Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
testlere aldanmayin hanimlar vucudunuzu takip edin testten daha guvenilir akinti fazla oluyor , vucut isisi artiyor, kasik karin agrisi, gogus hassasiyeti oluyor o siralar gun asiri iliskiyi degerlendirin...

eger zaten silik goruyosan kesin vardir gebelik cocuklarimda adet sonrasi bile silik cizgiyle ogrendim o idrara gec yansimasiyla oluyor yani gec dollenme bi kan tahlili ver sen hayirli olsun
Ay keske ama cikan cizgiler 1 saat sonra cikti kuruma yuksek ihtimalle bide adet sancilari yoklamaya basladi bu gece veya yarin renklenirim buyuk ihtimalle

Kızlar merhaba bat a 2 gün kaldı az önce kaset test yaptım ben sanki silik ikinci çizgi görüyorum sizin yorumlarınıza ihtiyacım var fotoyu ekliyorum su an yazarken ellerim titriyor ağlıyorum eşim içerde oturuyor ne yapacağımı bilemedim hala lavabodayim lütfen yorumlayın

Eklentiler

• 91948470-B5AA-4E4B-8B6A-67A897BE1699.jpeg
    105,1 KB · Görüntüleme: 91
Canim silikte olsa baya gorunuyo cizgi ama testin bebe time ise bi tik bekle derim

Var canım silik çizgi net görünüyo

Canımmm hayırlı uğurlu olsun inşallahhh sağlıkla ilerlesin çook sevindim

Canımmm hayırlı uğurlu olsun inşallahhh sağlıkla ilerlesin çook sevindim
Canım insAllah vardır su an farklı duygular içerisindeyim direkt buraya koştum eşime de söylemedim cunku bat a 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı onu da heveslendirip üzmek istemiyorum

Bu marka güvenilir değil mi canım?? İki tane aldım eczaneden diğerini yarın sabah yaparım diye düşünüyordum ama
Ben kendi tecrubemi soyleyeyim 3 defa kullandim bu testi hamile olmadigim halde silik pozitif cikardi gittim kan verdim negatif cikti o yuzden sen yine sabahta yap rengi daha koyu cikacaktir bebis varsa sonra mutlaka kan vermeye gidersin zaten insallah bana oyle denk gelmistir senin beybi vardir

Burda var gözüküyor biraz daha sabret gününde kan testi ver tam garanti olur duygularını çoook iyi anlıyorum çok mutlu oldum

İnsAllah vardır canım

Evey ben de gördüm. Ama sabah mutlaka yenisini yapın, koyulasma var mı onu kontrol edin

Yarın s
Yarın sabah yap kuzum garanti olsun hemen sonrasında sa kan verir eşinle kutlarsın

Markayi şimdi araştırdım ama pek iyi bir yorum yok Hayırlısı olsun ne diyim
Evet malesef o yuzden test alirken hep soruyorum bebe time ise uzak duruyorum ama hic modunu dusurme simdi yanlis oldugu ne malum sen sabah yap koyulasma varsa kan verirsin ki var gibime geliyo benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…