Aynen inşallah gecikmeden gelir. Öyle de işte canım insanın elindeki deneme şansı da gidiyor ya nasıl hayal kırıklığı anlayamamOlsun vardır bunda da bir hayır olur olacak yani sanki benimki her gün burada da ne oluyor yine aynı sakin olalım artık önümüze bakalım salıyı bekleyelim üzerimizdeki şu gafleti atalım bir
sanki gece olunca ne değişti aynı yine ben çok sıkıştığım için dayanamadım artık afedersin ishal olmuştum öldüm yani tutamazdım daha fazla :)Sen yine gece yapmışsın canım ben 10 dakika oldu sabaha kadar sıkmışım kendimi hiç ümit kalmadı
Haha aynı ben adet öncesi hep olurum zaten.. Ama senden bari çıksaydı ümitlenmiştim testi de görüncesanki gece olunca ne değişti aynı yine ben çok sıkıştığım için dayanamadım artık afedersin ishal olmuştum öldüm yani tutamazdım daha fazla :)
haklısın ama gelince de 2 ay evde diyorsun sen bir daha ki sefer bir de sabahları dene eşinde sperm sıkıntısı yoksa sabah ve akşam dene bakalım bir de takviye alırsın o gelinceAynen inşallah gecikmeden gelir. Öyle de işte canım insanın elindeki deneme şansı da gidiyor ya nasıl hayal kırıklığı anlayamam
ben balık yemiştim ondan şüphe ettim açıkçası bende öyle adet öncesi değişim olmaz bağırsaklarımı bozdu balık galibaHaha aynı ben adet öncesi hep olurum zaten.. Ama senden bari çıksaydı ümitlenmiştim testi de görünce
Tampon ilk günler hiç kurtarmıyor yACanım bence ilaç kullanma adet olursan tampon kullanırsın boşuna riske atma derim ben
Doğal akışında bırak bence
Olabilir canım normal yemek yerken bile fazla karıştırsan yapabiliyorben balık yemiştim ondan şüphe ettim açıkçası bende öyle adet öncesi değişim olmaz bağırsaklarımı bozdu balık galiba
Evet canım duruma göre yetişirse aşılamaya direk yetişmezse o ay dediğin gibi yapıcam sabahları aklımda o zatenhaklısın ama gelince de 2 ay evde diyorsun sen bir daha ki sefer bir de sabahları dene eşinde sperm sıkıntısı yoksa sabah ve akşam dene bakalım bir de takviye alırsın o gelince
erken de olabilirim hatta ya adet sancım var sen ne durumdasın?Olabilir canım normal yemek yerken bile fazla karıştırsan yapabiliyor
Ya aklımdan geçeni söyledin canım bana da erken olucam gibi geliyor kasık ağrılarım var çünküerken de olabilirim hatta ya adet sancım var sen ne durumdasın?
Vallahi gelse de rahatlasak bu sancı ağrı da ne yani bakalım ben yarın bekliyorumYa aklımdan geçeni söyledin canım bana da erken olucam gibi geliyor kasık ağrılarım var çünkü
Aynen ara ara oluyor benim deVallahi gelse de rahatlasak bu sancı ağrı da ne yani bakalım ben yarın bekliyorum
o kadar değil de benim de böyle oldu galiba ama her ay değil sadece bu ay böyle oldu ilk defa adet olacağım gün haricinde karın ağrım sancım başladı bir de geceleri karın gurultusu falan var şu psikolojik olma olayı beni yıprattı zaten :/Sanırım çok düşündüğümüz için adet sancıları oluyor, benim regl tarihinden önce asla sancım falan olmazdı ne zaman denemelere başladık ki hep bir hafta önceden karın ağrısı başlıyor yatak döşek yatırıyor