- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
Genelde benim de 28 günü geçmez, 26-27 hatta ama bu son iki ay 30 u bulduBiraz stresten sanıyorum
Canım aynen benimde bat 10 eylül yumurtlama sonrası yoğun kasjk ağrısı ve ara ara gelen hafif adet ağrısı gibi ağrılar yaşadım goğsüm pek bi hassasiyet yok ama damarlar belirginleşmeye başladı ağzjmda da metalik bi tat var heyecan ve stresle bekliyorum test yapmamak için kendimi zor tutuyorumArkadaşlar 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif di bat 10 eylül yumurtlama gününden beri kasık ağrısı ve göğüs şişmesi veağrısı var inşallah vardir bat 10 eylül olup öğrenen var mı acaba
Valla kuzum bende ya pazar olmasa gidip alacam eşimden habersiz sürpriz yapmak istiyorumCanım aynen benimde bat 10 eylül yumurtlama sonrası yoğun kasjk ağrısı ve ara ara gelen hafif adet ağrısı gibi ağrılar yaşadım goğsüm pek bi hassasiyet yok ama damarlar belirginleşmeye başladı ağzjmda da metalik bi tat var heyecan ve stresle bekliyorum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için yapmıyorum adet gününü bekliycem sanırım ben sabredebilirsem tabiValla kuzum bende ya pazar olmasa gidip alacam eşimden habersiz sürpriz yapmak istiyorum
Çok xor bi süreç daha oncede ahnı şekilde bekleyip dış gebelik geçirdiğimi öğrenince şok olmuştum aynı şeyi yaşamaktanda çok korkuyo nasip artık zaman gosterecek sonucuHayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için yapmıyorum adet gününü bekliycem sanırım ben sabredebilirsem tabi
Bugün pik mi pike yakın mı anlamadım. Bugün 14. Günü ayy çok heycanlıyımHarika döngünün kaçıncı günündesin?
yarına gelecek gibi
Ayy inş sen ovulasyon yaptın mı? Benim bugün pike yakınMaviSasa234 benim ve senin yaş 31 4. Ay..batlarımız da çok yakın. İnşallah güzel tesadüfler de olur bu ay. Peş peşe çift çizgiler
Hakkınızd hayırlısı olsun bat gününüz geçti mi?Çok xor bi süreç daha oncede ahnı şekilde bekleyip dış gebelik geçirdiğimi öğrenince şok olmuştum aynı şeyi yaşamaktanda çok korkuyo nasip artık zaman gosterecek sonucu
Bu pik yarını da değerlendir mutlakaAyy inş sen ovulasyon yaptın mı? Benim bugün pike yakınSabah şeffaf akınt geldi.. öğlen opaklaştı anlamadım.. yeni ovulasyon testi yaptım doruk diyor..Kafam karışık karışık oldugu içinde heycanlıym Sence pik mi pike yakın mı?
Sağolun hazır geçmedi 5 gün varHakkınızd hayırlısı olsun bat gününüz geçti mi?
Yukarıda eklemiştim canım senin görüntünün altına. Ay bu pik gibi ama değilse bile mutlaka değerlendir bunu. Benimkinin zamanı var daha çok silikAyy inş sen ovulasyon yaptın mı? Benim bugün pike yakınSabah şeffaf akınt geldi.. öğlen opaklaştı anlamadım.. yeni ovulasyon testi yaptım doruk diyor..Kafam karışık karışık oldugu içinde heycanlıym Sence pik mi pike yakın mı?
Erken gebelik yapsanız çıkar aslındaSağolun hazır geçmedi 5 gün var
Çok aşırı kafaya takmıyoruz olursa olmaz nasip artık ya bi çocuğjmız var nasıl olsa diyoruzErken gebelik yapsanız çıkar aslındasonrasında biz destek oluruz… negatif ise de destek oluruz en azından kaygılarınız gider
Bu testler minnakkurabiye nin hassasiyet sloganı oldugu için bunun pik olduğuna inanmıyorum pek ama bu pik ise laboquick daha hassas diyeceğimYukarıda eklemiştim canım senin görüntünün altına. Ay bu pik gibi ama değilse bile mutlaka değerlendir bunu. Benimkinin zamanı var daha çok silik
Oh ne mutlu size bir tane çocuğunuz varÇok aşırı kafaya takmıyoruz olursa olmaz nasip artık ya bi çocuğjmız var nasıl olsa diyoruz
Aaa ben de gelecek ay alsam mı diyordumBu testler minnakkurabiye nin hassasiyet sloganı oldugu için bunun pik olduğuna inanmıyorum pek ama bu pik ise laboquick daha hassas diyeceğimBir de ilgilendiği için almıştım daha 1 mesajıma cevap vermedi ama o kadar yoğun mesajım işinde sipariş mesajını gördü
Günahına girdimAaa ben de gelecek ay alsam mı diyordum
Çarşambaya kadar mı? Pik olunca 4 gün vermiş resmen aman allahımGünahına girdimAma dün yazdığım mesaja cevap vermemişti.. Pikin piki olmuş Çarşamba dahil eşinde sıkıntı yoksa her gün değerlendir demiş