Ben de çatlatma iğnesinden sonra 5.gündeyimKimler çatladıktan sonra 5. gününde? Bende henüz herhangi bir belirti yok.
2.hamileliğimde başlamıştı dr umCoraspirini doktor mu önerdi merak ettim kanla ilgili sıkıntınız mı var yoksa korono nedeniyle mi kullanıyorsunuz
CAnım merhaba yaptın mı tekrardan test benimde sat 8 Ağustos bat 3 eylüldü 3 eylülde erken test yaptım çıkmadıKızlaaar bende dayanamadım şu an çatlamam üzerinden geçen 6.gündeyim :) tek belirtim sağ kasık batmalarım o yüzden erken gebelik testi alıp yapmak istedim . Bu arada benim yumurtlama tarihim ne olursa olsun adetim hep Sat a göre gelir bir gün geçmez. Sat 5 Ağustos Bat 2 Eylül . Asıl test yapmam gereken tarihim de 6 Eylül :)) duramadım heyecandan beni anlayacağınızı düşünüyorum çünkü hepimiz aynıyızEke koyuyorum şimdi ben çok az da olsa silik görüyorum yoksa bana mı öyle geliyor bi bakar mısınız ?
Aynen Ebru ceylan 3 gün diyor çatlama olmasa olana kadar devam et.. minikkurabiye pik gördüğün am 5 gün diyor.. eğer problem varsa 3 gün sonra ara sonraki gün İlişki… açıkcası larıssa dolayı neden olmasın diyorumÇarşambaya kadar mı? Pik olunca 4 gün vermiş resmen aman allahımyarından itibaren ben de çalışmalara yoğunlaşmalıyım o zaman daha pik yok gerçi
Ben 2 ay denedim.. Ben ne zaman yapsam geç yumurtlama olduKızlar kızlar bu ayki çalışmalar başladı bende bu yumurtlama masajini yapan var mi daha önce
Ben yürüyüş yaptım bu ay belki ondan erken geldiÇarşambaya kadar mı? Pik olunca 4 gün vermiş resmen aman allahımyarından itibaren ben de çalışmalara yoğunlaşmalıyım o zaman daha pik yok gerçi
Aaa çok şaşkınım geciktirdi yani İnşallah bu ay tutar kuzum ben de inciriydi avokadosuydu valla allah ne verdiyse yapıyorum su an ama masaj isini erteleyeyim olmadı ya bilemedimBen 2 ay denedim.. Ben ne zaman yapsam geç yumurtlama oldubirinde 20 diğerinde 17 de gördüm… Bu ay doktor yumurta sayın iyi dedi. Niye yapıyorum o zaman dedim ve 15 te piki gördüm zaten normal döngüm 30-31 di. Normalleşmiş oldu benim için.. Belki yeni başlamıştık gebelik çakışmalarına vücut dengesi şaştı bilmiyorum Her türlüsünde de gebelik oluşmadı
Ben yaptım negatif çıktı sat 5 Ağustos bat 2 Eylül dü ama iki gün sürdü gününde oldum yine normalde 5 gün sürerdiCAnım merhaba yaptın mı tekrardan test benimde sat 8 Ağustos bat 3 eylüldü 3 eylülde erken test yaptım çıkmadı
Yok burada masaj yapıp gebelik oluşan çok var.. Yumurtlıklada giden kan akışını arttırıyor.. yapabilirsiniz..Aaa çok şaşkınım geciktirdi yani İnşallah bu ay tutar kuzum ben de inciriydi avokadosuydu valla allah ne verdiyse yapıyorum su an ama masaj isini erteleyeyim olmadı ya bilemedim
masaj günde kaç defa yapılıyor ben birkaç videosunu izledm hiçbir şey anlamadmYok burada masaj yapıp gebelik oluşan çok var.. Yumurtlıklada giden kan akışını arttırıyor.. yapabilirsiniz..
Pozitif haberleri gelsin de bizim de enerjimiz artsın dimiGünaydın kızlar enerjisi bol bir gün olsun.. Sanki bat 7 Eylül çok vardı.. Yok mu müjdeli haberler
biz de ekime kaldık canım.Ekim grubu varsa dahil olabilirim
Günde 1 kere yapılıyor. 2 masajı var. Yumurtalıklar üzerinde daire çizdiğiniz aklınıza geldikçe yapabilirsiniz. Diğeri diyaframın altından başlayıp masaj yaptıgınız 15 dk lık 1 kere yapılıyormasaj günde kaç defa yapılıyor ben birkaç videosunu izledm hiçbir şey anlamadm
Günaydın kızlar enerjisi bol bir gün olsun.. Sanki bat 7 Eylül çok vardı.. Yok mu müjdeli haberler