- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 33
Aminn inşallh cnm..ben hemen sevinmiyorum 2 gün sonra da daha koyu bir çizgi görürsem sevinicem inşÖyleyse çok güzel, tebrikler :) darısı bizlere inşallahhhh
grubun adını bata beş kala olarak değiştireceğimKızlarrrrrrrrrrrr günaydın şoktayım
Bu aralar herkes erkenden güzel haberler almaya başladı bende size size uydum bata 5 kala erken gebelik testi yaptım
Sağol cnm inş vardırgrubun adını bata beş kala olarak değiştireceğimhadi hayırlısı olsun bi kan verin.
hayırlı olsun canım rabbim sağ salim eline almayı nasip etsin inşallah kullandığın testin markası ne acabaSağol cnm inş vardırBuradaki gebelerin hepsi erken öğrendi galiba sabırsız milletiz çünkü
Sağolun o kadar çok bekledim ki hayırlı olur inşhayırlı olsun canım rabbim sağ salim eline almayı nasip etsin inşallah kullandığın testin markası ne acaba
İnşallah görürsün, ben de dün sabah kaset test tapmıştım çıkmadı, 30 ağustos pik günümdü, 13 ü beklenen regl bakalım bugün gidip kanda baktırsam mı diye şeytanlar dürtüyorAminn inşallh cnm..ben hemen sevinmiyorum 2 gün sonra da daha koyu bir çizgi görürsem sevinicem inş
Bencede idrar testinde görmeden kan verme cnm sonra insan üzülüyor beklemek zor evet ama yapacak bişey yokİnşallah görürsün, ben de dün sabah kaset test tapmıştım çıkmadı, 30 ağustos pik günümdü, 13 ü beklenen regl bakalım bugün gidip kanda baktırsam mı diye şeytanlar dürtüyor
Acaba 2 yumurta vardı da biri çatladı mı? Sıvıdan anlıyorlar galiba çatladığını? Ebru Ceylan’a böyle yazılar geliyor doktor yumurtlama yok ama ben testte gördüm nasıl oluyor diye. Gebelik haberi de oluyor inşallah senin de öyledirSelam kızlar! Femarada sonra bugün yani döngümün 12.günü doktor kontrole çağırmıştı, gittim. Yumurta beklediğim gibi gelişmemiş 11mm olmuş, oyüzden 14 Eylül Salı günü yani döngümün 16.günü tekrar çağırdı. 20 mm olmalı dedi. Fakat ben döngümün 10.günü testte Yumurtlama gördüm, doktora söyledim. Belki çatlamıştır diye, hayır yumurtlama olmamış dedi. Şaştım kaldım, test mi yanlış doktor mu anlamadı bilemiyorum. Üzgünüm10.gün testim böyleydi
Selam cnm..Yumurtlama olmamış cnm ama az kalmış yumurtlama olması için T çizgisinin C çizgisinden daha koyu olması gerek(bordo gibi)hele birde pko varsa daha koyu olurSelam kızlar! Femarada sonra bugün yani döngümün 12.günü doktor kontrole çağırmıştı, gittim. Yumurta beklediğim gibi gelişmemiş 11mm olmuş, oyüzden 14 Eylül Salı günü yani döngümün 16.günü tekrar çağırdı. 20 mm olmalı dedi. Fakat ben döngümün 10.günü testte Yumurtlama gördüm, doktora söyledim. Belki çatlamıştır diye, hayır yumurtlama olmamış dedi. Şaştım kaldım, test mi yanlış doktor mu anlamadı bilemiyorum. Üzgünüm10.gün testim böyleydi
3 gün var adete, pazartesi günü olması lazım, olacağı varsa tek ilişkide de mümkün, 1 ayda 1 kere korunmasız ilişki yaşayıp hamile kalanları biliyorum :) benim bi de şöyle bir durumum var, bu ay yumurtlama günüm 1 hafta gecikti, antibiyotik filan kullandım, dişim apse yapmıştı sanırım ondan kaynaklı oldu bu gecikme normalde 6 sıydı regl günüm, ben yumurtlama 1 hafta gecikince reglde otomatik olarak gecikecek diye 13 ü diyorumAynı benimde şişkinliğim var ama ben sanki her an adet olcakmışım gibi hissediyorum bugün. Gerçi tek ilişki oldu yumurtlama gününde, bizim daha planlarımızda yoktu. Nisan ayında da ilk denemede olmuştu. O yüzden acaba diyorumadetinize kaç gün kaldı
Hadi güzel haberi verriz inşallah3 gün var adete, pazartesi günü olması lazım, olacağı varsa tek ilişkide de mümkün, 1 ayda 1 kere korunmasız ilişki yaşayıp hamile kalanları biliyorum :) benim bi de şöyle bir durumum var, bu ay yumurtlama günüm 1 hafta gecikti, antibiyotik filan kullandım, dişim apse yapmıştı sanırım ondan kaynaklı oldu bu gecikme normalde 6 sıydı regl günüm, ben yumurtlama 1 hafta gecikince reglde otomatik olarak gecikecek diye 13 ü diyorum
İnşallah vardır canm geçen aylarda. Bende de böyle çıktı ama adet olmuştum malesef yarın yine tekrarla bnece umarım vardırAhh ahhh keşke inanabilsem 2 senedir yapmadığım test kalmadı yalancı pozitif görmüşlüğüm de var o yüzden 2 gün sonra tekrar kaset test yapıcam
Dualarım seninleKızlar kontrole gidecem çok heyecan yaptım ovulasyon testi yumurtlama görünüyor umarım yumurta gelişmistir bugün catlatma iğnesini verir büyük ihtimal bana da dua edin lütfen
Pco var mıydı sen de kuzu?Selam kızlar! Femarada sonra bugün yani döngümün 12.günü doktor kontrole çağırmıştı, gittim. Yumurta beklediğim gibi gelişmemiş 11mm olmuş, oyüzden 14 Eylül Salı günü yani döngümün 16.günü tekrar çağırdı. 20 mm olmalı dedi. Fakat ben döngümün 10.günü testte Yumurtlama gördüm, doktora söyledim. Belki çatlamıştır diye, hayır yumurtlama olmamış dedi. Şaştım kaldım, test mi yanlış doktor mu anlamadı bilemiyorum. Üzgünüm10.gün testim böyleydi
ya bir gebenin günlüğünde paylaşıyorlar doktor yumurta yok dedi testte çıktı diye. değerlendirin diyor ordaki kadın. olmasa testte çıkmaz diyor.Selam kızlar! Femarada sonra bugün yani döngümün 12.günü doktor kontrole çağırmıştı, gittim. Yumurta beklediğim gibi gelişmemiş 11mm olmuş, oyüzden 14 Eylül Salı günü yani döngümün 16.günü tekrar çağırdı. 20 mm olmalı dedi. Fakat ben döngümün 10.günü testte Yumurtlama gördüm, doktora söyledim. Belki çatlamıştır diye, hayır yumurtlama olmamış dedi. Şaştım kaldım, test mi yanlış doktor mu anlamadı bilemiyorum. Üzgünüm10.gün testim böyleydi
Kuzu hormonların iyi çıkmıştı. Sende görünen 1 yumurta olamaz.. Bence yumurtalardan biri gelişti ve çatladı diğerleri geride olduğu için daha gelişmedi.. Doktor sana nasıl 1 yumurta görüyorum sadexe diyebilir ki.. Bir de yumurta çatlayınca rahim içşnde ya parçalar ya da beyaz sıvı oluşuyormuş doktorlarda bunu görebiliyor.. buna dair yorum yaptı mı? amh 1 in altında olanlarda 1 yumurta görünüyor anca.. Bence başka doktora görün…Selam kızlar! Femarada sonra bugün yani döngümün 12.günü doktor kontrole çağırmıştı, gittim. Yumurta beklediğim gibi gelişmemiş 11mm olmuş, oyüzden 14 Eylül Salı günü yani döngümün 16.günü tekrar çağırdı. 20 mm olmalı dedi. Fakat ben döngümün 10.günü testte Yumurtlama gördüm, doktora söyledim. Belki çatlamıştır diye, hayır yumurtlama olmamış dedi. Şaştım kaldım, test mi yanlış doktor mu anlamadı bilemiyorum. Üzgünüm10.gün testim böyleydi