandınız sanırım . Bat tarihimi bekliyorum .büyüme olmadimi sizinBende tekra letuya başladım let kullanan var mı?
yumurtlama zmanindan sonra kasik agris ve akinti cok artiyo adette 1 hafta kala azaliyor akinti hamileyim diyosun geliyor regli biraktim artik takibi sunu bunuhaklısın galiba. Ama bende akntı hiç olmaz öyle artş falan gözlemlemem. ama bu kasık ağrısı soru işareti bıraktı bende. Hep adete en az 10 gün kala başlıyor. Adet öncesi semptom desem erken gibi
Hep pik olcak canımKızlar dün iğne olmuştum ben ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum catladiginda siliklesir mi test yoksa iğne etkisinden hep böyle pik mi olacak
İkinci kullanisimgeçen ay kullandım bu ay adet oldum tekrar başladım 17 eylül kontrole gitcemBen kullanmıştım sizde önce kullandınız sanırım . Bat tarihimi bekliyorum .büyüme olmadimi sizin
Daha olmamış ki canımcım t çizgisinin kopkoyu olması lazım, devammKızlar merhaba dün testimi attim bugun de böyle cıktı 12. gün erken mi yumurtladım acaba yoksa testlere devam edeyim mi (çift olan bugun ki tekli olan dünki test kızlar )
Dun ki testte olmamış mı peki tekli olan dünki canim çift olanlar bugün ki stripten anlamadim bise benDaha olmamış ki canımcım t çizgisinin kopkoyu olması lazım, devamm
Ya bende ilk kullandığımda strip almıştım, daha kalın bi koyu çıkmıştı. Bilemedim aldığın sayfaya sor bi yine de, yada örnek testlere bak oradanDun ki testte olmamış mı peki tekli olan dünki canim çift olanlar bugün ki stripten anlamadim bise ben
Var gibi cnm tebrik ederim bat ne zamandı?Kızlar sizce hamilelik mi bu?
Sordum ama hala msji gormedi bakalim canim bi kac gun daha denimYa bende ilk kullandığımda strip almıştım, daha kalın bi koyu çıkmıştı. Bilemedim aldığın sayfaya sor bi yine de, yada örnek testlere bak oradan
İki farklı test yaptım sanırım iğne etkisi imiş canım birinde flas tutunca cizgş var brinde hic cıkmadıHadi inşallah olur bu sefer
tebrikler prolaktin değeriniz kaçtı?Hiç umudum yoktu. Şaka gibi geliyor öyle deyince. Prolaktinim yüksekti duphaston ve dostinex kullanıyordum. 2 aydır kullanıyorum bu ay ilk kez denedim şaşkınım. Ondan önce 1 seneye yakın olmuyordu.