Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de çatlama 1 eylüldü. Yumurtlamadan 10 gün sonra biraz erken o yüzden ben bakmayacağım. Hadi sevindir bizi inşallahCanım bu ay stres oluyorm diye ovulasyon yapmadım ama vucudumda hisseettiğim sat 17 ağustos çatlama 1 eylül
benim tahmini günüm ama tabi ovulasyon yapmadığım için bilemem. bazal vücut ısısı ve servikal mukusun değişimi beni yönlendirdi. ama ben bu ay azmedip 7-8 gün üst üste denedim. Allah hepimize sağlıklı yavrular versin.Benim de çatlama 1 eylüldü. Yumurtlamadan 10 gün sonra biraz erken o yüzden ben bakmayacağım. Hadi sevindir bizi inşallah
Ay inşallah hayırlısıyla olsun hepimizinki :)Benim de 29 u pikti bat 12 Eylül :) sizinle yakınmışız
Benim karnım şişti, acayip bi şişkinlik, 4-5 günü geçti hafif hafif kasık ağrılarım var, yani regl olduğumda 1-2 gün önce ağrılarım başlar ve regl gelir normalde, bu ağrılar bana acaba mı detirtiyorMerhabalar benimde 12 eylül günüm belirtiniz varmı acaba hamileliğe dair @yyesimyyesim
Benim de canım dün acayip kasık ağrım oldu renglyken öyle ağrım olmaz. Ar aara vurdu bir kaç dk sürdü geçri. Bugün 12 gün var bata hafif bir şişflik hissediyorum. Benim yumurtalma haftam da geçti aslında. Yoksa yeni mi yumurtluyorum bilmiyorum ki. Bu ay ovuda yapmadım ama 15/18 . günler yumurtlarım ben hep. bugün 22. gün. Değerlendirmeyi de bıraktık 3 gündür. Devam mı etsek yoruldum valla cinsellikten soğudum desem yeridir.reglime 8 gun kaldi.. bugun bi kasik karin bel agrisi var seffaf renktede sıkca akinti goguslerde bisey yok... gecen ay 3 gun oncesinde erken regl oldum yine mi erken gelecek acaba ...
Eme benim hiç ağrım olmaz ki. Aksine yumurtlama haftamdan sonra kasık ağrım olur. Tıpkı bugün olduğu gibi. Acayip ağrm var. 12 gün var Bata da.Benim bazen öyle oluyor.. Yumurtlama şiddetli ağrıdan sonraki günlerde oluyormuş… Yumurtlamaya az kaldı
Benim 2 gün gecikmeyle dün geldi adetim. Bu aydan umutluyum inşallah. Kimyasaldan hemen sonra hamile kalan o kadar çok kiAynı şekilde.. kimyasal geçirdim adetim 5 gün geçti hala gelmedi
Benim geçen ay da çok akıntım olmuştu, normalden farklı. Bu ay da öyle ama umutlanmak istemiyorum, bir sürü ilaç kullanınca ondan oluyordur diyorum. Biz bu ay sadece çatlama gününü değerlendirebildik. Tek ilişkiyle mucize gibi.. İyi yapmışsın, amin hepimize sağlıkla versin inşallahbenim tahmini günüm ama tabi ovulasyon yapmadığım için bilemem. bazal vücut ısısı ve servikal mukusun değişimi beni yönlendirdi. ama ben bu ay azmedip 7-8 gün üst üste denedim. Allah hepimize sağlıklı yavrular versin.
benimde ayin 2sindeydi yumurtlamam o zmana kadar degerlendirdim ... o gunden iste bu gune kadar agrim felan yoktu su 2 gundur ara ara sol kasik sadece bi batma agrim oluyo anlamadim ya bebek var yada regl olcam o degil bide ası olmustum gecikirse ondanda olabilir buyuk ihtimal bekleyip gorucez hayirlisi olsun hakkimizda.Benim de canım dün acayip kasık ağrım oldu renglyken öyle ağrım olmaz. Ar aara vurdu bir kaç dk sürdü geçri. Bugün 12 gün var bata hafif bir şişflik hissediyorum. Benim yumurtalma haftam da geçti aslında. Yoksa yeni mi yumurtluyorum bilmiyorum ki. Bu ay ovuda yapmadım ama 15/18 . günler yumurtlarım ben hep. bugün 22. gün. Değerlendirmeyi de bıraktık 3 gündür. Devam mı etsek yoruldum valla cinsellikten soğudum desem yeridir.
gecikmiyor canım ben ilk dozuu olduğumda yine günümde adet olmuştum. İkinci dozumu geçen ay adetin 2 . gününde gittim oldum . Bakalım okuduğuma göre adet öncesi sedromlar 10 gün öncesinden başlayabiliyormuş. Bu ağrılar ona işaret b encebenimde ayin 2sindeydi yumurtlamam o zmana kadar degerlendirdim ... o gunden iste bu gune kadar agrim felan yoktu su 2 gundur ara ara sol kasik sadece bi batma agrim oluyo anlamadim ya bebek var yada regl olcam o degil bide ası olmustum gecikirse ondanda olabilir buyuk ihtimal bekleyip gorucez hayirlisi olsun hakkimizda.
Aynı benimde şişkinliğim var ama ben sanki her an adet olcakmışım gibi hissediyorum bugün. Gerçi tek ilişki oldu yumurtlama gününde, bizim daha planlarımızda yoktu. Nisan ayında da ilk denemede olmuştu. O yüzden acaba diyorum adetinize kaç gün kaldıBenim karnım şişti, acayip bi şişkinlik, 4-5 günü geçti hafif hafif kasık ağrılarım var, yani regl olduğumda 1-2 gün önce ağrılarım başlar ve regl gelir normalde, bu ağrılar bana acaba mı detirtiyor
ya ben kuruyum aslında şu an. bence herkesin vücudu farklı tepki veriyor. ben farklı giden birşeyler olduğunu düşünmüştüm sadece. normalde her ay olandan farklı. ya aslında tek ilişkide mucize falan değil doğru gündeki ilişki bir aya bedelBenim geçen ay da çok akıntım olmuştu, normalden farklı. Bu ay da öyle ama umutlanmak istemiyorum, bir sürü ilaç kullanınca ondan oluyordur diyorum. Biz bu ay sadece çatlama gününü değerlendirebildik. Tek ilişkiyle mucize gibi.. İyi yapmışsın, amin hepimize sağlıkla versin inşallah
Bu test harika ya zaten garantisi de bat 5 kala sen tam olarak amacına uygun kullanmışssın Tebrik ederim 4-5 çıkar der hadi bakalımKızlarrrrrrrrrrrr günaydın şoktayım
Bu aralar herkes erkenden güzel haberler almaya başladı bende size size uydum bata 5 kala erken gebelik testi yaptım
Merhaba,Kızlarrrrrrrrrrrr günaydın şoktayım
Bu aralar herkes erkenden güzel haberler almaya başladı bende size size uydum bata 5 kala erken gebelik testi yaptım
Ahh ahhh keşke inanabilsem 2 senedir yapmadığım test kalmadı yalancı pozitif görmüşlüğüm de var o yüzden 2 gün sonra tekrar kaset test yapıcamBu test harika ya zaten garantisi de bat 5 kala sen tam olarak amacına uygun kullanmışssın Tebrik ederim 4-5 çıkar der hadi bakalım
Çizgi şuan daha belirgin ben heycandan bekleyemedim zaten 10 sn sonra hemen çıktıMerhaba,
Çizgi çok belirsiz ama, hayalet modda.. Kendini çok kaptırmadan kan baktır, sonra kaptır bence, üzülüyo yoksa insan
Öyleyse çok güzel, tebrikler :) darısı bizlere inşallahhhhÇizgi şuan daha belirgin ben heycandan bekleyemedim zaten 10 sn sonra hemen çıktı