Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 29 u pikti bat 12 Eylül :) sizinle yakınmışız

Merhabalar benimde 12 eylül günüm belirtiniz varmı acaba hamileliğe dair Y Yesim1509
Sağ kasigimda agri var ama hafif bir de karnımda adet agrisi gibi agrilar oluyor hatta bu adetime son bir hafta kala başladı onun dışında belirtim yok.Simdi önemli kısma geleyim 6 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı yine de adet günümü bekliyorum .. sizin belirtileriniz var mi?

Bende bugün adet olcakmış gibi hissettim ama geçti o his normalde adet günümde sadece yaşarım o hissi. Göğüslerim ağrımaya başladı ve baktım yeşil damarlar çıkmış baya belirgin. İlk hamileliğimde bende 6 gün önce yapmıştım test çıkmamıştı son 2 gün kala çıkmıştı. ( fakat düşük olmuştu benim ilki) şimdi biraz yine umudum var hayırlısı olsun hepimiz için

Aminnnn Peki 6 gün kala yaptığınız test erken gebelik testi miydi yoksa normal kaset test mi

Kızlar bugün bel ağrısından kasık ağrısından akşamı zor ettim dayanamayıp kan verdim. Beta 5.11 çıktı? Bat a beş gün var. Ne dersiniz
Ben de daha önce 6 ile öğrenmiştim. Yükselecektir inşallah 2 gün sonra mutlu haberlerini bekliyoruz bat önemli değil, yumurtlamadan kaç gün sonra kan vermiş oldun yani?

Negatif çıkan test kan testi miydi evde mi yaptın?

Mide bulantısı erkenden belirti olarak başlamaz. Genelde 6-7 haftadan sonra başlar..

Kızlar bu ay kimyasal gebelik geçirdim daha adetim gelmedi ama. Kimyasaldan sonra hemen hamile kalan var mı yumurtlama takibi yapmalı mıyım sizce düzenim değişir mi kimyasaldan sonra
Aynı şekilde.. kimyasal geçirdim adetim 5 gün geçti hala gelmedi

Yooo paylaşırım eşimin morfoloji değeri %2 çıktı sayı ve hareketlilik iyiydi. Doktor ilaç vermedi. Ama ben bir sürü şey araştırıp kullandırdım bu ay bende bir sıkıntı yoktu
Tebrik ederim cnm inş daha da güzel haberler alırsın..Benimde bata 5 var(15 eylül) 2 senedir deniyoruz bende de sorun yok eşimin morfolojisi %2 bizde bu ay takviye kullandık inş sizin gibi güzel sonuçlar alırız

Negatif çıkan test kan testi miydi evde mi yaptın?

Mide bulantısı erkenden belirti olarak başlamaz. Genelde 6-7 haftadan sonra başlar..
Kan testiydi canım. Rahim duvarları kalınlaşmış diye istedi Dr ama negatif çıkmıştı Bat a 4 gün vardı. Bugün bir önceki adetimin başlangıcı üzerinden 34 gün geçti. Hafta sonu da gelmezse kırmızılar pazartesi testi tekrarlarım

Tebrik ederim cnm inş daha da güzel haberler alırsın..Benimde bata 5 var(15 eylül) 2 senedir deniyoruz bende de sorun yok eşimin morfolojisi %2 bizde bu ay takviye kullandık inş sizin gibi güzel sonuçlar alırız
İnşallah canım. Takviye şart, bir de beslenme dikkat etmek lazım sağlıklı vucut sağlıklı sperm.

Ben de daha önce 6 ile öğrenmiştim. Yükselecektir inşallah 2 gün sonra mutlu haberlerini bekliyoruz bat önemli değil, yumurtlamadan kaç gün sonra kan vermiş oldun yani?
Canım bu ay stres oluyorm diye ovulasyon yapmadım ama vucudumda hisseettiğim sat 17 ağustos çatlama 1 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…