Aminn canımÇok sağolun inşallah ben de görebilirim sağlıkla güzel haberler alırız sırayla❤
Doktoruna güven bence iyi biriyse, riske atmadan ilişki yap derim benHafif pco var evet. Yani artık 8 aydır olmayınca bi telaş doktora koştum, o da yumurtlama takibi yapalım dedi femarayla
Yani negatif gormek testtede uzucu kanda da o yuzden pek bi farki yok aslinda yoksada ekim bizi bekler napalimolmazsa iş çıkışı gidip yaptırayım ya, ne kaybedicem
AAA hnagi testler bunlar. Sana bir şey söylim mi benim de normalde döngünün 15/1 arası yumurtlama oluyor bu testlere göre konuşuyorum. Ama mesela 22/22. günlerde de bata 12/13 gün kala böyle kasık ağrısı çekiyorum. Acaba bendede mi aynı durum söz konusu. Yumurtluyor görünüyoruz ama o tarihte yumurtlamıyoruz. Bir kaç gün sonrası yumurtluyorum. benim dün müthiş bir kasık ağrım oldu 3 kere vurdu bugün azaldı mesela. Dünde salak gibi değerlendirmedim yumurtlama haftası geçti nasıl olsa rahat davrandım. Bugün bari bir değerlendirme yapayım.Selam kızlar! Femarada sonra bugün yani döngümün 12.günü doktor kontrole çağırmıştı, gittim. Yumurta beklediğim gibi gelişmemiş 11mm olmuş, oyüzden 14 Eylül Salı günü yani döngümün 16.günü tekrar çağırdı. 20 mm olmalı dedi. Fakat ben döngümün 10.günü testte Yumurtlama gördüm, doktora söyledim. Belki çatlamıştır diye, hayır yumurtlama olmamış dedi. Şaştım kaldım, test mi yanlış doktor mu anlamadı bilemiyorum. Üzgünüm10.gün testim böyleydi
Öyle yapacak bişey yok, nasipse oluyor bi şekilde, olanları görüyoruz, ama nasipte değilse napsak boş :) ben akşam yaparım testi sonucuda yazarım, artık varsa çıkar bencedeYani negatif gormek testtede uzucu kanda da o yuzden pek bi farki yok aslinda yoksada ekim bizi bekler napaliminsallah vardir o ayri
Bence çok az kalmış, günde bi tane yapıyosan, sabah akşam 2 tane yap, kaçırma ihtimalin olmasın,Selam kızlar ilk defa strip test yapıyorum yumurtlama varmı acaba
Günde 1 tane yapıyorum 5 dk sonra daha koyu oldu testim akşam bidaha yaparım olmadi canimBence çok az kalmış, günde bi tane yapıyosan, sabah akşam 2 tane yap, kaçırma ihtimalin olmasın,
bakalim hayirlisi canim zaten benim 2 cocuktada oldu 2 3 ay denemede ya 3 gun ya 1 hafta arada sapitiyordu ... gecen ay beklenmedik erken regl oldum bu ayda ya erken ya gec bekliyorum en sonundada tutuyor zaten bakalim bunda ne olucak ...gecikmiyor canım ben ilk dozuu olduğumda yine günümde adet olmuştum. İkinci dozumu geçen ay adetin 2 . gününde gittim oldum . Bakalım okuduğuma göre adet öncesi sedromlar 10 gün öncesinden başlayabiliyormuş. Bu ağrılar ona işaret b ence
Ama bugünü de sonraki günleri de değerlendir yine de ne olur ne olmazGünde 1 tane yapıyorum 5 dk sonra daha koyu oldu testim akşam bidaha yaparım olmadi canim
SelamlarSelam kızlar ilk defa strip test yapıyorum yumurtlama varmı acaba
Evet çok güzel bir yumurta galibaKızlar merhabaa çalışmalara tam gaz devam ediyorum sizce pik mi
Ay hadi inşallah valla adet bitiminden beri değerlendiriyoruz bir gün sabah diğer gün gece şeklinde bugün öğleye doğru degerlendirdik inşallah kapıda bekliyordur bebislerEvet çok güzel bir yumurta galiba
Bugün 11. Günüm testte bugün başladım 2 gündür yogun akintim vardi test yapamadım fırsat bulup hep yanlışlıkla şu içiyordum canimSelamlar
Çok yaklaşmış sanırım yarın pik olur kaçıncı döngü günü?
Pik pik tam gaz devamKızlar merhabaa çalışmalara tam gaz devam ediyorum sizce pik mi
Aslında çalışmıyor olsak en mantklısı bi sabah bi akşam değerlendirmekAy hadi inşallah valla adet bitiminden beri değerlendiriyoruz bir gün sabah diğer gün gece şeklinde bugün öğleye doğru degerlendirdik inşallah kapıda bekliyordur bebisler
benimde son 6 gun pek bi belirti yok beklemedeyim degerlendirdik biz ama bakalim benimde umudum yuzde 1 ihtimalGünaydın kızlarrrrr bata son 6sıfır belirti düzgün değerlendirilmeyen yumurtlama ama yinede ya tutarsa hesabı bi umut işte
bugün bat günü olanlardan güzel haberler bekliyorummmm
eger zaten silik goruyosan kesin vardir gebelik cocuklarimda adet sonrasi bile silik cizgiyle ogrendim o idrara gec yansimasiyla oluyor yani gec dollenme bi kan tahlili ver sen hayirli olsunYani bende anlamia degilim eger buda gol degilse testlere para harcamayi birakiyorum onun yerine ust bas alirim kendimeInsallaaaah umarim sende de