- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
testlere aldanmayin hanimlar vucudunuzu takip edin testten daha guvenilir akinti fazla oluyor , vucut isisi artiyor, kasik karin agrisi, gogus hassasiyeti oluyor o siralar gun asiri iliskiyi degerlendirin...AAA hnagi testler bunlar. Sana bir şey söylim mi benim de normalde döngünün 15/1 arası yumurtlama oluyor bu testlere göre konuşuyorum. Ama mesela 22/22. günlerde de bata 12/13 gün kala böyle kasık ağrısı çekiyorum. Acaba bendede mi aynı durum söz konusu. Yumurtluyor görünüyoruz ama o tarihte yumurtlamıyoruz. Bir kaç gün sonrası yumurtluyorum. benim dün müthiş bir kasık ağrım oldu 3 kere vurdu bugün azaldı mesela. Dünde salak gibi değerlendirmedim yumurtlama haftası geçti nasıl olsa rahat davrandım. Bugün bari bir değerlendirme yapayım.
Ay keske ama cikan cizgiler 1 saat sonra cikti kuruma yuksek ihtimalle bide adet sancilari yoklamaya basladi bu gece veya yarin renklenirim buyuk ihtimalleeger zaten silik goruyosan kesin vardir gebelik cocuklarimda adet sonrasi bile silik cizgiyle ogrendim o idrara gec yansimasiyla oluyor yani gec dollenme bi kan tahlili ver sen hayirli olsun
Canim silikte olsa baya gorunuyo cizgi ama testin bebe time ise bi tik bekle derimKızlar merhaba bat a 2 gün kaldı az önce kaset test yaptım ben sanki silik ikinci çizgi görüyorum sizin yorumlarınıza ihtiyacım var fotoyu ekliyorum su an yazarken ellerim titriyor ağlıyorum eşim içerde oturuyor ne yapacağımı bilemedim hala lavabodayim lütfen yorumlayın
Var canım silik çizgi net görünüyoKızlar merhaba bat a 2 gün kaldı az önce kaset test yaptım ben sanki silik ikinci çizgi görüyorum sizin yorumlarınıza ihtiyacım var fotoyu ekliyorum su an yazarken ellerim titriyor ağlıyorum eşim içerde oturuyor ne yapacağımı bilemedim hala lavabodayim lütfen yorumlayın
Bu marka güvenilir değil mi canım?? İki tane aldım eczaneden diğerini yarın sabah yaparım diye düşünüyordum amaCanim silikte olsa baya gorunuyo cizgi ama testin bebe time ise bi tik bekle derim
Canımmm hayırlı uğurlu olsun inşallahhh sağlıkla ilerlesin çook sevindimKızlar merhaba bat a 2 gün kaldı az önce kaset test yaptım ben sanki silik ikinci çizgi görüyorum sizin yorumlarınıza ihtiyacım var fotoyu ekliyorum su an yazarken ellerim titriyor ağlıyorum eşim içerde oturuyor ne yapacağımı bilemedim hala lavabodayim lütfen yorumlayın
Canım insAllah vardırCanımmm hayırlı uğurlu olsun inşallahhh sağlıkla ilerlesin çook sevindim
Ben kendi tecrubemi soyleyeyim 3 defa kullandim bu testi hamile olmadigim halde silik pozitif cikardi gittim kan verdim negatif cikti o yuzden sen yine sabahta yap rengi daha koyu cikacaktir bebis varsa sonra mutlaka kan vermeye gidersin zaten insallah bana oyle denk gelmistir senin beybi vardirBu marka güvenilir değil mi canım?? İki tane aldım eczaneden diğerini yarın sabah yaparım diye düşünüyordum ama
Burda var gözüküyorCanım insAllah vardırsu an farklı duygular içerisindeyim direkt buraya koştum eşime de söylemedim cunku bat a 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı onu da heveslendirip üzmek istemiyorum
İnsAllah vardır canımBen kendi tecrubemi soyleyeyim 3 defa kullandim bu testi hamile olmadigim halde silik pozitif cikardi gittim kan verdim negatif cikti o yuzden sen yine sabahta yap rengi daha koyu cikacaktir bebis varsa sonra mutlaka kan vermeye gidersin zaten insallah bana oyle denk gelmistir senin beybi vardir
Kızlar merhaba bat a 2 gün kaldı az önce kaset test yaptım ben sanki silik ikinci çizgi görüyorum sizin yorumlarınıza ihtiyacım var fotoyu ekliyorum su an yazarken ellerim titriyor ağlıyorum eşim içerde oturuyor ne yapacağımı bilemedim hala lavabodayim lütfen yorumlayın
Yarın sabah yap kuzum garanti olsun hemen sonrasında sa kan verir eşinle kutlarsınKızlar merhaba bat a 2 gün kaldı az önce kaset test yaptım ben sanki silik ikinci çizgi görüyorum sizin yorumlarınıza ihtiyacım var fotoyu ekliyorum su an yazarken ellerim titriyor ağlıyorum eşim içerde oturuyor ne yapacağımı bilemedim hala lavabodayim lütfen yorumlayın
Adetin geçtikten sonra mi yapmistin testleri yoksa öncesinde mi?? Benim bata 2 gün kaldiİnsAllah vardır canım
Elimde yine aynı marka test var canım onunla yarın sabah tekrar test yapacağım bakalım eğer çıkarsa kan vermeye gideceğim insAllah vardırEvey ben de gördüm. Ama sabah mutlaka yenisini yapın, koyulasma var mı onu kontrol edin
Ay insAllah ikinci evlilik yıl dönümümüzde hem deYarın s
Yarın sabah yap kuzum garanti olsun hemen sonrasında sa kan verir eşinle kutlarsın
Soru bana sanirimAdetin geçtikten sonra mi yapmistin testleri yoksa öncesinde mi?? Benim bata 2 gün kaldi
Markayi şimdi araştırdım ama pek iyi bir yorum yokSoru bana sanirimbata 6 gun kala yaptim silikti 2 gun kala yaptim yine silikti bi suphelendim kimyasal mi acaba dedim kan verdim 0.2 mi ne cikmisti
Evet malesef o yuzden test alirken hep soruyorum bebe time ise uzak duruyorumMarkayi şimdi araştırdım ama pek iyi bir yorum yokHayırlısı olsun ne diyim