Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet malesef o yuzden test alirken hep soruyorum bebe time ise uzak duruyorum ama hic modunu dusurme simdi yanlis oldugu ne malum sen sabah yap koyulasma varsa kan verirsin ki var gibime geliyo benim
Bilgim yoktu canım bilseydim başka bir test alırdım sabah ikinci testi yapicam sabredebilirsem belki gece bile yapabilirim

3hafta önce ikinci doz aşımı oldum gebelik için beklemek gerekiyormu sizin düşünceniz nedir

Valla çok fena sızlıyor sol kasığım. Laboquick kullanıyorum bu ay canım

3hafta önce ikinci doz aşımı oldum gebelik için beklemek gerekiyormu sizin düşünceniz nedir
Kimisi gerek yok kimiside o ayi atlayin diyo ama biz gerek gormedik acikcasi yeni oldum bende ikinci dozu 0 yan etki klasik asi sonrasi 1 gun kol agrisi oldu o kadar hic covid olmadim da pcr bile yaptirmadim bu zamana kadar yanindan gecmedim yani ona ragmen bi yan etki gormedim

15 eylül Bat
39 yaş
3. Ay

Ay insAllah ikinci evlilik yıl dönümümüzde hem de ne güzel bir kutlama olur Allah’ım nasip etsin
Canım çizgi gözüküyor inş güzel haberler alırısın tatlım bende bugün silik çizgi gördüm ama eşime söylemedim ayın 20’si ikinci evlilik yıl dönümümüz süpriz yapıcam dayanabilirsem

Ahhh çok sevindim çift çizgiyi gören arkadaşlara benim regl ağrıları başladı. Bu ay da olmadı

Tebrik ederim canım bizim de evlilik yıl dönümümüz 15 Eylül :) eğer doğruysa ben de sürpriz yapmayı düşünüyorum bakalım nasip.. kan verdiniz mi peki siz

Kızlar su testin güzelliğine bakın bu arada hamile değilim bugün catlatma iğnemi oldum sırf şu görüntü için yaptım test inşallah bu görüntu hepimiz de gerçek olur

İnşAllah bu ay görürsün aynısını silik çizgi olsa da olur güzel sonuçlar alman dileğiyle

Erken test yapacakmısın benim bu ay erken test yapasım var daa sonra hep paralar boşuna gidiyo
ay biktim onada para vermekten konusu gecmisti bi arkadasla ozona tuza limona yapasim var ama onlarda net bi sonuc vermiyor ki en iyisi adet bekleyim diyorum araftayim

Hayırlı olsuun pozitifsin kesinlikle kqn takibine başla derim

Kızlar bugünki testim (12.test) böyle,
doktorun dediğine göre boyutu 11 mm ve henüz yumurtlama olmamış. Salı günü tekrar gidicem ama çok üzüldüm. Ben 10.test yumurtlama sanıyordum ama hayır henüz yumurtlama olmamış dedi. İyice stres oldum ha

Eklentiler

• 20210910_225656.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 74
  • 20210910_230011.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…