Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlarrrrr bata son 6 🌸 sıfır belirti düzgün değerlendirilmeyen yumurtlama ama yinede ya tutarsa hesabı bi umut işte 🧐

bugün bat günü olanlardan güzel haberler bekliyorummmm 🥳

Benim de çatlama 1 eylüldü. Yumurtlamadan 10 gün sonra biraz erken o yüzden ben bakmayacağım. Hadi sevindir bizi inşallah ☺️
benim tahmini günüm ama tabi ovulasyon yapmadığım için bilemem. bazal vücut ısısı ve servikal mukusun değişimi beni yönlendirdi. ama ben bu ay azmedip 7-8 gün üst üste denedim. Allah hepimize sağlıklı yavrular versin.

reglime 8 gun kaldi.. bugun bi kasik karin bel agrisi var seffaf renktede sıkca akinti goguslerde bisey yok... gecen ay 3 gun oncesinde erken regl oldum yine mi erken gelecek acaba ...
Benim de canım dün acayip kasık ağrım oldu renglyken öyle ağrım olmaz. Ar aara vurdu bir kaç dk sürdü geçri. Bugün 12 gün var bata hafif bir şişflik hissediyorum. Benim yumurtalma haftam da geçti aslında. Yoksa yeni mi yumurtluyorum bilmiyorum ki. Bu ay ovuda yapmadım ama 15/18 . günler yumurtlarım ben hep. bugün 22. gün. Değerlendirmeyi de bıraktık 3 gündür. Devam mı etsek yoruldum valla cinsellikten soğudum desem yeridir.

benim tahmini günüm ama tabi ovulasyon yapmadığım için bilemem. bazal vücut ısısı ve servikal mukusun değişimi beni yönlendirdi. ama ben bu ay azmedip 7-8 gün üst üste denedim. Allah hepimize sağlıklı yavrular versin.
Benim geçen ay da çok akıntım olmuştu, normalden farklı. Bu ay da öyle ama umutlanmak istemiyorum, bir sürü ilaç kullanınca ondan oluyordur diyorum. Biz bu ay sadece çatlama gününü değerlendirebildik. Tek ilişkiyle mucize gibi.. İyi yapmışsın, amin hepimize sağlıkla versin inşallah 🙏

Günqydin kizlar bende adetin 5. Gunu klomene baslamistim bitti carsamba gunu adetin 13. Gunuydu bakti daha yumurta vuyumemisti bugun tekrar cagirdi 15. Gun yine buyumemis simdi pqzartesi tekrar cagirdi o gunde 18. Gun olucak sizce istenilen buyukluge gelir mi cok canim sıkıldi bide daha tam gelismemis dedigi halde buğün yarin iliski dedi kafam cok karisti boyle olan varmi aranizda

Benim de canım dün acayip kasık ağrım oldu renglyken öyle ağrım olmaz. Ar aara vurdu bir kaç dk sürdü geçri. Bugün 12 gün var bata hafif bir şişflik hissediyorum. Benim yumurtalma haftam da geçti aslında. Yoksa yeni mi yumurtluyorum bilmiyorum ki. Bu ay ovuda yapmadım ama 15/18 . günler yumurtlarım ben hep. bugün 22. gün. Değerlendirmeyi de bıraktık 3 gündür. Devam mı etsek yoruldum valla cinsellikten soğudum desem yeridir.
benimde ayin 2sindeydi yumurtlamam o zmana kadar degerlendirdim ... o gunden iste bu gune kadar agrim felan yoktu su 2 gundur ara ara sol kasik sadece bi batma agrim oluyo anlamadim ya bebek var yada regl olcam o degil bide ası olmustum gecikirse ondanda olabilir buyuk ihtimal bekleyip gorucez hayirlisi olsun hakkimizda.

benimde ayin 2sindeydi yumurtlamam o zmana kadar degerlendirdim ... o gunden iste bu gune kadar agrim felan yoktu su 2 gundur ara ara sol kasik sadece bi batma agrim oluyo anlamadim ya bebek var yada regl olcam o degil bide ası olmustum gecikirse ondanda olabilir buyuk ihtimal bekleyip gorucez hayirlisi olsun hakkimizda.
gecikmiyor canım ben ilk dozuu olduğumda yine günümde adet olmuştum. İkinci dozumu geçen ay adetin 2 . gününde gittim oldum . Bakalım okuduğuma göre adet öncesi sedromlar 10 gün öncesinden başlayabiliyormuş. Bu ağrılar ona işaret b ence

Benim karnım şişti, acayip bi şişkinlik, 4-5 günü geçti hafif hafif kasık ağrılarım var, yani regl olduğumda 1-2 gün önce ağrılarım başlar ve regl gelir normalde, bu ağrılar bana acaba mı detirtiyor
Aynı benimde şişkinliğim var ama ben sanki her an adet olcakmışım gibi hissediyorum bugün. Gerçi tek ilişki oldu yumurtlama gününde, bizim daha planlarımızda yoktu. Nisan ayında da ilk denemede olmuştu. O yüzden acaba diyorum 😕 adetinize kaç gün kaldı

Benim geçen ay da çok akıntım olmuştu, normalden farklı. Bu ay da öyle ama umutlanmak istemiyorum, bir sürü ilaç kullanınca ondan oluyordur diyorum. Biz bu ay sadece çatlama gününü değerlendirebildik. Tek ilişkiyle mucize gibi.. İyi yapmışsın, amin hepimize sağlıkla versin inşallah 🙏
ya ben kuruyum aslında şu an. bence herkesin vücudu farklı tepki veriyor. ben farklı giden birşeyler olduğunu düşünmüştüm sadece. normalde her ay olandan farklı. ya aslında tek ilişkide mucize falan değil doğru gündeki ilişki bir aya bedel :KK70:

Kızlarrrrrrrrrrrr günaydın şoktayım 😳😳😳
Bu aralar herkes erkenden güzel haberler almaya başladı bende size size uydum bata 5 kala erken gebelik testi yaptım 🙈🙈🙈

Eklentiler

• 2B448320-156F-4274-A89D-B7892E5DB413.jpeg
    2B448320-156F-4274-A89D-B7892E5DB413.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 81
Bu aralar herkes erkenden güzel haberler almaya başladı bende size size uydum bata 5 kala erken gebelik testi yaptım 🙈🙈🙈
Bu test harika ya😁 zaten garantisi de bat 5 kala sen tam olarak amacına uygun kullanmışssın💃🏼🎉 Tebrik ederim 4-5 çıkar der hadi bakalım🙂

Merhaba,

Çizgi çok belirsiz ama, hayalet modda.. Kendini çok kaptırmadan kan baktır, sonra kaptır bence, üzülüyo yoksa insan

Bu test harika ya😁 zaten garantisi de bat 5 kala sen tam olarak amacına uygun kullanmışssın💃🏼🎉 Tebrik ederim 4-5 çıkar der hadi bakalım🙂
Ahh ahhh keşke inanabilsem 2 senedir yapmadığım test kalmadı yalancı pozitif görmüşlüğüm de var o yüzden 2 gün sonra tekrar kaset test yapıcam

X