Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AAA hnagi testler bunlar. Sana bir şey söylim mi benim de normalde döngünün 15/1 arası yumurtlama oluyor bu testlere göre konuşuyorum. Ama mesela 22/22. günlerde de bata 12/13 gün kala böyle kasık ağrısı çekiyorum. Acaba bendede mi aynı durum söz konusu. Yumurtluyor görünüyoruz ama o tarihte yumurtlamıyoruz. Bir kaç gün sonrası yumurtluyorum. benim dün müthiş bir kasık ağrım oldu 3 kere vurdu bugün azaldı mesela. Dünde salak gibi değerlendirmedim yumurtlama haftası geçti nasıl olsa rahat davrandım. Bugün bari bir değerlendirme yapayım.

Yani negatif gormek testtede uzucu kanda da o yuzden pek bi farki yok aslinda yoksada ekim bizi bekler napalim insallah vardir o ayri
Öyle yapacak bişey yok, nasipse oluyor bi şekilde, olanları görüyoruz, ama nasipte değilse napsak boş :) ben akşam yaparım testi sonucuda yazarım, artık varsa çıkar bencede

Selam kızlar ilk defa strip test yapıyorum yumurtlama varmı acaba

Eklentiler

• 20210910_153539.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 36
bakalim hayirlisi canim zaten benim 2 cocuktada oldu 2 3 ay denemede ya 3 gun ya 1 hafta arada sapitiyordu ... gecen ay beklenmedik erken regl oldum bu ayda ya erken ya gec bekliyorum en sonundada tutuyor zaten bakalim bunda ne olucak ...

Kızlar merhabaa çalışmalara tam gaz devam ediyorum sizce pik mi

Eklentiler

• P_20210910_171153.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 50
Merhabalar kizlar son 2 gundur ortalikta dolaşan ishal salginina tutulduk ailecenek şükür atlattik. Bat a cok var ama bugun ilk kez bulantı belirtisi hissettim ilk hamileligimde ilk haftalarda hissettiğim gibi bir histi. Kaset test yapma fikri cik aklimdan

Günaydın kızlarrrrr bata son 6 sıfır belirti düzgün değerlendirilmeyen yumurtlama ama yinede ya tutarsa hesabı bi umut işte

bugün bat günü olanlardan güzel haberler bekliyorummmm
benimde son 6 gun pek bi belirti yok beklemedeyim degerlendirdik biz ama bakalim benimde umudum yuzde 1 ihtimal

Yani bende anlamia degilim eger buda gol degilse testlere para harcamayi birakiyorum onun yerine ust bas alirim kendime Insallaaaah umarim sende de
eger zaten silik goruyosan kesin vardir gebelik cocuklarimda adet sonrasi bile silik cizgiyle ogrendim o idrara gec yansimasiyla oluyor yani gec dollenme bi kan tahlili ver sen hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…