Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar size bir şey sormak istiyorum. Diz dirsek pozisyonu deniyoruz fakat Ters rahmim yok. Sırtüstü mü uzanmam gerekir yoksa yüzüstü mü? Hangisi spermlerin daha hızlı ulaşmasını sağlar?
Canım eğer eşinin sperminde bi sorum yoksa ikisi de olur. Ama hareket hızı düşükse yada sayısı azsa yüz üstü olman daha kolay ulaşmasını sağlıyor diye biliyorum. Ama kadın üstteyken bile gebelik oluşanlar da var tabi

Canım kan vermiştin ne oldu?

Benide gruba ekler misin canım..
Çok teşekkür ederim ben biliyorum sanki içime doğuyor öyle ilk aydan olmayacak ama ilaçlarımdan dolayı eylülün sonlarına doğru hatta tam tarih verildi 22 eylülde. korunmayı bırak dendi
Yaş 31 8 aydır istiyorum..

Kızlar sizce yumurtlama olmuş mu ?

Eklentiler

• IMG_20210904_161501.jpg
    207,5 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar adete 4 kala ovulaston testim gebelik icin daha koyu cikiyor saniirm bilgisi olan varmi

Kızlar bende de pik ramak kaldı Hain testler her ay yapmayacağım diyorum ama gene heycan yaptırıyorlar Kavuşamayan aşıklar gibiyiz

Eklentiler

• 1E61F8D6-D73E-451D-9883-57D81414FBAB.jpeg
    270,4 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşlar 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif di bat 10 eylül yumurtlama gününden beri kasık ağrısı ve göğüs şişmesi veağrısı var inşallah vardir bat 10 eylül olup öğrenen var mı acaba

Kızlar bende de pik ramak kaldı Hain testler her ay yapmayacağım diyorum ama gene heycan yaptırıyorlar Kavuşamayan aşıklar gibiyiz
Bende daha tık yok bu ay geç yumurtlayacağım sanırım

Eklentiler

• 48481997-514C-4EC1-B818-4B79F572C8E6.png
    285,3 KB · Görüntüleme: 46
Ben de çatlatma iğnesi vurundum 9 Eylül yani 19. Gün gebelik testi yapacam lütfen dua edin bana 1 yıl 1 aydır gezmedim doktor kalmadı şuanki doktordan memnunum umarım bana iyi gelirde hamilelik haberimi alırım ya rabbi herkes bütün anne adaylarını evlatla sınama ya rabbim

İnşallah kürtaj sonrası 3. Adetim olacak. İlki 33. Günde 2.si 30. Günde olmuştu. Normalde döngüm 28 gün. Yine 30 gün olacak gibi duruyor bu durumda..
Genelde benim de 28 günü geçmez, 26-27 hatta ama bu son iki ay 30 u buldu Biraz stresten sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…