- 14 Ocak 2021
- 676
- 457
Canım eğer eşinin sperminde bi sorum yoksa ikisi de olur. Ama hareket hızı düşükse yada sayısı azsa yüz üstü olman daha kolay ulaşmasını sağlıyor diye biliyorum. Ama kadın üstteyken bile gebelik oluşanlar da var tabiHanımlar size bir şey sormak istiyorum. Diz dirsek pozisyonu deniyoruz fakat Ters rahmim yok. Sırtüstü mü uzanmam gerekir yoksa yüzüstü mü? Hangisi spermlerin daha hızlı ulaşmasını sağlar?
Canım kan vermiştin ne oldu?Canım eğer eşinin sperminde bi sorum yoksa ikisi de olur. Ama hareket hızı düşükse yada sayısı azsa yüz üstü olman daha kolay ulaşmasını sağlıyor diye biliyorum. Ama kadın üstteyken bile gebelik oluşanlar da var tabi
Veremedim ya tatildeyim hastaneler çok uzak kalmış canım bi testim daha var sabah yapacağım bi ona göreCanım kan vermiştin ne oldu?
Ben 22 agostosta iğne olmuştum. 30 ağustosta etksii geçmişti.Merhaba bu gün çatlatma iğnenin 6. Günü ve etkisi geçmiş arkadaşlarsilik çizgi bile yok yani. Etkisinin erken geçmesi normal mi.
Bize de haber ver.. Dün sanki silik çıktı demiştinVeremedim ya tatildeyim hastaneler çok uzak kalmış canım bi testim daha var sabah yapacağım bi ona göre
Yaş 31 8 aydır istiyorum..Çok teşekkür ederim ben biliyorum sanki içime doğuyor öyle ilk aydan olmayacak ama ilaçlarımdan dolayı eylülün sonlarına doğru hatta tam tarih verildi 22 eylülde. korunmayı bırak dendi
Benimde çatladıktan sonra vs hiç belirtim olmadı. dün bhcg nin arttığını öğrendim. Belirti kişiden kişiye göre değişiyor galibaKimler çatladıktan sonra 5. gününde? Bende henüz herhangi bir belirti yok.
Tam pik değil pike yakın duruyor. Akşam tekrarla istersen ya da değerlendirilip yarın tekrar test yap..Kızlar sizce yumurtlama olmuş mu ?
Harika döngünün kaçıncı günündesin?Kızlar bende de pik ramak kaldıHain testler her ay yapmayacağım diyorum ama gene heycan yaptırıyorlar Kavuşamayan aşıklar gibiyiz
Bende daha tık yok bu ay geç yumurtlayacağım sanırımKızlar bende de pik ramak kaldıHain testler her ay yapmayacağım diyorum ama gene heycan yaptırıyorlar Kavuşamayan aşıklar gibiyiz
Geç farkettim 13. GündesinKızlar bende de pik ramak kaldıHain testler her ay yapmayacağım diyorum ama gene heycan yaptırıyorlar Kavuşamayan aşıklar gibiyiz
15 ya da 16. Gün gelebilir sizin deBende daha tık yok bu ay geç yumurtlayacağım sanırım
İnşallah15 ya da 16. Gün gelebilir sizin de
Genelde benim de 28 günü geçmez, 26-27 hatta ama bu son iki ay 30 u bulduİnşallahkürtaj sonrası 3. Adetim olacak. İlki 33. Günde 2.si 30. Günde olmuştu. Normalde döngüm 28 gün. Yine 30 gün olacak gibi duruyor bu durumda..