Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 12 Ağustos regl oldum 16-17 si bitti. 26 sında başladım yumurtlama testlerine. adetlerim çok düzensiz bazen 30 gün bazen 2 ay sürüyor. Sizce yumurtlamayı kaçırmış olabilir miyim arada bi 5 günlük yapamadığım dönem oldu. Yoksa 26 sı pik mi tabi testler beklediği için biraz silikleşti yorum yapar mısınız lütfen

Eklentiler

• ECB2F121-1EDF-4BE5-8167-BE709C57D645.jpeg
    128,7 KB · Görüntüleme: 53
ay biktim onada para vermekten konusu gecmisti bi arkadasla ozona tuza limona yapasim var ama onlarda net bi sonuc vermiyor ki en iyisi adet bekleyim diyorum araftayim
Ben bi kaç aydır yapmıyorun test bu ay bi heves ettim yine tuz limonda köpürmez bende öyle bi şans

Tebrik ederim canım bizim de evlilik yıl dönümümüz 15 Eylül :) eğer doğruysa ben de sürpriz yapmayı düşünüyorum bakalım nasip.. kan verdiniz mi peki siz
Yok cnm bat 15 eylül bir gün sonra gidip vermeyi düşünüyorum,daha emin bile olamıyorum netten test siparişi verdim öyle takip edicem inş vardır çok amin

Bende ilacı 4 gün kullanmaya başlamıştım ovulasyon testi de yapmaya devam ettim 7 gün benimkide pik oldu ama bende aslında yumurtlamamistim canm normal galiba bu anlamadım bende 10 günde 11 mm benimde 14 gün 21 oldu

Tecrübeli değilim ben de ilk defa çatlatma iğnesi yaptırdım bu ay. 14 gün sonra net sonuç verir yalancı pozitif çıkar diye okudum test için. Ama 8. Günde falan her gün hcg yapıp etkinin kaybolmasını sonra tekrar hcg artışını takip edenler oluyormuş.. Benim de 18 mm yumurtam vardı o gün yaptık iğneyi. Aynı şekilde bana da duphaston verdi doktor inşallah vesile olur.

Canım ilacın etkisiyle test yanılıyor olabilir. Femera, klomen tarzı ilaçlar yumurta destekliyor evet ama birden fazla geliştiği için biraz geç gelişiyor. Mesela ben noroamde 12. Gün yumurtlarım ama klomen kullandığım aylar hep 15,16. Günler olgunluğa erişti ve iğne oldum. O yüzden can sıkacak bir şey yok

Bende sordum bikac defa doktoruma etkisi ne zaman biter diye 10 gün sonra biter dedi çok sabirsjzim herhalde 9 gün test yapmaya baslar bakarım etkisi geçecek mi stok yaptım yeni yeni alt karinda ağrı başladı 12 saat oldu vurulali inşallah pozitifleri görürüz bu ay

Ben de dün gündüz 3 gibi olmuştum. Dün ve bugün kasık sancılarım var. Bu gece 3 gibi denk geliyor ilişki saati onu bekliyorum sen nasıl değerlendireceksin? Ben iğne gecesi yani dün, bu gece ve yarın öğlen gibi değerlendireceğim. Bu gece çatlarsa 12 saat kadar canlı kalıyorya yumurta.

İğnenin 11.günü etkisimi acaba hala iğnenin ilişki üzerinden 10 gün geçti tek ilişki oldu
Canım çizgiyi net görüyorum. Bende 8.gün böyle çizgi çıktı. 9. Ya da 10.Gün erken gebelik testinde bişey çıkmadı (tam hatırlamıyorum) ertesi gün çok çok silik çizgi çıktı sonra da hep negatif ve adet oldum. Sabah ilk idrarla mı yaptın? Yoksa şimdi mi o da önemli. Yarını bekle canım herkeste aynı etkiyi belli etmeyebilir. Yarın ilk idrarla yap aynı çıkarsa güzel bişey olabilir

Yok cnm bat 15 eylül bir gün sonra gidip vermeyi düşünüyorum,daha emin bile olamıyorum netten test siparişi verdim öyle takip edicem inş vardır çok amin
İnsAllah canım ben de bilmeden kötü bir markanin testini almışım çok fazla olumsuz yorum var o yüzden sevinemiyorum hayırlısı olsun

İnsAllah canım ben de bilmeden kötü bir markanin testini almışım çok fazla olumsuz yorum var o yüzden sevinemiyorum hayırlısı olsun
Canım predictor early en iyisi biraz pahalı ama çok olumlu yorum var bende ondan yaptım silik çizgi çıktı ama 2 senedir yalancı pozitifler gördüğüm için güvenemiyorum,yine aynı markadan 2 adet sipariş verdim öbür gün tekrar test yapıcam koyulaşma varsa artık emin olurum inş sende güzel sonuçlar alırsın içimdeki his gebesin diyor hayırlısı olsun

Ben bi kaç aydır yapmıyorun test bu ay bi heves ettim yine tuz limonda köpürmez bende öyle bi şans
yok kiz her idrarda kopuruyor emin ol bugun yaptim kopurdu bana acil bide hamile olmasi imkansiz bi idrar lazim dedim kiziminkini aldim oda kopurdu yani hala bi ihtimal diyorum akillansana be kadin iste hepsinde kopuruyor neyin israri bu

Yarın testi tekrarlicam canım hakkımızda hayırlısı olsun insAllah hayırlı güzel net haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…