- 14 Ocak 2021
- 676
- 457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl tarihin gelmemiş daha bence normal canım iki günde bir ikiye katlanması gerekiyor ya zaten senin bat tarihine kadar baya artmış olurKızlar çatlamadan sonra 10. Gün beta 26 çıkmış düşük mü bu değer
Bende İzmirdeyim 1 yıldır iyi bi doktor bulamadım . Takipte kalıyım burda belki biri doktor önerirKizlar bnde izmirdeyim bildiginiz kadin dogumcu varmi guzel ilgilenebilecek bir yer ariyorum
Canim ben bursadan geldim buralari yani devlete enfeksitondan dolayi gittim ama ozelde bir yer bulayim ilgilensin diye ariyordum yani henuz gittigim bir yer yok bakalim bu ay esim gorunecek devlette 2 defa alttan muayede sorun yok dedilerYaaa tesadüfe baakk ben gaziemir tipta tülay hanıma gitmistim memnun kalmadim sonra medifema da ali irfan beyi çok övdüler geçen yıl ona gittim gebe kaldım ama dış gebelik oldu kürtaj oldum sonraki süreçte pek ilgilenmedi mesela muayeneye gidiyorum hemen tahlile yönlendiriyor sonuca gore konuşalım diyor sorun yok deyip kestirip atıyordu o gün bu gündür iyi doktor bulamadım özeller pahalı devlet hastaneleri malum sen hangi doktora gidiyorsun
Bilmiyorum alakalı konulara baktım da 100-200 değerlerle öğrenenler var üzdü birazRegl tarihin gelmemiş daha bence normal canım iki günde bir ikiye katlanması gerekiyor ya zaten senin bat tarihine kadar baya artmış olur
Kuzum hiç endişe panik yapma.. değerin gayet güzel.. her gebelik her değer kendine özell.. burda bat 5 kala 14 ile öğrenen oldu, bat 6 kala 7 ile öğrenen oldu.. Senin değerin gayet güzel.. Önemli olan değer değil sağlıklı artması.. Sen gebelik testi ile veya kan vererek takip yapacaksın.. stres kötü etkiler.. İnş sağlıklı gebeliğin olur hayırlı olsun Bu arada adet geçiktirici kullanma diyen bendim Bak erken öğrenmene vesile oldukBilmiyorum alakalı konulara baktım da 100-200 değerlerle öğrenenler var üzdü biraz
Ayyy evet Allah razı olsun gerçekten sizden buraya iyi ki yazmışım çok üzülürdüm böle bile neden ümidi kestin neden günlerdir kendimi yoruyorum diye bile kendimi yiyorum ilaç içsem uyku bile yatamazdım ikinci çizgi çıkınca öyle ağladım ki cumartesi sabah prodoktor gebelik testi çok çok silik bişe çıkmıştı o testle alakalı kötü yorumlar yüzünden güvenmedim ama doğruymuş meğer değer çok çok düşükken bile çıkarmış.Kuzum hiç endişe panik yapma.. değerin gayet güzel.. her gebelik her değer kendine özell.. burda bat 5 kala 14 ile öğrenen oldu, bat 6 kala 7 ile öğrenen oldu.. Senin değerin gayet güzel.. Önemli olan değer değil sağlıklı artması.. Sen gebelik testi ile veya kan vererek takip yapacaksın.. stres kötü etkiler.. İnş sağlıklı gebeliğin olur hayırlı olsun Bu arada adet geçiktirici kullanma diyen bendim Bak erken öğrenmene vesile olduk
Hoşbuldum grup açan olursa haber verin olur mubiz de ekime kaldık canım. Hoşgeldin :)
Sağlıkla gitsin tekrardan tebriklerAyyy evet Allah razı olsun gerçekten sizden buraya iyi ki yazmışım çok üzülürdüm böle bile neden ümidi kestin neden günlerdir kendimi yoruyorum diye bile kendimi yiyorum ilaç içsem uyku bile yatamazdım ikinci çizgi çıkınca öyle ağladım ki cumartesi sabah prodoktor gebelik testi çok çok silik bişe çıkmıştı o testle alakalı kötü yorumlar yüzünden güvenmedim ama doğruymuş meğer değer çok çok düşükken bile çıkarmış.
Maşallah benim de 7 yaşında bir oğlum var 10 yılık evliyim :). Ben baydır istiyorum ama nasip kısmet inşalalh siizin fazla bekletmez. Yaşınız kaç, ben 39 yaşıma girdim söylemesi ayıptırMerhabalar 11 yıllık evliyimmm 8 yasinda bir paşam var esim birkac senedir ikinciyi istiyor ama ben kndimi hazir hissetmiyordumm ama bu hafta itibari ile niyetlendik rabbim kısmet ederse ama karari vermek bile cok heycanlandirdi beni isteyen herkesin kucagi bos kalmasin insallah okadar heycanliyim ki paylasmak istedim
İnşallah teşekkürlerSağlıkla gitsin tekrardan tebrikler
Bat tarihi bugün olanlar ne durumdayııızz :)
İnşallah teşekkürler
Canım tebrikler Sağlıkla kavuş bebeğine inşallahKızlar üstteki msjlatdan beni hatırlayan varsa tahlil veremedim daha ama az önce test yaptım psodictör tatildeyim elim ayağım titriyor bit yıl sonra oldu inanamıyorum hamile miyim ben
Burdan devam ederiz bence yeni sayfaya adapte olmak zor oluyor :)Hoşbuldum grup açan olursa haber verin olur mu
İlk yaptığım 6 kala predictor, kaseti de ayrı ekledim. diğerler testler kaset bat 1 eylüldü işinize yarar belki güzel haberlerinizi bekliyorum tatlı kızlarrr
ya her gün yapmış bebeğim resmen gün ve gün bunların ışığında hemen predictor test alıp perşembe yapıyorum. bata 5 kalmış oluyor.İlk yaptığım 6 kala predictor, kaseti de ayrı ekledim. diğerler testler kaset bat 1 eylüldü işinize yarar belki güzel haberlerinizi bekliyorum tatlı kızlarrr
Şuan hala devam ediyo elimden geldikçe dinlenmeye çalışıyorum dün çok yorulduğum için oldu Panik olma dinlenmeye bakBenden de geldi kahverengi leke yaa.. sizin ne oldu? Devam etti mi bi daha geldi mi? Panik oldum bende bi off
Eğer bir gün hamile olursam o kırmızı çizgiyi görmek için zevkine yapıcam demiştim bi yandan da koyulaşmayı takip ettim beta kontrolü olduğu içinnya her gün yapmış bebeğim resmen gün ve gün bunların ışığında hemen predictor test alıp perşembe yapıyorum. bata 5 kalmış oluyor.