Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar benimde adetim 1 gün gecikti erken gebelik testinde de bir şey çıkmadı, normalde gecikmezdi ama bekliyorum kırmızıları😀

bata 7 arkadaşlar. her zaman kendime söz veririm test yapmayacağım diye ama yine aklımda sürekli 3-4 gün sonra test yapmak var :KK70: erken gebelik marka önerisi alayım ve kaç gün önce yapılmalı. 6 diyorlar ama bana o kadar da çıkmaz gibi geliyor L Larissa hariç :anneadayı:
Days comfort diye bi testle yaptim ben 3 gun kala cikti

Listeyi güncelledim. eksik varsa beni buradan etiketleyin. özel mesajla bilgileri atmayın oradan eklemem zor oluyor.

Arkadaşlar merhaba,
Bu ay ovulasyon testleriyle takip ettim, yumurtlama 1 hafta gecikmeli olarak 30 Ağustos ta oldu(bu ay antibiyotik kullandım, onun etkisiyle gecikmiş olabilir.). normalde 6' sı yani dün regl olmam gerekiyordu olmadım tabiki, beklemedeyim, cuma sabah kaset test yapsam çıkar mı sizce, kendimi ona endeksledim ama.. hafif kasık ağrılarım ve baş ağrılarım var. başka bi belirti de hissetmiyorum. :KK43: sizlerde durumlar nasıl.. Bu arada o gecikmeye göre hesap yaparsam beklenen regl 13 eylül.

Arkadaşlar merhaba,
Bu ay ovulasyon testleriyle takip ettim, yumurtlama 1 hafta gecikmeli olarak 30 Ağustos ta oldu(bu ay antibiyotik kullandım, onun etkisiyle gecikmiş olabilir.). normalde 6' sı yani dün regl olmam gerekiyordu olmadım tabiki, beklemedeyim, cuma sabah kaset test yapsam çıkar mı sizce, kendimi ona endeksledim ama.. hafif kasık ağrılarım ve baş ağrılarım var. başka bi belirti de hissetmiyorum. :KK43: sizlerde durumlar nasıl.. Bu arada o gecikmeye göre hesap yaparsam beklenen regl 13 eylül.
yumurtlamadan eminsen 13 eylülde yapmanı öneririm. mesela ben genelde 20 23 gunler arası yumurtluyorum. 32 37 gunde bir adet görüyorum

X