- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
görünedebilir görünmeyedebilir. bence birşey demek zor. tam araf zamanları.Merhaba , daha önce 12. Günümde yumjrta takibine gideceğimi söylemiştim. Dün gittim 14mm bir yumurtam gelişmişti. Doktorum 4-5 güne çatlayacağını söyledi, ben de takip ediyorum testle zaten. Önceden 6 haftalık bir düşüğüm ve geçen ay kimyasal gebeliğim olduğundan luteal faz defekti ve progesteron eksikliğinden şüphelendi doktorum. Şimdi 17. Gün günde 3 tane 100mg progestana başlayacağım. 10. Gün ilacın bitince test yap pozitifse gel ilaca devam edeceğiz dedi. Sizce yumurtlamadan 10 gün sonra idrarda gözükür mü?
En iyisi önce evde deneyip çıkmazsa kan testi yaptırmak değil mi... Çünkü idrarda çıkmadı diye boş verirsem ve varsa ilaca vaktinde başlayamam bu sefer..görünedebilir görünmeyedebilir. bence birşey demek zor. tam araf zamanları.
En altta 10.testi gördün mü? O yumurtlama gibiydiSelam cnm..Yumurtlama olmamış cnm ama az kalmış yumurtlama olması için T çizgisinin C çizgisinden daha koyu olması gerek(bordo gibi)hele birde pko varsa daha koyu olur
Hafif pco var evet. Yani artık 8 aydır olmayınca bi telaş doktora koştum, o da yumurtlama takibi yapalım dedi femaraylaPco var mıydı sen de kuzu?
femaraya neden başladın? Hala yumurtalar görünüyorsa henüz çatlama olmamıştır
1 yumurta demedi canım, en büyüğü 11 mm o da şuan işimize yaramaz şuan dedi. Ben belki çatlamıştır dedim, hayır şuan çatlama görünmüyor. Henüz yumurtlama olmamış dedi. 10 ve 11 i değerlendirmiştim yine de En azından riske atmamış oldum. Zaten 14 ünde gittiğimde gelişmemişse demek ki o yumurtlamaydıKuzu hormonların iyi çıkmıştı. Sende görünen 1 yumurta olamaz.. Bence yumurtalardan biri gelişti ve çatladı diğerleri geride olduğu için daha gelişmedi.. Doktor sana nasıl 1 yumurta görüyorum sadexe diyebilir ki.. Bir de yumurta çatlayınca rahim içşnde ya parçalar ya da beyaz sıvı oluşuyormuş doktorlarda bunu görebiliyor.. buna dair yorum yaptı mı? amh 1 in altında olanlarda 1 yumurta görünüyor anca.. Bence başka doktora görün…
Her ay doktor kontrolünde ilerliyoruz, doğru zamanda da değerlendiriyoruz ama olmayınca olmuyor işte napalım.. En doğru zaman ne zamansa sağlıkla hayırlısıyla gelsin minnoşlarya ben kuruyum aslında şu an. bence herkesin vücudu farklı tepki veriyor. ben farklı giden birşeyler olduğunu düşünmüştüm sadece. normalde her ay olandan farklı. ya aslında tek ilişkide mucize falan değil doğru gündeki ilişki bir aya bedel
Gördüm cnm ama değil bir kaç güne büyür ama çok yaklaşmış sen yinede bugünleri boş geçme değerlendirEn altta 10.testi gördün mü? O yumurtlama gibiydi
Normalde üst üste bu kadar olmaz ama , acaba gebelik var mı emin olamıyor insan, inşallahta varrdırr :)Yarin adet olmam lazim 6 gun oncesinden itibaren test yapmaya basladim hepsinde ortalama 1 saat sonra kuruma cizgisi cikti 6 testin 6sinda da saka mi
Yani bende anlamia degilim eger buda gol degilse testlere para harcamayi birakiyorum onun yerine ust bas alirim kendimeNormalde üst üste bu kadar olmaz ama , acaba gebelik var mı emin olamıyor insan, inşallahta varrdırr :)
Bende dün yaptım, pikten sonraki 9. gün oluyor. Negatifti, kuruma çizgilieri beni hayattan soğuttuğu için yapıp 5 dk sonra atıyorumYani bende anlamia degilim eger buda gol degilse testlere para harcamayi birakiyorum onun yerine ust bas alirim kendimeInsallaaaah umarim sende de
belirtileriniz varsa yapablrsnz. ama insan üzülmekten çok korkuyorBende dün yaptım, pikten sonraki 9. gün oluyor. Negatifti, kuruma çizgilieri beni hayattan soğuttuğu için yapıp 5 dk sonra atıyorumhafif kasık ağrılarım filan var gibi, bu akşam kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorum, beklenen regl pazartesi ama bekleyemiyorum
Aslinda pek bisey kalmamis ki verebilirsin bence belki 100ler 200ler cikmaz ama 10 ustu cikar gibime geliyo 3 gun kalmisBende dün yaptım, pikten sonraki 9. gün oluyor. Negatifti, kuruma çizgilieri beni hayattan soğuttuğu için yapıp 5 dk sonra atıyorumhafif kasık ağrılarım filan var gibi, bu akşam kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorum, beklenen regl pazartesi ama bekleyemiyorum
Bence görünür canım ben tahminime göre yumurtlamadan 9 gün sonra hem erken gebelik testinde hem normal testte yakaladım pozitifi hem de çok düşük bir değerde yakaladım kan verdiğimde 17 ydi değerMerhaba , daha önce 12. Günümde yumjrta takibine gideceğimi söylemiştim. Dün gittim 14mm bir yumurtam gelişmişti. Doktorum 4-5 güne çatlayacağını söyledi, ben de takip ediyorum testle zaten. Önceden 6 haftalık bir düşüğüm ve geçen ay kimyasal gebeliğim olduğundan luteal faz defekti ve progesteron eksikliğinden şüphelendi doktorum. Şimdi 17. Gün günde 3 tane 100mg progestana başlayacağım. 10. Gün ilacın bitince test yap pozitifse gel ilaca devam edeceğiz dedi. Sizce yumurtlamadan 10 gün sonra idrarda gözükür mü?
zaten beni durduran o sadeceebelirtileriniz varsa yapablrsnz. ama insan üzülmekten çok korkuyor
olmazsa iş çıkışı gidip yaptırayım ya, ne kaybedicemAslinda pek bisey kalmamis ki verebilirsin bence belki 100ler 200ler cikmaz ama 10 ustu cikar gibime geliyo 3 gun kalmis
Çok sağolun inşallah ben de görebilirim sağlıkla güzel haberler alırız sırayla❤Bence görünür canım ben tahminime göre yumurtlamadan 9 gün sonra hem erken gebelik testinde hem normal testte yakaladım pozitifi hem de çok düşük bir değerde yakaladım kan verdiğimde 17 ydi değer
Valla eğer öyleyse doktorun söylediği de doğru çıkıyor. Sol kasığımda çok sızlıyorGördüm cnm ama değil bir kaç güne büyür ama çok yaklaşmış sen yinede bugünleri boş geçme değerlendiren önemlisi çatladığı günü değerlendirmek garanti olsun boş geçirme günleri