Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlamadan eminsen 13 eylülde yapmanı öneririm. mesela ben genelde 20 23 gunler arası yumurtluyorum. 32 37 gunde bir adet görüyorum
Yumurtlamadan eminim, piki gördüm 30 unda, 31 inde silikleşmişti test. pik gününden 10 gün sonra çıkar deniyor ya, cuma çıkar mı acaba dedim o yüzden

Kızlar değerim 5 günde 16 dan 177 ye çıktı. Doktor artış güzel dedi. Ama gelişmeyebilir dedi. Salladı bildiğin herhangi bir dayanağı olmadan söyledi ? Gayet iyi bir değer değil mi 5 günde 10 kattan fazla artış olmuş

Sen bakma doktora canım onlar her ihtimali söylüyor dış olabilir boş olabilir gelişmeyebilir..tabiki her ihtimal var ama şu durumda da olumlu bir artış var bunları düşünmeye gerek yok. Sağlıkla ilerlesin inşallah

İnşallah canım. İki tanıdığım doktora daha sordum beklemedeyim. Ben geç yumurtlamıştım.
Adet 5 Ağustos
Yumurtlama 21 Ağustos
Çatlama 22 Ağustos
2 Eylül ilk beta 16
7 Eylül ikinci beta 177

Doktor direk beğenmedim dedi ondan diyorum 10 kat artış varken neyi beğenmedi ki

Doktor direk beğenmedim dedi ondan diyorum 10 kat artış varken neyi beğenmedi ki
Ne bekliyodu ki beta değerini mi az buldu anlamadım ben de saçmalık. Önemli olan artış seninki de artmış gayet. Hiç takma kafaya ayın 15 i gibi kese görünecek değere gelir

Ne bekliyodu ki beta değerini mi az buldu anlamadım ben de saçmalık. Önemli olan artış seninki de artmış gayet. Hiç takma kafaya ayın 15 i gibi kese görünecek değere gelir
Haftaya randevu alacağım başka bir yerden bakalım inşallah görebilirim

Kızlar çok okudum kaç günlerdir inceliyorum proxxeed plus eşine kullandırıpta çok hamile kalan var fikrinizi söylermisiniz sizde geçen sene aralıkta düşük yaptım hiç korunmadım herşeyi denedim 2 aydır doktora da gitmiyorum artık ilaç kullandıkca umutlanıyorumbeklentiye girince de zaten olmuyor ve ilk gebeliğimde 2 ay ilaç kullandıktan sonra olmuştu çok çelişkideyim öneri verin lütfen

İnşallah canım Kaçıncı denemeydi? Kaç gün değerlendirdin ovülasyon döneminde? Var mı tavsiye
Ovülasyon haftasınının her gününü değerlendirdim. Sabah spermler daha aktif olduğu için sabah değerlendirdik genelde. Folik asit kullandım. Kilo verdim 50 kg. Kilo verme sonrası ilk denemeydi

Haftaya randevu alacağım başka bir yerden bakalım inşallah görebilirim
Eğer gebe birinin heyecanını anlayamayacak kadar ruhsuz da doktorluk yapmasın bu tipler yA anca moral bozuyorlar doktor olunca kendini bişe sanıyor çoğu gerçekten. Benimde bata 2 gün var 26 çıktı bakmadı bile 3 hafta sonra gel dedi ne folik asit ne bile. Arkadaşlarımda şahit oldum doktorlar tahlil bakıyor bütün değerlere bakıyor vitamin folik asit veriyor beslenme anlatıyor. Doktorunu değiştir bence ben öyle yapacağım.

Yumurtlamadan eminim, piki gördüm 30 unda, 31 inde silikleşmişti test. pik gününden 10 gün sonra çıkar deniyor ya, cuma çıkar mı acaba dedim o yüzden
Ayniymisiz seninle benim de 31 yumurtlama tarihi ilk hamileligimde battan 2 gun once yaptığım test silik cikmisti bat tarihinde verdigim kan 157 cikmisti.

Yaa bat tarihini listeye yanlis vermisim 14 eylul bat

Talışkom beni eksik yazmışsın bat 15 eylül Birde tarihe göre sıralasaydın keşke batdaşlarımızı daha iyi takip ederdik
Canım tarihe göre sıralamam çok zor. Tek tek sayfaları dolaşmam gerekiyor. Bu aralar hamilelikten sanırım aşırı uyuyorum. Anca kendimde olduğum zamanlar 2-3 güne bi bu kadar yapabiliyorum

Maşallah benim de 7 yaşında bir oğlum var 10 yılık evliyim :). Ben baydır istiyorum ama nasip kısmet inşalalh siizin fazla bekletmez. Yaşınız kaç, ben 39 yaşıma girdim söylemesi ayıptır
Maşallah sizinde oglunuza Ben 33 yasimdayim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah cok sartlayip kafaya takmamak gerek piskolojik baski cok etkiliyor cevremden edindigim gozlemlerime dayanarak insaallah sizede bir kardeş gelir hayirli zamanda

Ayniymisiz seninle benim de 31 yumurtlama tarihi ilk hamileligimde battan 2 gun once yaptığım test silik cikmisti bat tarihinde verdigim kan 157 cikmisti.

Yaa bat tarihini listeye yanlis vermisim 14 eylul bat
İnşallah güzel haberler alırız ya, benim kasık agrilarim var, o biraz beni korkutuyor yine olmadı diye

İnşallah güzel haberler alırız ya, benim kasık agrilarim var, o biraz beni korkutuyor yine olmadı diye
Insallah ama bu ay benim umudum pek yok hic bir değişiklik hissetmiyorum. Adet oncesi doneme cok benziyor gebelik belirtileri. Insallah yerlesme agrisidir senin de. Bir de havalar birden sogudu idrar yollarini üşütmüş olabilirsin iki taraflı da agriyorsa

İki taraflı ağrıyor,elimden geldiğince dikkat ediyorum üşümemek için ama mümkün tabi, işte umutlanmadan beklemeye çalışıyorum.. kasık ağrısı dışında bende hiç bı farklılık hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…