Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
görünedebilir görünmeyedebilir. bence birşey demek zor. tam araf zamanları.

görünedebilir görünmeyedebilir. bence birşey demek zor. tam araf zamanları.
En iyisi önce evde deneyip çıkmazsa kan testi yaptırmak değil mi... Çünkü idrarda çıkmadı diye boş verirsem ve varsa ilaca vaktinde başlayamam bu sefer..

İnşallah çıkar da arafta bırakmaz bizi

Pco var mıydı sen de kuzu?
femaraya neden başladın? Hala yumurtalar görünüyorsa henüz çatlama olmamıştır
Hafif pco var evet. Yani artık 8 aydır olmayınca bi telaş doktora koştum, o da yumurtlama takibi yapalım dedi femarayla

1 yumurta demedi canım, en büyüğü 11 mm o da şuan işimize yaramaz şuan dedi. Ben belki çatlamıştır dedim, hayır şuan çatlama görünmüyor. Henüz yumurtlama olmamış dedi. 10 ve 11 i değerlendirmiştim yine de En azından riske atmamış oldum. Zaten 14 ünde gittiğimde gelişmemişse demek ki o yumurtlamaydı

Her ay doktor kontrolünde ilerliyoruz, doğru zamanda da değerlendiriyoruz ama olmayınca olmuyor işte napalım.. En doğru zaman ne zamansa sağlıkla hayırlısıyla gelsin minnoşlar

Gebe kalanlar, regl yaklaşırken akıntı durumları nasıldı, ya da akıntınız oluyor muyduu?

Yarin adet olmam lazim 6 gun oncesinden itibaren test yapmaya basladim hepsinde ortalama 1 saat sonra kuruma cizgisi cikti 6 testin 6sinda da saka mi

Yarin adet olmam lazim 6 gun oncesinden itibaren test yapmaya basladim hepsinde ortalama 1 saat sonra kuruma cizgisi cikti 6 testin 6sinda da saka mi
Normalde üst üste bu kadar olmaz ama , acaba gebelik var mı emin olamıyor insan, inşallahta varrdırr :)

14 gunundeyim doktor 21 mm sağda bir yumurta var dedi hemen çatlatma iğnesi yapildim birde duphaston verdi testi 10 gün sonra mi yapmalıyım 10 gün sonra iğne etkisi geçebilir dedi ama tecrübeli arkadaşlar vardır kaçıncı gün test yapılmalı

Normalde üst üste bu kadar olmaz ama , acaba gebelik var mı emin olamıyor insan, inşallahta varrdırr :)
Yani bende anlamia degilim eger buda gol degilse testlere para harcamayi birakiyorum onun yerine ust bas alirim kendime Insallaaaah umarim sende de

Yani bende anlamia degilim eger buda gol degilse testlere para harcamayi birakiyorum onun yerine ust bas alirim kendime Insallaaaah umarim sende de
Bende dün yaptım, pikten sonraki 9. gün oluyor. Negatifti, kuruma çizgilieri beni hayattan soğuttuğu için yapıp 5 dk sonra atıyorum hafif kasık ağrılarım filan var gibi, bu akşam kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorum, beklenen regl pazartesi ama bekleyemiyorum

belirtileriniz varsa yapablrsnz. ama insan üzülmekten çok korkuyor

Aslinda pek bisey kalmamis ki verebilirsin bence belki 100ler 200ler cikmaz ama 10 ustu cikar gibime geliyo 3 gun kalmis

Bence görünür canım ben tahminime göre yumurtlamadan 9 gün sonra hem erken gebelik testinde hem normal testte yakaladım pozitifi hem de çok düşük bir değerde yakaladım kan verdiğimde 17 ydi değer

Valla eğer öyleyse doktorun söylediği de doğru çıkıyor. Sol kasığımda çok sızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…