Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aynen benimde bat 10 eylül yumurtlama sonrası yoğun kasjk ağrısı ve ara ara gelen hafif adet ağrısı gibi ağrılar yaşadım goğsüm pek bi hassasiyet yok ama damarlar belirginleşmeye başladı ağzjmda da metalik bi tat var heyecan ve stresle bekliyorum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum

Valla kuzum bende ya pazar olmasa gidip alacam eşimden habersiz sürpriz yapmak istiyorum

Hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için yapmıyorum adet gününü bekliycem sanırım ben sabredebilirsem tabi
Çok xor bi süreç daha oncede ahnı şekilde bekleyip dış gebelik geçirdiğimi öğrenince şok olmuştum aynı şeyi yaşamaktanda çok korkuyo nasip artık zaman gosterecek sonucu

MaviSasa234 benim ve senin yaş 31 4. Ay..batlarımız da çok yakın. İnşallah güzel tesadüfler de olur bu ay. Peş peşe çift çizgiler
Ayy inş sen ovulasyon yaptın mı? Benim bugün pike yakın Sabah şeffaf akınt geldi.. öğlen opaklaştı anlamadım.. yeni ovulasyon testi yaptım doruk diyor..Kafam karışık karışık oldugu içinde heycanlıym Sence pik mi pike yakın mı?

Eklentiler

• 49AD9B76-3D85-4692-9946-499DD7DA5293.png
    435,8 KB · Görüntüleme: 39
  • AFD817F6-549F-40D7-8A62-53471FFB27F4.jpeg
    100,7 KB · Görüntüleme: 39
Çok xor bi süreç daha oncede ahnı şekilde bekleyip dış gebelik geçirdiğimi öğrenince şok olmuştum aynı şeyi yaşamaktanda çok korkuyo nasip artık zaman gosterecek sonucu
Hakkınızd hayırlısı olsun bat gününüz geçti mi?

Bu pik yarını da değerlendir mutlaka bol şans

Yukarıda eklemiştim canım senin görüntünün altına. Ay bu pik gibi ama değilse bile mutlaka değerlendir bunu. Benimkinin zamanı var daha çok silik

Erken gebelik yapsanız çıkar aslında sonrasında biz destek oluruz… negatif ise de destek oluruz en azından kaygılarınız gider
Çok aşırı kafaya takmıyoruz olursa olmaz nasip artık ya bi çocuğjmız var nasıl olsa diyoruz

Yukarıda eklemiştim canım senin görüntünün altına. Ay bu pik gibi ama değilse bile mutlaka değerlendir bunu. Benimkinin zamanı var daha çok silik
Bu testler minnakkurabiye nin hassasiyet sloganı oldugu için bunun pik olduğuna inanmıyorum pek ama bu pik ise laboquick daha hassas diyeceğim Bir de ilgilendiği için almıştım daha 1 mesajıma cevap vermedi ama o kadar yoğun mesajım işinde sipariş mesajını gördü

Aaa ben de gelecek ay alsam mı diyordum

Günahına girdim Ama dün yazdığım mesaja cevap vermemişti.. Pikin piki olmuş Çarşamba dahil eşinde sıkıntı yoksa her gün değerlendir demiş
Çarşambaya kadar mı? Pik olunca 4 gün vermiş resmen aman allahım yarından itibaren ben de çalışmalara yoğunlaşmalıyım o zaman daha pik yok gerçi

Kızlar kızlar bu ayki çalışmalar başladı bende bu yumurtlama masajini yapan var mi daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…