Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun vardır bunda da bir hayır olur olacak yani sanki benimki her gün burada da ne oluyor yine aynı sakin olalım artık önümüze bakalım salıyı bekleyelim üzerimizdeki şu gafleti atalım bir
Aynen inşallah gecikmeden gelir. Öyle de işte canım insanın elindeki deneme şansı da gidiyor ya nasıl hayal kırıklığı anlayamam

Sen yine gece yapmışsın canım ben 10 dakika oldu sabaha kadar sıkmışım kendimi hiç ümit kalmadı
sanki gece olunca ne değişti aynı yine ben çok sıkıştığım için dayanamadım artık afedersin ishal olmuştum öldüm yani tutamazdım daha fazla :)

Aynen inşallah gecikmeden gelir. Öyle de işte canım insanın elindeki deneme şansı da gidiyor ya nasıl hayal kırıklığı anlayamam
haklısın ama gelince de 2 ay evde diyorsun sen bir daha ki sefer bir de sabahları dene eşinde sperm sıkıntısı yoksa sabah ve akşam dene bakalım bir de takviye alırsın o gelince

Haha aynı ben adet öncesi hep olurum zaten.. Ama senden bari çıksaydı ümitlenmiştim testi de görünce
ben balık yemiştim ondan şüphe ettim açıkçası bende öyle adet öncesi değişim olmaz bağırsaklarımı bozdu balık galiba

Canım bence ilaç kullanma adet olursan tampon kullanırsın boşuna riske atma derim ben
Tampon ilk günler hiç kurtarmıyor yA Sabah test yaptım 5 dakika sonra baktım silik bi çizgi gördük eşimle bat 9 Eylül ama prodüktör marka hiç güvenmiyorum daha önce de yanıltmıştı bizi. Akşam acil de kan vereceğim ona göre ilaç kullanırım varsa çıkar bence

2 gun once yazmıştım 114.4 dü değerim dün tekrar yaptırdım ve suan 284 cikti ikiye katlamış yani ama tam bugun adet gunum ve daha once kimyasal düşük yaşadığım icin cok korkuyorum yine aynısı olucak diye, ins sağlıklı olur tek temennim herkes bu mutluluğu tatsin hepiniz dualarimdasiniz :))

haklısın ama gelince de 2 ay evde diyorsun sen bir daha ki sefer bir de sabahları dene eşinde sperm sıkıntısı yoksa sabah ve akşam dene bakalım bir de takviye alırsın o gelince
Evet canım duruma göre yetişirse aşılamaya direk yetişmezse o ay dediğin gibi yapıcam sabahları aklımda o zaten

Sanırım çok düşündüğümüz için adet sancıları oluyor, benim regl tarihinden önce asla sancım falan olmazdı ne zaman denemelere başladık ki hep bir hafta önceden karın ağrısı başlıyor yatak döşek yatırıyor

o kadar değil de benim de böyle oldu galiba ama her ay değil sadece bu ay böyle oldu ilk defa adet olacağım gün haricinde karın ağrım sancım başladı bir de geceleri karın gurultusu falan var şu psikolojik olma olayı beni yıprattı zaten :/

Kızlar bugün çatlama oldu sanırım, dün bu saatlerde ilişki olmuştu. Eşimi çağırayım mı akşamı mı bekleyeyim ne dersiniz? Kaçırma ihtimalim olmasın

Eklentiler

• IMG_20210904_134342.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 47
Hanımlar size bir şey sormak istiyorum. Diz dirsek pozisyonu deniyoruz fakat Ters rahmim yok. Sırtüstü mü uzanmam gerekir yoksa yüzüstü mü? Hangisi spermlerin daha hızlı ulaşmasını sağlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…