Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi gozunuz aydin olsun saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi insallah

Kizlar esim erken gebelik testi aldi dun, bu sabah yaptim hemen. 2. Cizgi yine tam net degil gunum gecmedi cunku daha bat 6 eylul ama hamileyim heralde bakalim gerci dis gebelik midir yok kalp atisi olacak mi bebek gelisecek mi daha bir suru stres sebebi var ama simdilik cok sukur hamileyim galiba
Rabbim insallah isteyen herkese evlat sahibi olmayi sapasaglam saglikli evlatlar dogurmayi ve saglikla onlari buyutmeyi nasip etsin..

Eklentiler

• 20210904_084208.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 33
İlk ben yazayım maalesef benim testim bozukmuş sabah başka test yaparak anladım boşuna sevinmişim artık başka bahara kaldım ben…
Tatil zamanlari benimde hep adet olmayi bekledigim icin ya adet olmam ya adetim erken gelir. Kadinlarin cilesi.. gidebilirseniz bi kadin doguma gidip ultrasonla baktirin onlar soyluyo ne zaman adet olacaginizi veya hamilelik varsa onuda anlarlar kesenin durumuna gore. Iciniz rahat eder

İlk ben yazayım maalesef benim testim bozukmuş sabah başka test yaparak anladım boşuna sevinmişim artık başka bahara kaldım ben…
Başka bahar diye düşünme canım her ay yeni bir umut bizim için, bir sonraki ay güzel haber alalım hep birlikte
Evet bu baya baya ney bir çizgi artık, bence gidip kan ver gün içerisinde. Dediğin gibi o stres hiç bitmeyecek ama en azından bir başlangıç oldu çok şükür

Gunum gecsin en azindanda oyle kan vereyim ya suan degerim yukselmemis belli ki sonra deger yukselsin diye bekletiyo drlar ultrason icin bekle bekle zaman gecmiyo

Yaa tebrik ederimm

aynen önümüzdeki ay devam edeceğim artık 7 sinde adet olayım da 9. günü gidip hormon testi yaptıracağım adet günüm geçmedi hala

Günaydın kızlar. Bu ay benim için de üzücü sonuç ile bitti. kırmızı alarm ile birlikte kırmızı kartı yedim Bu sabah. Silin benide bu ayın listesinden

Hep cok isteyenler cok yipraniyor zaten canim. Allah isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda Insallah

Benimde ilk 5 dakikada negatif. Benim gördüğümde iğnenin etkisiydi galiba.. S skulentvera dediği gibi başka bahara kaldım..
bu sabah sağ bacağım ağrıyor stresten galiba artık attım kafamdan tamamen artık diğer aylara yatırım yapalım ben 9u için aile hekimine gideyim de bir test yaptırayım hormonlarıma baktırayım

bu sabah sağ bacağım ağrıyor stresten galiba artık attım kafamdan tamamen artık diğer aylara yatırım yapalım ben 9u için aile hekimine gideyim de bir test yaptırayım hormonlarıma baktırayım
Valla benim her yerim ağrıyor bu kadar düşünmekten. Adetin 3. Günü gidip baktır canım değerlerine. Benim maalesef herşeyim yapıldı şunu yaptırayım umudu yok 8i gibi aşılamaya başlamak için gidecektim. Eşim gitmeseydi ben zaten bu ay olmazsa çok üzülmem diyip aşılamaya hazırlıyorum kendimi.. Onun hayal kırıklığı var maalesef bir de üstümde

aynıyız benim testim bozukmuş galiba sabah 03:30 gibi çok sıkıştığım için gittim yaptım buzzzz gibi negatif hemde artık ikimizde önümüzdeki maçlara bakacağız....
Sen yine gece yapmışsın canım ben 10 dakika oldu sabaha kadar sıkmışım kendimi hiç ümit kalmadı

Olsun vardır bunda da bir hayır olur olacak yani sanki benimki her gün burada da ne oluyor yine aynı sakin olalım artık önümüze bakalım salıyı bekleyelim üzerimizdeki şu gafleti atalım bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…