- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
ay ben ilk aylarda sallamıyordum ama bu saatten sonra ben pozitifi görürsem her yere çerçeveletip asabilirim.Eğer bir gün hamile olursam o kırmızı çizgiyi görmek için zevkine yapıcam demiştimbi yandan da koyulaşmayı takip ettim beta kontrolü olduğu içinn
Ay testin koyulaşmasını izlemek çok tatmin edici değil miİlk yaptığım 6 kala predictor, kaseti de ayrı ekledim. diğerler testler kasetbat 1 eylüldü işinize yarar belki güzel haberlerinizi bekliyorum tatlı kızlarrr
Bende de belirti yok test yapamadım henüz işteyim, sanırım biraz daha bekleyeceğimGünaydın, bat bugün ama hiç bir belirtim yok adete hamileliğe dair. İlk idrar kaset test yaptım negatif maalesef sanırım bu ayda kısmet olmadı
buradan devam edebilirsiniz kızlarCanım tebriklerSağlıkla kavuş bebeğine inşallah
Burdan devam ederiz bence yeni sayfaya adapte olmak zor oluyor :)
Bende de belirti yok test yapamadım henüz işteyim, sanırım biraz daha bekleyeceğim
Days comfort diye bi testle yaptim ben 3 gun kala cikti
Akşam devlet hastanelerinde kan verilmiyor sanırım ne yapacağım bilmiyorum açıkçası haftasonuna kadar bekleyip özele giderim diye düşünüyorum bendeİnşallah güzel haberler alırsınız. Bende akşama kadar adet olmazsam kan vereyim diyorum.
Akşam devlet hastanelerinde kan verilmiyor sanırım ne yapacağım bilmiyorum açıkçası haftasonuna kadar bekleyip özele giderim diye düşünüyorum bende
8 Kişi gebeyiz kızlar haydi hayırlı olsun diğer arkadaşlara uğur şans olsun inşallah
Evett inşallah sizinde görücez ya benim tatlış grubumAy testin koyulaşmasını izlemek çok tatmin edici değil mi
Kaset test mi yaptın? eğer öyleyse bi kaç gün regl gecikmesinden sonra bi daha deneKızlar benim bat 4 eyluldu ama dün test yaptığımda negatif çıktı. Ne zaman idrarda belli olur
Kaset test yaptımKaset test mi yaptın? eğer öyleyse bi kaç gün regl gecikmesinden sonra bi daha dene
Yumurtlama takibi yaptın mı peki?Kaset test yaptım
yumurtlamadan eminsen 13 eylülde yapmanı öneririm. mesela ben genelde 20 23 gunler arası yumurtluyorum. 32 37 gunde bir adet görüyorumArkadaşlar merhaba,
Bu ay ovulasyon testleriyle takip ettim, yumurtlama 1 hafta gecikmeli olarak 30 Ağustos ta oldu(bu ay antibiyotik kullandım, onun etkisiyle gecikmiş olabilir.). normalde 6' sı yani dün regl olmam gerekiyordu olmadım tabiki, beklemedeyim, cuma sabah kaset test yapsam çıkar mı sizce, kendimi ona endeksledim ama.. hafif kasık ağrılarım ve baş ağrılarım var. başka bi belirti de hissetmiyorum.sizlerde durumlar nasıl.. Bu arada o gecikmeye göre hesap yaparsam beklenen regl 13 eylül.
Yaş 31 daha yeni denemeListeyi güncelledim. eksik varsa beni buradan etiketleyin. özel mesajla bilgileri atmayın oradan eklemem zor oluyor.